• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عربشاهي:پرسپوليس دراصفهان طرفدار زيادي دارد

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] پيشکسوت پرسپوليس گفت: مدارس فوتبال پرسپوليس در اصفهان چه از نظر سخت‌افزاري و چه از نظر نرم‌افزاري بسيار حساب شده و منطقي فعاليت مي‌کنند.

[TD="align: left"]
00945568.jpg
[/TD]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ضياء عربشاهي سرمربي تيم فوتبال نونهالان پرسپوليس که به همراه قائم مقام، مربيان و مسوولان باشگاه جهت بازديد از مدرسه فوتبال پرسپوليس به اصفهان سفر کرده بود، گفت: حدود 16 سال مدرسه فوتبال داشتم و به شهرستان‌ها هم زياد رفتم و شاهد عملکرد مدارس فوتبال در تهران و شهرستان‌ها بودم اما مدرسه فوتبال پرسپوليس در اصفهان چيز ديگري بود.

وي افزود: مدارس فوتبال پرسپوليس در اصفهان چه از نظر سخت‌افزاري و چه از نظر نرم‌افزاري بسيار حساب شده و منطقي فعاليت مي‌کنند. کادر قوي و مجربي در اختيار داشتند و تمام وسايل يک مدرسه فوتبال مجهز را دارا بودند.

عربشاهي تصريح کرد: کاري که اين گروه به نام پرسپوليس انجام مي‌دهند، در شأن باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس بود و نشان دادند که کاربلد هستند و با اين عملکردشان مي‌توانند بالاتر از اين باشند چرا که ساختار زير بنايي قوي دارند و در آينده بازده خوبي خواهند داشت. در شهري که باشگاه‌هاي بزرگي مثل سپاهان و ذوب آهن فعاليت مي‌کنند، با آن همه سرمايه و پشتوانه‌اي که اين دو باشگاه از نظر مالي و اقتصادي دارند، اين کار به نام پرسپوليس کار بزرگي است.

پيشکسوت پرسپوليس خاطرنشان کرد: اميدوارم که همين کار ادامه داشته باشد چرا که خيلي قوي جلو مي‌روند و آينده‌نگر هستند. به گفته برخي والدين؛ بچه‌هاي ما يک گروهشان 8 ساله بودن و حالا به سن 14 سالگي رسيده‌اند و اين نشان مي‌دهد که کار اين گروه ادامه دارد و آينده‌نگر هستند. يک تيم خصوصي با اين همه امکانات جايي نديده بودم.

ضياء عربشاهي گفت: من به عنوان يک بازيکن ملي‌پوش و پرسپوليسي از هيات محترم فوتبال اصفهان تقاضا دارم با مدارس فوتبال پرسپوليس در اين شهر همکاري‌هاي لازم را انجام مي‌دهند. پرسپوليس و استقلال قطب فوتبال ايران هستند. پرسپوليس در اصفهان از سپاهان بيشتر طرفدار دارد. اين گروه عزم خود را جزم کرده‌اند که اين مدرسه فوتبال هر روز قوي‌تر از ديروز شود. مسوولان هيات فوتبال اصفهان اگر فوتبال کشور را دوست دارند بايد به اين مدرسه فوتبال کمک کنند.

بالا