عند حال یعنی چی؟:شاد:
N negar2 کاربر ويژه 2011 , January 8 #2 عند حال یعنی نصفه شبی پاتک بزنی به قابلمه غذا با 7 جور ترشی.نا خرخره شکمتو پر کنی!!!!!!!!!!:ایول:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , January 8 #3 عند حال يعني كاري كه فكر ميكردي درست نشدنيه ،بهتر از اون چيزي كه حتي فكرشم نميكردي درست بشه.:شاد::شاد::شاد:
عند حال يعني كاري كه فكر ميكردي درست نشدنيه ،بهتر از اون چيزي كه حتي فكرشم نميكردي درست بشه.:شاد::شاد::شاد:
G gorg nama متخصص بخش 2011 , January 8 #5 تو حتما هستي ها برو برو من خودم آخرشم تو اگه نگار باشي من گرگنما هستم عند حال يعني به چيزي كه سال هاست نميرسي برسي
تو حتما هستي ها برو برو من خودم آخرشم تو اگه نگار باشي من گرگنما هستم عند حال يعني به چيزي كه سال هاست نميرسي برسي
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 8 #6 عند حال یعنی قلبت اینقدر بزرگ باشه که بتونی واقعیت ها رو درک کنی...
N negar2 کاربر ويژه 2011 , January 8 #7 عند حال یعنی یه شب که سرتو میذاری رو بالشتت بدونی که خدا ازت راضی بوده:دعا:
N nedajun کاربر ويژه 2011 , February 3 #8 عند حال یعنی اینکه شب از خوا پا شی ساعتو نگاه کنی و ببینی هنوز وقت داری که بخوابی:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:
عند حال یعنی اینکه شب از خوا پا شی ساعتو نگاه کنی و ببینی هنوز وقت داری که بخوابی:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:
N neda_omid متخصص بخش گردشگری 2011 , February 3 #9 عند حال یعنی اینکه یه شب بعد از شام مامانت بهت بگه عزیزم شما بشین من میز رو جمع میکنم خودم ظرف ها رو هم میشورم اووووووووخخخخخخخخخخخ انقدر حال میکنی
عند حال یعنی اینکه یه شب بعد از شام مامانت بهت بگه عزیزم شما بشین من میز رو جمع میکنم خودم ظرف ها رو هم میشورم اووووووووخخخخخخخخخخخ انقدر حال میکنی
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , February 3 #10 عند حال . عند حال . آها عند حال . نوک زبونم بود.... آها عند حال یعنی :غش2::شاد:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 6 #15 عند حال یعنی این همه تاپیک خاک خورده رو یهو حال کنی بالا بکشی .و برو بچ گل انقد باحال پایه باشن. خیلی خوب بودین . دلم باز شد:نیش:
عند حال یعنی این همه تاپیک خاک خورده رو یهو حال کنی بالا بکشی .و برو بچ گل انقد باحال پایه باشن. خیلی خوب بودین . دلم باز شد:نیش:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , March 6 #16 عند حال یعنی اینکه یکی از اعضای انجمن رو خوشحال کنی ...:شاد:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2011 , March 6 #17 یعنی یه داداش گل مثل بنیامین داشتن:بغل: و در کنار بچه های:گل: بودن:نیش:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , March 6 #18 یعغنی اینکه عشق باشه این مهدی بامرام که کشته ی خوش ذوقیشم...:دوست:
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , February 5 #20 عند حال یعنی صبح که از خواب پا میشی از پنجره نگاه کنی ببینی یه عالمه برف اومده همه جا سفیده:شاد2: