• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عابديني:بعد از تحويل‌داماش مديرعامل نخواهم‌بود

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
عابديني:بعد از تحويل‌داماش مديرعامل نخواهم‌بود
[h=2] مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: بعد از تحويل داماش گيلان و انتقال به محجوب ديگر مديرعامل نخواهم بود.

[TD]
00037181.jpg
[/TD]

امير عابديني در مورد انتقال باشگاه داماش گيلان به محجوب گفت: در جلسه‌اي که با محجوب داشتم توافق‌هاي اوليه انجام گرفت و بعد از تاييد مقامات قضايي اين باشگاه به محجوب منتقل مي‌شود.

به گزارش فارس، وي در مورد نحوه همکاري‌اش با باشگاه داماش بعد از اين انتقال گفت: بعد از اينکه باشگاه را تحويل دادم ديگر به عنوان مديرعامل باشگاه فعاليت نخواهم کرد. خسته‌ام و مي‌خواهم به کارهاي ديگرم برسم. در فدراسيون فوتبال هم مسئوليتي گرفته‌ام و مي‌خواهم در آن پست کار کنم.

عابديني تصريح کرد: البته الماسخاله رئيس هيئت فوتبال گيلان و محجوب از من خواستند که بمانم و خودم را به طور کامل کنار نکشم اما من ديگر مديرعامل نخواهم بود و فقط به عنوان مشاور با باشگاه همکاري خواهم کرد.

عابديني در مورد امضاي قرارداد با هواپيمايي آسمان به عنوان حامي تيم ملي گفت: اين قرارداد با تلاش دکتر عزيزي خادم به سرانجام رسيد و کفاشيان هم قرارداد را امضا کرد. داشتن حاميان مالي داخلي مفيد است زيرا به اين ترتيب هم تيم ملي از صنعت هواپيمايي حمايت مي‌کند و هم تيم ملي از اين قرارداد سود مي‌برد و اين اتفاق خوبي است.

وي در مورد اينکه اگر به جاي کفاشيان بود به کدام نامزد رياست کنفدراسيون فوتبال آسيا راي مي‌داد، گفت: به هيچ عنوان من به نامزدهاي بحرين وعربستان راي نمي‌دادم نامزد تايلندي بهترين است.

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس در مورد خداحافظي مهدي مهدوي‌کيا از فوتبال، گفت: مهدي هميشه در فوتبال هست و خواهد بود و او هيچ وقت از فوتبال کنار نمي‌رود.

ورزش3

بالا