آسمان دریایی
متخصص بخش زبان انگلیسی
محمد جان نمیخوای تموم کنی این بحثو ؟ :خنده1:
راستی سلام :احترام:
خوبی داداش ؟
بابا جفتشون مال ایرانن. همونطور که تو به علی کریمی مینازی ما هم به فرهاد مجیدی می نازیم. جفتشون زحمت کشیدن واسه فوتبال این مملکت.
حالا یکی استعداد بیشتری داشت رفت اروپا. یکی نداشت. ولی خب مهم اینه که جفتشون غیرت داشتن و تعصب و واسه هواداراشون موندنی شدن.
فکر نمیکنم این بد باشه که ماها به فرهاد می نازیم. همونطور که شما به کریمی می نازی.
کسی که این همه سن و سال داره ولی هنوزم بهتر از خیلی از جوونا بازی میکنه واقعا افتخار کردن هم داره. کسی که حاظر نمیشه تو ایران تو هیچ تیمی غیر از استقلال بازی کنه و بی تیم میمونه افتخار کردن داره.
نمیخوام بگم کریمی غیر پرسپولیس رفت تو یه تیم دیگه چون میدونم جوابت چیه.
ولی میخوام بگم جای این کل کل های بی مورد یه یحث درست و حسابی راه بندازین تا آدم رغبت کنه که تو بحث شرکت کنه. چیزهایی که به مسائل ریشه ای میپردازه . خب من دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم ازت نه اینکه بیام کل کل بی مورد بکنم و شخصیته یه نفر رو ببرم زیر سوال. چرا ؟ چون پرسپولیسیه یا چون استقلالیه ؟
ببخشید اگه جسارت کردم. این نظر منه و اصلا دوست ندارم تو این بحث ها شرکت کنم. الانم اگه گفتم چون دیدم زیادی داری دور ور میداری :نیش:
خواستم حالتو بگیرم بعد پشیمون شدم :نیش:
شوخی کردم. ما ارادت خاصی داریم خدمت شما :احترام:
:دست::دست::دست:
از جواب منطقیتون لذت بردم آقا منصور :ایول: واقعا کمبود همچین طرز تفکراتی در بین هواداران محسوسه!!!
من هنوز نفهمیدم دلیل زدن این تاپیک چیه؟! تو اوج محبوبیت فرهاد و علی کریمی و مقدس بودنشون حتی در بین هوادارای اون یکی تیم چه اصراری واسه ایجاد همچین بحثایی هست؟
از اینکه می شنوم فرهاد مجیدی مهره سوخته هست خندم می گیره...نــــــــــــــــه خندم نمی گیره ...روده بر میشم از خنده :10::10::10:
آخه دوس من کدوم مهره سوخته ای تو 36 _37 سالگی اینقد گل میزنه و اینقد مؤثره واسه تیمش؟!
آخه چرا یه خووووووورده فقط یه کوچولو منطقی فکر نمی کنی عزیز من؟!!!
به قول آقا منصور هر چه قدر هم بخواین فرهادو یا هر کس دیگه رو پایین بکشین بازم نمی تونین چون اصلا نمیشه... چون ما شادیم به خاطر داشتن همچو بازیکنی:8:
حتی شادیم به خاطر علی کریمی:بغل: دوسش داریم خیلی زیااااااد:13:
این دو نفر قبل از اینکه بخاطر فوتبالیست بودنشون محبوب باشن بخاطر انسان بودنشون، خیر بودنشون و باوقار بودنشون محبوبن:دست:
دوسشون داریم خیلی زیااااااااااااد:بغل::39: