• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

علي دايي:پاس جز شوت سامره موقعيتي نداشت

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم پرسپوليس تهران پس از کسب پيروزي برابر پاس همدان گفت: در روزي که چند بازيکن تاثيرگذار خود را در اختيار نداشتيم، توانستيم با برد از زمين مسابقه خارج شويم و مستحق پيروزي بوديم.

00009308.jpg

علي دايي برد ارزشمند برابر پاس همدان را نشان از قدرت اين تيم دانست و افزود: در نيمه اول با برنامه بازي را آغاز کرديم و توانستيم دو گل را به ثمر برسانيم، ولي در نيمه دوم اين تيم پاس بود که با برنامه‌تر بازي را آغاز کرد و توانست يکي از گل‌ها را جبران کند.
وي ادامه داد: روي نقاط ضعف و قوت تيم پاس کار کرده بوديم و تيم پاس به غير از شوتي که علي سامره در محوطه جريمه به سمت دروازه ما شليک کرد موقعيت آنچناني نداشت و ما مي‌دانستيم که آنها فقط با توپ‌هاي روي دروازه ما حمله خواهند کرد و ما توانستيم با استفاده از موقعيت‌هاي به وجود آمده و حفظ نتيجه صاحب اين پيروزي شويم.
علي دايي در مورد تيم پاس گفت: براي تيم پاس احترام زيادي قائلم و اميدوارم در بازي‌هاي بعدي اين تيم برنده باشد و خود را از پايين جدول بالا بکشد.
وي در مورد محروميت عليرضا حقيقي گفت: بايد فرهنگ‌سازي در بين شهرستان‌ها ايجاد شود، چرا که فرهنگ حاکم بر کشور ما باعث شده که الفاظ رکيک و بدي را از سوي تماشاگران بشنويم و همدان اولين شهرستاني بود که من اين موارد را شاهد نبودم.
سرمربي پرسپوليس در مورد بازي هفته آينده تيمش در برابر شهرداري تبريز گفت: متاسفانه در اين بازي محمد نوري را به علت سه اخطاره شدن از دست داديم، ولي براي آن بازي هم برنامه خاصي خواهيم داشت و باخت در جام باشگاه‌هاي آسيا را در بازي بعدي مقابل الوحده جبران خواهيم کرد.
وي در مورد شايعاتي که در مورد اختلاف با حبيب کاشاني مديرعامل باشگاه مطرح مي‌شود گفت: من با کاشاني مشکلي ندارم و مطمئن باشيد اگر من با کسي مشکل داشته باشم يک دقيقه هم آنجا نخواهم ماند. نتايج پرسپوليس نشان دهنده آرامش در باشگاه است.

بالا