• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عرض تسلیت خدمت نگار عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام
نگار خانم من هم به نوبه خودم به شما و خانواده محترمتان تسلیت میگم
امیدوارم یاد و لطف خدا ، صبر و شکیبایی باشد برای شما و خانواده گرامی
یا حق
 

sODAGAr

کاربر ويژه
مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتمزده بـه انتظار بنشیند و این ، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت درگذشت ( مادر بزرگ )گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم .
 

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
با سلام

دوستان عزیز نگار جان متاسفانه حالشون مساعد نیست که بتونند جواب پیام های تسلیت رو بدند , به همیل دلیل ازم خواستند از طرف خودش بابت همدردی و ابراز محبت و پیام های تسلیتتون تشکر کنم و اینکه نت میاد که یکم سرش گرم شه اما وقتی این غم یادش می افته میذاره میره :ناراحت:
و گفت که یه وقت دلخور نشین ازش که پیام هاتون بی جواب میمونه و اگه توانی براش بود جبران کنه:گل:


ایشالا حالش زودتر خوب بشه و دوباره به جمع ما برگرده :ناراحت: :ناراحت: :ناراحت:
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
میخواستم اول از همه از همه دوستای خوب و مهربونم بابت پیام های تسلیت تشکر کنم.ممنونم که به یادم بودید و باهام همدردی کردید.راستش توو این چند روز اخیر اصلا" حال و روز خوبی نداشتم.خوب دلیلش هم واضحه .آدم وقتی عزیزی رو از دست میده مطمئنا" ناراحته و ناراحتیش طبیعیه.اگه جواب پیغاماتونو ندادم یا دیر دادم به بزرگواری خودتون ببخشید.

اما دومین چیزی که میخوام بگم اینه که دیشب توو خواب مادر بزرگمو دیدم.خندون و شاد بود.خواستم بغلش کنم دیدم داره میخنده.یه تیکه نون و یه زیتون بهم داد.خیلی خوشحال شدم.از صبح که بیدار شدم از خواب حس خیلی خوبی دارم.احساس میکنم جاش خیلی خوب و راحته.امروز خیلی حالم خوبه.خدایا شکرت.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا