• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

علي زاهدي:هدايتي را نمي‌شناسم، شنيدم او مي‌تواند همه چيز را بخرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست باشگاه صباي قم گفت:درباره واعظي جلسه‌اي با حضور او و وکيلش برگزار شد که در نهايت واعظي به اندازه حقوق سه ماه جريمه شد.
00003110.jpg

علي زاهدي درباره راي کميته انضباطي باشگاه صباي قم مربوط به تخلف مهدي واعظي اظهار کرد: براي اين موضوع جلسه‌اي برگزار شد که در آن برابر آيين‌نامه‌هاي مربوط فيلم مسابقه بازبيني و سوالات اعضاي جلسه مطرح شد. همچنين مهدي واعظي و وکيل او توضيحاتي را ارائه دادند. در نهايت راجع به اين موضوع تصميم‌گيري شد.

وي افزود: اجمال تصميم اين بود که آن حرکت قابل توجيه و دفاع نبوده و برابر ماده 18 واعظي به اندازه حقوق سه ماه جريمه شد.

زاهدي درباره حضور واعظي در تمرين‌ها بيان کرد: حضور واعظي در تمرين‌ها دست مربي است. تا قبل از اينکه تصميم گرفته شود، او تعليق بود و نبايد در تمرين‌ها شرکت مي‌کرد، اما از اين به بعد بحث فني است و دست مربي است که چه زماني او تمرين کند.

سرپرست باشگاه صباي قم درباره عملکرد عبدالله ويسي در طول فصل عنوان کرد: آمار و ارقام و شواهد و قرائن نشان مي‌دهد که ويسي نهايت تلاش خود را انجام داده است و يکي از مربيان آينده‌دار فوتبال ايران است و قطعا براي تيم مي‌تواند مفيد باشد.

وي ادامه داد:‌ از او برنامه خواسته شده است و هيات مديره در حال بررسي موارد است. چيزي که مي‌توانم به عنوان نظر باشگاه بگويم اين است که از ويسي برنامه خواسته شده و روي ميز کار هيات مديره در حال بررسي است و تصميم نهايي را هيات مديره مي‌گيرد. تنها يک گزينه هم نداريم و گزينه‌هاي ديگري نيز در حال بررسي است.

او همچنين درباره بازي روز دوشنبه تيمش مقابل سپاهان اصفهان گفت: آن چيزي که از تمرين‌ها گرفته‌ام، اين است که بازيکنان با انگيزه و نشاط و شادابي تمرين‌هاي خود را انجام مي‌دهند و با توجه به آن چيزي که از ويسي سراغ دارم، او براي همه مسابقه‌ها برنامه خاص آن مسابقه را دارد. براي اين بازي هم با اميد کسب امتياز به زمين خواهد رفت. ويسي و کادر فني يقين دارند که از اين مسابقه با دست پر خارج مي‌شوند.

علي زاهدي در پاسخ به اين سوال که چه جايگاهي را در پايان فصل براي صباي قم پيش‌بيني مي‌کند اظهار کرد: تيم صبا با نفراتي که در ابتداي فصل گرفت و با توجه به حرکت آغازين اين تيم و مروري که در نتايج طول فصل داشته باشيم در ميانه جدول خواهد بود. کارشناسان خبره نيز دردر همين حد بسنده مي‌کنند که نمي‌توانيم جزو 6 تيم بالا قرار بگيريم و از همين حد نيز پايين‌تر نخواهيم آمد. آنچه قابل پيش‌بيني است همين است، اما هميشه حوادث بر مبناي پيش‌بيني رخ نمي‌دهد.

سرپرست باشگاه صباي قم درباره شايعه خريد سهام اين باشگاه توسط هدايتي نيز گفت: راجع به اين موضوع نمي‌توانم اظهار نظر کنم چون نه صحبتي با هدايتي کرده‌ام و نه مستقيم چيزي شنيده‌ام، اما اين طور که مي‌گويند هدايتي وضعش خوب است و مي‌تواند هر چيزي را از جمله شرکت يا کارخانه و هر چيز ديگري را بخرد.

وي افزود:‌ از روز اول اعلام کردم که من يک معلم هستم و به معلمي خود افتخار مي‌کنم. نه پول، نه زور و نه مقامي دارم و فقط يک معلم هستم در حد معلمي خود نيز صحبت مي‌کنم و در همين راه نيز حرکت مي‌کنم.

بالا