• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

علاقه مجیدی به حضور در پرسپولیس! +عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی

محمد جان نمیخوای تموم کنی این بحثو ؟ :خنده1:

راستی سلام :احترام:

خوبی داداش ؟

بابا جفتشون مال ایرانن. همونطور که تو به علی کریمی مینازی ما هم به فرهاد مجیدی می نازیم. جفتشون زحمت کشیدن واسه فوتبال این مملکت.

حالا یکی استعداد بیشتری داشت رفت اروپا. یکی نداشت. ولی خب مهم اینه که جفتشون غیرت داشتن و تعصب و واسه هواداراشون موندنی شدن.

فکر نمیکنم این بد باشه که ماها به فرهاد می نازیم. همونطور که شما به کریمی می نازی.

کسی که این همه سن و سال داره ولی هنوزم بهتر از خیلی از جوونا بازی میکنه واقعا افتخار کردن هم داره. کسی که حاظر نمیشه تو ایران تو هیچ تیمی غیر از استقلال بازی کنه و بی تیم میمونه افتخار کردن داره.

نمیخوام بگم کریمی غیر پرسپولیس رفت تو یه تیم دیگه چون میدونم جوابت چیه.

ولی میخوام بگم جای این کل کل های بی مورد یه یحث درست و حسابی راه بندازین تا آدم رغبت کنه که تو بحث شرکت کنه. چیزهایی که به مسائل ریشه ای میپردازه . خب من دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم ازت نه اینکه بیام کل کل بی مورد بکنم و شخصیته یه نفر رو ببرم زیر سوال. چرا ؟ چون پرسپولیسیه یا چون استقلالیه ؟

ببخشید اگه جسارت کردم. این نظر منه و اصلا دوست ندارم تو این بحث ها شرکت کنم. الانم اگه گفتم چون دیدم زیادی داری دور ور میداری :نیش:

خواستم حالتو بگیرم بعد پشیمون شدم :نیش:

شوخی کردم. ما ارادت خاصی داریم خدمت شما :احترام:

:دست::دست::دست:

از جواب منطقیتون لذت بردم آقا منصور :ایول: واقعا کمبود همچین طرز تفکراتی در بین هواداران محسوسه!!!
من هنوز نفهمیدم دلیل زدن این تاپیک چیه؟! تو اوج محبوبیت فرهاد و علی کریمی و مقدس بودنشون حتی در بین هوادارای اون یکی تیم چه اصراری واسه ایجاد همچین بحثایی هست؟
از اینکه می شنوم فرهاد مجیدی مهره سوخته هست خندم می گیره...نــــــــــــــــه خندم نمی گیره ...روده بر میشم از خنده :10::10::10:
آخه دوس من کدوم مهره سوخته ای تو 36 _37 سالگی اینقد گل میزنه و اینقد مؤثره واسه تیمش؟!

آخه چرا یه خووووووورده فقط یه کوچولو منطقی فکر نمی کنی عزیز من؟!!!

به قول آقا منصور هر چه قدر هم بخواین فرهادو یا هر کس دیگه رو پایین بکشین بازم نمی تونین چون اصلا نمیشه... چون ما شادیم به خاطر داشتن همچو بازیکنی:8:
حتی شادیم به خاطر علی کریمی:بغل: دوسش داریم خیلی زیااااااد:13:

این دو نفر قبل از اینکه بخاطر فوتبالیست بودنشون محبوب باشن بخاطر انسان بودنشون، خیر بودنشون و باوقار بودنشون محبوبن:دست:

دوسشون داریم خیلی زیااااااااااااد:بغل::39:

Mans0ur

New member
منصور جان عزیزم جو گیر نشو آروم :نیش:
ریحانه جانم چیزی نگفت منظورش تعصب بود.که الان استقلالیا میان میگن مجیدی آخر تعصبه که ما هم میگیم اوکی.
ببین منصور جان : ریحانه خانوم فرمودن یک روزی؟فعل گذشته بگو هذا -هذه هذاتانه :نیش:
خوب عزیز دلم وقت داره میگه یک روز یعنی تو گذشته قرار بود بیاد پرسپولیس زیر فوش نذاشتش که میخوای ترورش کنی.
چون بچه باحلی بات شوخی میکنم :نیش:

اگه بخوام جواب همه این حرفاتو بدم که قطعا هم خیلی خیلی آتیشی میشی :خنده2: باید تا فردا باهات بحث کنم

ولی واسه ما استقلالیا همین بس که فرهاد حاظر نشد تو ایران لباس هیچ تیمی غیر از استقلال رو بپوشه

ضمنا. شما زیاد رو حرف خبرنگاران کذاب ما حساب نکن. میخوای مصداق بیارم واست تو این زمینه ؟ :خنده2:

از طرف دیگه. مگه علی کریمی نرفت تو عربا ؟ هم علی کریمی هم فرهاد مجیدی نیاز داشتن زندگی خودشونو تامین کنن. این مسائل رو قاطی نکن داداش. البته بازم میگم. مقصر خودت نیستی. پرسپولیسی هستی دیگه. اینطور بار اومدی. یه عمریه که مکتب شما و راستای فکری شما اینطوره. مکتب حجازی ها رو درک نکردین تا بدونین چی دارم میگم :نیش:

راجع به اینکه گفتی ایشون گفت گذشته و یه روزی و این حرفا. گذشته ها گذشته. شما هم زیاد حرص گذشته رو نخور. حال رو دریاب که شده کابوس تمام لنگی ها. عدد معروف 4 یادت میاد ؟ :خنده2:

دیگه چاکرتیم.

من برم. خوشحال شدم از مصاحبت با شما پرسپولیسی ها عزیز
:خنده2:

Mans0ur

New member

:دست::دست::دست:

از جواب منطقیتون لذت بردم آقا منصور :ایول: واقعا کمبود همچین طرز تفکراتی در بین هواداران محسوسه!!!
من هنوز نفهمیدم دلیل زدن این تاپیک چیه؟! تو اوج محبوبیت فرهاد و علی کریمی و مقدس بودنشون حتی در بین هوادارای اون یکی تیم چه اصراری واسه ایجاد همچین بحثایی هست؟
از اینکه می شنوم فرهاد مجیدی مهره سوخته هست خندم می گیره...نــــــــــــــــه خندم نمی گیره ...روده بر میشم از خنده :10::10::10:
آخه دوس من کدوم مهره سوخته ای تو 36 _37 سالگی اینقد گل میزنه و اینقد مؤثره واسه تیمش؟!

آخه چرا یه خووووووورده فقط یه کوچولو منطقی فکر نمی کنی عزیز من؟!!!

به قول آقا منصور هر چه قدر هم بخواین فرهادو یا هر کس دیگه رو پایین بکشین بازم نمی تونین چون اصلا نمیشه... چون ما شادیم به خاطر داشتن همچو بازیکنی:8:
حتی شادیم به خاطر علی کریمی:بغل: دوسش داریم خیلی زیااااااد:13:

این دو نفر قبل از اینکه بخاطر فوتبالیست بودنشون محبوب باشن بخاطر انسان بودنشون، خیر بودنشون و باوقار بودنشون محبوبن:دست:

دوسشون داریم خیلی زیااااااااااااد:بغل::39:

اینه تفکر استقلالی و اینه تفکر کسی که مکتب حجازی رو درک کرد.

مرسی نسرین بانوی فهیم

اصلا همه استقلالیا فهیمن. مثل بعضی ها نستن که :نیش::99:
:99:

Mans0ur

New member
داشتم برا شما دعا میکردم سکته نکنی آخه 6تا خورده بودی تو همون زمون

ضمنا. در ارتباط با این حرفت میخوام بگم بزرگ تر از تو هم درک نکردن اون دوران رو. یعنی نبودن که درک کنن. تو چطور انقد خوب یادته ؟ تو اصلا دنیا بودی برادر من ؟

راجع به چیزی حرف بزن که خودت بودی و دیدی

آفرین

Mans0ur

New member
و اما حرفامو تموم میکنم

دوستان پرسپولیسی. لطفا برید جواب های بنده ، نسرین خانوم فهیم و خانوم ناهید خانوم رو بخونید.

کدوم یک از ما تو حرفامون سعی کردیم کریمی رو پایین بکشیم و بگیم فرهاد بالاتره ؟

اگه هم حرفی از کریمی زدیم خواستیم قیاس بشه و مصداق آوردیم.

بازم میگم. فرهاد انقد واسه ما مقدس هست که فقط یه لبخند بزنیم با شنیدن این حرفاتون.

اونم یه لبخند تلخ فقط به خاطر طرز فکرتون . نگرش سطحی شما به این مسائل

هم علی کریمی محبوبه هم فرهاد مجیدی. فرهاد واسه ما دوست داشتنی تره چون استقلالیه

موفق باشید دوستان.

Mans0ur

New member
اینم بگم تا بدونی و ناکام از دنیا نری :خنده1:

وقتی اون نماینده باشگاه میلان که پرسپولیس دعوتش کرده بود بعد از دربی برگشت ایتالیا گفت :

لیاقت این همه هوادار و تماشاگر بازی زیباتری بود. اصلا بازی خوبی ندیدم ولی یه نکته واسه من خلی جالب بود و اون هم این بود که موقع ورود بازیکن شماره 7 تیم آبی پوش همه استادیم به احترامش بلند شدن و دست زدن و این صحنه منو یاد لحظه ورود توتی به استادیوم روم انداخته بود.

اینم محض اطلاع بعضی از دوستان که در جریان نیستن

South Boy

متخصص بخش فوتبال
حتی شادیم به خاطر علی کریمی دوسش داریم خیلی زیااااااد
آفرین حرف درس میزنی ولی این منصور به در میگه دیوار بشنوه نمیزاره کل کل نکنم .
از طرف دیگه. مگه علی کریمی نرفت تو عربا ؟ هم علی کریمی هم فرهاد مجیدی نیاز داشتن زندگی خودشونو تامین کنن. این مسائل رو قاطی نکن داداش. البته بازم میگم. مقصر خودت نیستی. پرسپولیسی هستی دیگه. اینطور بار اومدی. یه عمریه که مکتب شما و راستای فکری شما اینطوره. مکتب حجازی ها رو درک نکردین تا بدونین چی دارم میگم
عزیزم علی کریمی رفت ولی دلیل رفتنش چی بود.؟
مشلارو که یادت بود داوری-علی دایی -....
راستی ما مال مکتب همایون بهزادی هستیم ما اهل مکتب ایرج سلیمانی هستیم و حسین کلانی اره این مکتب ترکوند استقلال رو در 16 شهریور 52
بعله عمو آخرین کسی که با من کل کل کرد ور افتاد :نیش:
اصلا همه استقلالیا فهیمن. مثل بعضی ها نستن که
بله کم اوری منصور جان بوق بزن :نیش::giggle:
ضمنا. در ارتباط با این حرفت میخوام بگم بزرگ تر از تو هم درک نکردن اون دوران رو. یعنی نبودن که درک کنن. تو چطور انقد خوب یادته ؟ تو اصلا دنیا بودی برادر من ؟
این جواب اون حرفت بود منصور جان بله در قلب همه پرسپولیسیا هماسه 6تایی زندس .
بعد عمو 4تا شما یادته.
تو 10 دیقه 10 نفره چطور یادت هست؟:نیش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
اینم بگم تا بدونی و ناکام از دنیا نری :خنده1:

وقتی اون نماینده باشگاه میلان که پرسپولیس دعوتش کرده بود بعد از دربی برگشت ایتالیا گفت :

لیاقت این همه هوادار و تماشاگر بازی زیباتری بود. اصلا بازی خوبی ندیدم ولی یه نکته واسه من خلی جالب بود و اون هم این بود که موقع ورود بازیکن شماره 7 تیم آبی پوش همه استادیم به احترامش بلند شدن و دست زدن و این صحنه منو یاد لحظه ورود توتی به استادیوم روم انداخته بود.

اینم محض اطلاع بعضی از دوستان که در جریان نیستن

:13::14::13::14::13:

:8::8::8::8:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بله ما پرسپولیسا هم برا مجیدی احترام نشون میده قائل هستیم.
مثل بعضی جاها نبود که به جادوگر توهین میکردن....

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
نمیدونم بگم متاسفم یا نگم.

خب شاید یکی از دلایلی که فوتبال ما رشد نمیکنه در همین مساله باشه. این که بینش فوتبالی هوادارای ما خیلی خیلی ضعیفه.

از این نوع حرف زدنتون اصلا خوشم نیومد. اصلااااا

ببینید ریحانه خانوم. همه ما داریم کار میکنیم که اینده خودمونو تامین کنیم. خودتون هم خوب میدونید که تو اون دوران غیر از استقلال و پرسپولیس تو هر تیمی بودی دیده نمیشدی. خب واسه یه استقلالی اگه استقلال نشد باید به پرسپولیس فکر میکرد. و برعکسش هم صادقه.

یعنی استقلال و پرسپولیس سکوی پرتاب محسوب میشدن واسه رسیدن به اروپا و جاهای دیگه.

به نظر شما این بده که یکی بخواد از همه پتانسیلش استفاده کنه و از بهترین شرایط ممکن سود ببره ؟

من اینطور فکر نمیکنم.

فرهاد مقدسه واسه استقلال و تا همیشه هم مقدس میمونه. شما هر چی دلت میخواد بگو. این قبیل حرفا اصلا واسه هوادارای استقلال مهم نیست.

منم صرفا محض اطلاع شما گفتم.

ببخشیدا

ولی من جور بدی حرف نزدم

من نظر خودمو دادم اینکه یکی قبول میکنه یا نه به خودش مربوطه

طرز فکر ادما خیلی باهم فرق داره و همین طور سلیقه شون

طرز حرف زدن شمام درست نیست که این طوری بخواین راجب شخصیت من و طرز فکرم صحبت کنین

نه بد نیست ادم به فکر ایندش باشه من این حرفو در جواب کسانی زدم که میگن مجیدی اخر تعصب و این چیزاس خواستم یاد اور بشم خیلیم این جوری نیستش

بله بینش فوتبالی ما خیلی ضعیفه که وضع فوتبال مملکت اینه...

در اخرم بگم که من طرفدار استقلال نبودم و نیستم و نخواهم بود و به منم ربطی نداره که کی رو مقدس میکنین یا نمیکنین هر طور که خودتون دوست دارین

Mans0ur

New member

ببخشیدا

ولی من جور بدی حرف نزدم

من نظر خودمو دادم اینکه یکی قبول میکنه یا نه به خودش مربوطه

طرز فکر ادما خیلی باهم فرق داره و همین طور سلیقه شون

طرز حرف زدن شمام درست نیست که این طوری بخواین راجب شخصیت من و طرز فکرم صحبت کنین

نه بد نیست ادم به فکر ایندش باشه من این حرفو در جواب کسانی زدم که میگن مجیدی اخر تعصب و این چیزاس خواستم یاد اور بشم خیلیم این جوری نیستش

بله بینش فوتبالی ما خیلی ضعیفه که وضع فوتبال مملکت اینه...

در اخرم بگم که من طرفدار استقلال نبودم و نیستم و نخواهم بود و به منم ربطی نداره که کی رو مقدس میکنین یا نمیکنین هر طور که خودتون دوست دارین

اولا اینکه سلام

من موقعی اینو نوشتم که کامنت شما رو خوندم و اصلا کامنت های دیگه رو نخونده بودم.

نظر شما واسم محترمه ولی بی احترامی هیچ وقت مورد تایید هیچ کسی نبوده و نیست. اتفاقا نظر شما خیلی خیلی بد بیان شد.

اما در مورد جواب خودم. من هیچ پیش اداوری در مورد طرز فکر شما نکردم و نمیکنم. من فقط یه سری چیزهای کلی رو گفتم. چیزهایی که واقعیت جامعه ماهه.

و اما در مورد جمله آخرتون. خب وقتی نگاهتون اینطوره و اینطور فکر میکنید پس نباید واستون مهم باشه که چه کسی شده اسطوره استقلال و نباید انقد راحت و ندونسته در این ارتباط اظهار نظر کنید و شخصیت یه نفر رو بخواید با توهین کردن له کنید.

در انتها عذر میخوام ازتون اگه جسارتی کردم یا رنجیدید از حرفم.

بازم ببخشید. قهر هم نکنید :نیش:

اگه هم ناراحتتون کردم تو جمع ازتون عذر میخوام
:احترام:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اولا اینکه سلام

من موقعی اینو نوشتم که کامنت شما رو خوندم و اصلا کامنت های دیگه رو نخونده بودم.

نظر شما واسم محترمه ولی بی احترامی هیچ وقت مورد تایید هیچ کسی نبوده و نیست. اتفاقا نظر شما خیلی خیلی بد بیان شد.

اما در مورد جواب خودم. من هیچ پیش اداوری در مورد طرز فکر شما نکردم و نمیکنم. من فقط یه سری چیزهای کلی رو گفتم. چیزهایی که واقعیت جامعه ماهه.

و اما در مورد جمله آخرتون. خب وقتی نگاهتون اینطوره و اینطور فکر میکنید پس نباید واستون مهم باشه که چه کسی شده اسطوره استقلال و نباید انقد راحت و ندونسته در این ارتباط اظهار نظر کنید و شخصیت یه نفر رو بخواید با توهین کردن له کنید.

در انتها عذر میخوام ازتون اگه جسارتی کردم یا رنجیدید از حرفم.

بازم ببخشید. قهر هم نکنید :نیش:

اگه هم ناراحتتون کردم تو جمع ازتون عذر میخوام
:احترام:

سلام

مهم نبود هر جواب دادنی دلیل بر مهم بودن اون موضوع اصلا نیست

من اصلا برام مهم نیست که چی تو استقلال میگذره تیم خودمو دوست دارم اما اون لحظه خواستم اینو بگم و فکرم نکنم حرفم بد بوده باشه و توهینی توش نمیبینم...شما دیدین به ما هم نشون بدین....

درسته شدیدا پرسپولیسی هستم اما هیچ وقت اهل توهین نبودم و نیستم تو چند تا انجمن پرسپولیسم هستم یه بارم راجب تیمتون حرف نزدم چه برسه به اینجا که همه جور طرفداری پیدا میشه

راجب اینکه گفتین پیش داوری نکردینم بگم که....

گفتین کلی گفتین اگه میخواستین کلی بگین چرا بین این همه جواب که اینجا بود پست منو نقل قول کردین؟ اگه میخواستین کلی بگین زیر پست من نمینوشیتن این حرفارو...

این بحثم درست نیست همینجا تمومش کنم بهتره
نیازی هم به عذر خواهی نیست این بحث فوتبالی بود وهرکسی نظر خودشو گفت:گل:

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member

سلام
مهم نبود هر جواب دادنی دلیل بر مهم بودن اون موضوع اصلا نیست
من اصلا برام مهم نیست که چی تو استقلال میگذره تیم خودمو دوست دارم اما اون لحظه خواستم اینو بگم و فکرم نکنم حرفم بد بوده باشه و توهینی توش نمیبینم...شما دیدین به ما هم نشون بدین....
درسته شدیدا پرسپولیسی هستم اما هیچ وقت اهل توهین نبودم و نیستم تو چند تا انجمن پرسپولیسم هستم یه بارم راجب تیمتون حرف نزدم چه برسه به اینجا که همه جور طرفداری پیدا میشه
راجب اینکه گفتین پیش داوری نکردینم بگم که....
گفتین کلی گفتین اگه میخواستین کلی بگین چرا بین این همه جواب که اینجا بود پست منو نقل قول کردین؟ اگه میخواستین کلی بگین زیر پست من نمینوشیتن این حرفارو...
این بحثم درست نیست همینجا تمومش کنم بهتره
نیازی هم به عذر خواهی نیست این بحث فوتبالی بود وهرکسی نظر خودشو گفت:گل:

نمیخوام این بحث ادامه پیدا کنه وگرنه نشونتون میدادم.

یا شاید خودتون نمیخواین ببینین :نیش:

اما در مورد این حرفتون که چرا شمارو نقل قول کردم. من هم شما و هم محمد عزیز رو نقل قول کردم چون حرفای شما غیر منطقی بود و خواستم توجیهتون کنم. باقی دوستان نقل قول نشدن چون یه کری کوچیکی خوندن و رفتن و درش هیچ اهانتی به هیچ احدی ندیدم من.

لازم دیدم که جواب شما و جواب محمد رو بدم. این بحث هم همینجا تموم میشه.

ضمنا. من هیچوقت تو اینجور بحث ها شرکت نمیکنم. چون منم میدونم همه جور هواداری هست و ممکنه حرفی زده بشه که دلخوری پیش بیاد. ولی خب به عقیده من باید با افق دید بیشتری به مسائل نگاه کرد.

همین.

عصر بر شما خوش.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ای بابا بازم این بحث های تکراری و بیهوده؟ :فکر:
اول از همه خطاب به محمد جان میگم که من میدونم هدف تو از زدن اینجور مطالب چه علیه استقلال و چه علیه بارسا اینه که بحث و کل کل راه بندازی طوری که بچه ها بیان و تالار فعال بشه
ولی عزیز من این راه درستش نیست!
چون اولا تاپیک های کل کل هیچ سودی ندارن!
دوما احتمال تشدید بحث همیشه وجود داره که ممکنه آخر و عاقبت خوبی نداشته باشه
سوما بعد یه مدتی همه زده میشن از کل کل و کلا دیگه سراغ این تالار نمیان
مدیریت یک تاپیک کل کل خیلی سخته و نمیشه براحتی کنترل کرد!

پس بهتره دنبال راه های بهتر و مفیدتری باشی :چشمک:

منصور تو هم زیاد دور ور ندار کوری نخون خودم حالتو همیشه گرفتم بازم میگیرم :قلیون: :نیش:

یه مطلب کلی هم میگم
اینکه همیشه سعی کن فقط طرفدار تیمتون باشین نه اینکه دشمن تیمای دیگه!
هرکی نظری داره یکی از یه تیم خوشش میاد یکی از یه تیم دیگه
هیچوقت هم یک یا چند نفر رو مبنای کل قرار ندین!!!
اینکه مثلا چنتا پرسپولیسی نظرشون یه چیزه دلیل بر این نیست همه پرسپولیسیا همون نظرو دارن!

یکم به حرفام گوش بدین

از این به بعد هم بیشتر حواستون رو جمع کنین چون اگه ببینم جایی کسی به تیمی توهین کرده مطمئنا برخوردم شدیدتر خواهد بود که دیگه تکرار نشه :چشمک:

موضوع بسته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا