• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

علاقه مجیدی به حضور در پرسپولیس! +عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
فرهاد مجیدی پس از درخشش در بهمن در سال ۷۶ به استقلال پیوست و این در حالی است امیر عابدینی مدیرعامل وقت پرسپولیس نیز به شدت دنبال جذب این بازیکن بود.

کاپیتان امروز آبی ها در سال ۷۸ به راپیدوین اتریش رفت و پس از یک فصل نسبتا ناموفق به ایران بازگشت و در حالی دوباره استقلالی شد که گفته می شود باز هم پرسپولیسی ها او را می خواستند و حتی شایعه شد در توانیر با علی پروین قرارداد داخلی نیز امضا کرد و بعدها نیز این اتفاق را تکذیب نکرد.

رخصت گرفتن وی از استقلالی ها برای پیوستن به پرسپولیس نیز یکی از دلایلی است که پرسپولیسی ها معتقدند شاید اگر توافقات مالی صورت می گرفت مجیدی به اسطوره استقلال تبدیل نمی شد،‌ البته پرسپولیسی ها در این خصوص اعلام کرده اند که او را نخواسته اند و آبی ها نیز از درایت فتح الله زاده در جنگ با قرمزها خبر دادند.

nf00191711-1.jpg

South Boy

متخصص بخش فوتبال
حالا باید راش بدیم یا نه
یکی مثل نیکبخت که تو استقلال هم میگفت پرسپولیسی هستم راش بازه برا امدن.
ولی این زیاد چنگی هم نمیزنه.

خوب، که چی؟! :15:
خواستیم نشون بدیم که کاپیتانتون یک روزی شوق امدن به پرسپولیس داشته.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
خواستیم نشون بدیم که کاپیتانتون یک روزی شوق امدن به پرسپولیس داشته.

خوب من هنوز قانع نشدم:نیش2:
بازم سوالمو جواب ندادین... 12 سال پیش یه جوون پر شر و شور یه شوقی داشته... خوب من هنوز ربطشو به حال حاضر نمی فهمم دوست جان...
هنوزم این سوال تو ذهنمه...خوب که چی؟!:15:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
خوبش برای اینه که بدونین کسی که الان شده اسطوره استقلال

یه روزای بوده که حاضر بوده تیمشو ول کنه اما الان داره سنگ هواداررو و تیم استقلالو به سینه میزنه

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
من الان روانشناسم ولی ادبیاتو از بچگی دوست داشتم!:خنده1:
یه قیاسی بزنید تو مخلیه بگنجه!:سوت:
با تشکر:گل:

nafasss

کاربر ويژه

یه روزای بوده که حاضر بوده تیمشو ول کنه اما الان داره سنگ هواداررو و تیم استقلالو به سینه میزنه

ولی اون موقع جوونی بیش نبوده ولی دیگه بعد از سالها تو استقلال بودن الان
بهش بگن بیا پرسپولیس میاد؟؟؟؟

نه دیگه نمیاد باید همه جوانب و در نطر گرفت
با تشکر مدیریت بوق..

ناهید

متخصص بخش
پرسپولیسیها اصولا دنبال حرف و شایع هستند. چون اگر یک نگاهی به گذشته داشته باشند

استقلال بازیکنی که تاریخ مصرفش گذشته و دیگه کارایی نداره مثل مهره سوخته میزاره کنار.

و جالبه که پرسپولیس بازم پی فرصتی برای داشتن همین بازیکن سوخته استقلال تلاش میکنه.

اما در مورد هر بازیکنی شایع بشه عمرأ مجیدی حتی اسم پرسپولیسم نمیاره چه برسه بخواد

انجا بره. این تیتر روزنامه هم حتما روزنامه پرسپولیسی بوده که خواسته عقده داشتن فرهاد رو

یک کمی کم کنه.
:خنده1:

ناهید

متخصص بخش
165311hp2.jpg

بازخوانی یک مصاحبه تاریخی با علی کریمی مشکلی با رفتن به استقلال ندارم/ خوشحالم یک قران هم گیر عابدینی نیامد

این مصاحبه بعد از 11 سال هنوز هم خواندنی است و نشان می دهد علی کریمی 34 ساله با علی کریمی 23 ساله تفاوت زیادی نکرده:
سایت گل- این مصاحبه که در شماره 95 هفته نامه تماشاگران (شنبه 26 شهریور 1380) چاپ شد را می توان طوفانی ترین مصاحبه دوران حرفه ای علی کریمی دانست.

- به نظر تو الان تعصب چقدر برای بازیکنان مهم است. مثلا اگر استقلال تو را تامین می کرد، حاضر بودی قید امارات را بزنی؟

کریمی: الان دیگر باید حرفه ای فکر کرد. مگر فیگو چند سال برای بارسلونا بازی نکرد اما وقتی دید اینقدر به او پول می دهند، رفت رئال مادرید. حالا هم باید به پیراهن رئال احترام بگذارد. من الان قراردادم با پرسپولیس تمام شده و اگر به الاهلی رفتم، باید به آن تعصب داشته باشم اما وقتی قراردادم با یک تیم تمام می شود، چه لزومی دارد که باز هم به آن تیم تعصب داشته باشم.

- اگر استقلال مبلغ درخواستی تو را داد، حاضر بودی به این تیم بروی؟

کریمی: البته نه با این هوادارانی که ما داریم. من مثل هاشمی نسب نیستم که فحش بشنوم و درگیر بشوم. بعد از جریان او دیگر نمی توان چنین کاری کرد. ماشاالله آنقدر امنیت داریم که یک دفعه یک نفر پیدا می شود با چاقو آدم را می زند و مجبور می شود بروی گوشه خانه بخوابی. اما اگر این مشکلات نبود، چرا، ممکن بود بروم. مگر چه عیبی دارد.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
مشکلی با رفتن به استقلال ندارم/ خوشحالم یک قران هم گیر عابدینی نیامد
اول ناهید خانوم .
علی کریمی آخر تعصب هست.تو بازی استیل آذینش دیدی که بخاطر پرسپولیس لباس استیل اذین رو بی ارزش دونست.
حداقل مثل مجیدی شما نبود که بخاطر پول رفت امارات و بخاطر پول برگشت علی کریمی دست و پاشو هم میبوسن عربا که بیاد اونجا بازی کنه نرفت موند تو پرسپولیس.
بعدشم این استقلالیا کم تلاش برا جذب کریمی نکردن پس چرا نیومد استقلال؟
اگر به گفته تیتر شما کریمی بی تعصب هست؟
:احترام:

Mans0ur

New member

استقلال بازیکنی که تاریخ مصرفش گذشته و دیگه کارایی نداره مثل مهره سوخته میزاره کنار.

و جالبه که پرسپولیس بازم پی فرصتی برای داشتن همین بازیکن سوخته استقلال تلاش میکنه.

اما در مورد هر بازیکنی شایع بشه عمرأ مجیدی حتی اسم پرسپولیسم نمیاره چه برسه بخواد

انجا بره. این تیتر روزنامه هم حتما روزنامه پرسپولیسی بوده که خواسته عقده داشتن فرهاد رو

یک کمی کم کنه.

موافقم بد جور. :خنده1::خنده1::خنده1:

مرسی ناهید خانوم

Mans0ur

New member
اول ناهید خانوم .
علی کریمی آخر تعصب هست.تو بازی استیل آذینش دیدی که بخاطر پرسپولیس لباس استیل اذین رو بی ارزش دونست.
حداقل مثل مجیدی شما نبود که بخاطر پول رفت امارات و بخاطر پول برگشت علی کریمی دست و پاشو هم میبوسن عربا که بیاد اونجا بازی کنه نرفت موند تو پرسپولیس.
بعدشم این استقلالیا کم تلاش برا جذب کریمی نکردن پس چرا نیومد استقلال؟
اگر به گفته تیتر شما کریمی بی تعصب هست؟
:احترام:

محمد جان نمیخوای تموم کنی این بحثو ؟ :خنده1:

راستی سلام :احترام:

خوبی داداش ؟

بابا جفتشون مال ایرانن. همونطور که تو به علی کریمی مینازی ما هم به فرهاد مجیدی می نازیم. جفتشون زحمت کشیدن واسه فوتبال این مملکت.

حالا یکی استعداد بیشتری داشت رفت اروپا. یکی نداشت. ولی خب مهم اینه که جفتشون غیرت داشتن و تعصب و واسه هواداراشون موندنی شدن.

فکر نمیکنم این بد باشه که ماها به فرهاد می نازیم. همونطور که شما به کریمی می نازی.

کسی که این همه سن و سال داره ولی هنوزم بهتر از خیلی از جوونا بازی میکنه واقعا افتخار کردن هم داره. کسی که حاظر نمیشه تو ایران تو هیچ تیمی غیر از استقلال بازی کنه و بی تیم میمونه افتخار کردن داره.

نمیخوام بگم کریمی غیر پرسپولیس رفت تو یه تیم دیگه چون میدونم جوابت چیه.

ولی میخوام بگم جای این کل کل های بی مورد یه یحث درست و حسابی راه بندازین تا آدم رغبت کنه که تو بحث شرکت کنه. چیزهایی که به مسائل ریشه ای میپردازه . خب من دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم ازت نه اینکه بیام کل کل بی مورد بکنم و شخصیته یه نفر رو ببرم زیر سوال. چرا ؟ چون پرسپولیسیه یا چون استقلالیه ؟

ببخشید اگه جسارت کردم. این نظر منه و اصلا دوست ندارم تو این بحث ها شرکت کنم. الانم اگه گفتم چون دیدم زیادی داری دور ور میداری :نیش:

خواستم حالتو بگیرم بعد پشیمون شدم :نیش:

شوخی کردم. ما ارادت خاصی داریم خدمت شما :احترام:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

ولی اون موقع جوونی بیش نبوده ولی دیگه بعد از سالها تو استقلال بودن الان
بهش بگن بیا پرسپولیس میاد؟؟؟؟

نه دیگه نمیاد باید همه جوانب و در نطر گرفت
با تشکر مدیریت بوق..
نفس خانوم شما که جوانب رو در نظر میگیری ریحانه جان جوابتونو دادن.
یه روزای بوده که حاضر بوده تیمشو ول کنه
بله الان شاید نیاد این ها هم در نظر بگیر استقلال پول خوب بش میده.
خیلی از هوادارا استقلال دوسش دارن (( ترس از خ چیزا))
ولی زمانی که تو اوج نبوده مهمه که دوست داشته بیاد پرسپولیس.

یک کمی کم کنه.
دقیقا درسته مثل فرهاد مجیدی که رفت عربا و بای داد به استقلال و مهره سوخته شد باز استقلال برش گردوند.
یا مثل این رحمتی که زمانی تعویضی استقلال بود باز برش گردون
یا عنایتی که با چهرتا گل استقلال باز دنبالش رفت که برش گردونه.
دقیقا مهره سوخته فکر کنم قلعه نویی -فیروزکریمی-اینا منظورته؟
ببخشید دقیقا ما دنبال کدوم سوخته استقلال بودیم؟یک یاد آوری کنید؟ یکی مثل الله وردی که بعد که 6تا میخوره پا میشه مثل بچه آم توبه میکنه و میاد پرسپولیس.
عزیز تیتر روزنامه ببینید روزنامه پرسپولیس نیستا؟

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ببخشید اگه جسارت کردم. این نظر منه و اصلا دوست ندارم تو این بحث ها شرکت کنم. الانم اگه گفتم چون دیدم زیادی داری دور ور میداری
ریز میبینمت :نیش:
بلاخره فهمیدیم تو استقلالی هستی.
باشه بابا فضا میدیم جونا یکم دور وردارن.:خنده2:

Mans0ur

New member

نمیدونم بگم متاسفم یا نگم.

خب شاید یکی از دلایلی که فوتبال ما رشد نمیکنه در همین مساله باشه. این که بینش فوتبالی هوادارای ما خیلی خیلی ضعیفه.

از این نوع حرف زدنتون اصلا خوشم نیومد. اصلااااا

ببینید ریحانه خانوم. همه ما داریم کار میکنیم که اینده خودمونو تامین کنیم. خودتون هم خوب میدونید که تو اون دوران غیر از استقلال و پرسپولیس تو هر تیمی بودی دیده نمیشدی. خب واسه یه استقلالی اگه استقلال نشد باید به پرسپولیس فکر میکرد. و برعکسش هم صادقه.

یعنی استقلال و پرسپولیس سکوی پرتاب محسوب میشدن واسه رسیدن به اروپا و جاهای دیگه.

به نظر شما این بده که یکی بخواد از همه پتانسیلش استفاده کنه و از بهترین شرایط ممکن سود ببره ؟

من اینطور فکر نمیکنم.

فرهاد مقدسه واسه استقلال و تا همیشه هم مقدس میمونه. شما هر چی دلت میخواد بگو. این قبیل حرفا اصلا واسه هوادارای استقلال مهم نیست.

منم صرفا محض اطلاع شما گفتم.

Mans0ur

New member
ریز میبینمت :نیش:
بلاخره فهمیدیم تو استقلالی هستی.
باشه بابا فضا میدیم جونا یکم دور وردارن.:خنده2:

محمد جان اون دوران که من حال کل کل کردن داشتم کجا بودی ؟ ها ؟ :نیش:

جوونا ؟ :خنده2: دقیقا منظورت از جوونا کیا بودن الان ؟ :نیش:

من حرفم اینه. داری بخش ورزشی رو از نو قوی میکنی. داری زحمت میکشی. دستت هم درد نکنه. ولی خب چرا راجع به یه موضوع اساسی و درست بحث نمیکنی ؟

واقعا مشکل ورزش و فوتبال ما اینه که فرهاد محبوب تره یا علی کریمی ؟

مشکل ما اینه که اون با تعصب تره یا علی کریمی ؟

من اینطور فکر نمیکنم. اصلا اینطور فکر نمیکنم.

به پرسپولیسی های عزیز توصیه میکنم یکم بیشتر فکر کنن ( البته اگه فکر دارن :نیش: :نیش: :نیش: ) ضمنا. واسه عقاید و علایق طرف مقابلتون هم احترام قائل شید

مرسی.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
به نظر شما این بده که یکی بخواد از همه پتانسیلش استفاده کنه و از بهترین شرایط ممکن سود ببره ؟
منصور جان عزیزم جو گیر نشو آروم :نیش:
ریحانه جانم چیزی نگفت منظورش تعصب بود.که الان استقلالیا میان میگن مجیدی آخر تعصبه که ما هم میگیم اوکی.
ببین منصور جان :
یه روزای بوده که حاضر بوده تیمشو ول کنه
ریحانه خانوم فرمودن یک روزی؟فعل گذشته بگو هذا -هذه هذاتانه :نیش:
خوب عزیز دلم وقت داره میگه یک روز یعنی تو گذشته قرار بود بیاد پرسپولیس زیر فوش نذاشتش که میخوای ترورش کنی.
چون بچه باحلی بات شوخی میکنم :نیش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
واقعا مشکل ورزش و فوتبال ما اینه که فرهاد محبوب تره یا علی کریمی ؟

مشکل ما اینه که اون با تعصب تره یا علی کریمی ؟
درسته عزیز مشکل فوتبال ما چیز دیگس اینا جزو کل کل هست.:نیش: بحثش جداست.
آفرین اون بذار همون اون بمونه فقط عشق است داش علی کریمی:گل::نیش:
محمد جان اون دوران که من حال کل کل کردن داشتم کجا بودی ؟ ها ؟
داشتم برا شما دعا میکردم سکته نکنی آخه 6تا خورده بودی تو همون زمون :نیش:

ضمنا. واسه عقاید و علایق طرف مقابلتون هم احترام قائل شید
چشم داداش
بچه های پرسپولیسی برا همایت از تیم محبوبتون و نگرفتن سر درد
عدد 8-6 را در کامنت بذاری :نیش::احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا