عکس های تهران
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , March 3 #588 این عکس ها رو برادرم گرفته، تقدیمشون میکنم به تاپیک خوب شما :گل:
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , March 3 #589 بسیار زیبا مریم خانوم برادر شما عکس دیگه ای از تهران نگرفته؟:خنده1:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2013 , March 4 #591 ممنون آریا جان از تاپیک بسیار خوبتون و اینکه دائما در حال قرار دادن پست در اون هستید :گل: اما یه نکته: بهتره برای هر عکس ذکر کنید که مربوط به کجای تهران هست تا دوستانی که با این مکان ها آشنایی ندارند بیشتر آشنا بشن :گل:
ممنون آریا جان از تاپیک بسیار خوبتون و اینکه دائما در حال قرار دادن پست در اون هستید :گل: اما یه نکته: بهتره برای هر عکس ذکر کنید که مربوط به کجای تهران هست تا دوستانی که با این مکان ها آشنایی ندارند بیشتر آشنا بشن :گل:
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , March 5 #592 Mehdi گفت: ممنون آریا جان از تاپیک بسیار خوبتون و اینکه دائما در حال قرار دادن پست در اون هستید :گل: اما یه نکته: بهتره برای هر عکس ذکر کنید که مربوط به کجای تهران هست تا دوستانی که با این مکان ها آشنایی ندارند بیشتر آشنا بشن :گل: کلیک کنید تا باز شود... سلام مهدی جان خواهش میکنم:گل: از این به بعد حتما این کار رو انجام میدم:گل: ولی بعضی از عکسها هستن که نام مکانشون ذکر نشده و از طرفی تهران انقدر بزرگ هستش که من شاید اون عکس رو مکانشو نشناسم و برا همین فقط عکشو میذارم آخرین ویرایش: 2013 , March 5
Mehdi گفت: ممنون آریا جان از تاپیک بسیار خوبتون و اینکه دائما در حال قرار دادن پست در اون هستید :گل: اما یه نکته: بهتره برای هر عکس ذکر کنید که مربوط به کجای تهران هست تا دوستانی که با این مکان ها آشنایی ندارند بیشتر آشنا بشن :گل: کلیک کنید تا باز شود... سلام مهدی جان خواهش میکنم:گل: از این به بعد حتما این کار رو انجام میدم:گل: ولی بعضی از عکسها هستن که نام مکانشون ذکر نشده و از طرفی تهران انقدر بزرگ هستش که من شاید اون عکس رو مکانشو نشناسم و برا همین فقط عکشو میذارم