پانته آ
متخصص بخش
استیکبوقلمون
مواد لازم:
طرز تهیه:
1 - ما برای آنکه شکل درست این استیک
دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم میتوانید با استفاده از لیوان،استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.2 - سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر میکنید گریل و آماده خوردن میشود.
2تکه سینه همقد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوشطعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آبشده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلممو روی استیک
(در هنگام گریل شدن) بمالید.
3 - قارچ
استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این قارچ
خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کردهایم تا این قارچ
آبدار و بسیار خوشمزه باشد. آب این قارچ
خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع میکند
.4 - بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه پنیر
فتا، قارچ
و البته پنیر
تازه میگذارید و با چنگال به جان آن میافتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید
.5 - سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آبدار بودن سبزی همان کاری را میکند که قارچ
بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن استیکلذیذ بوقلمون.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1 - ما برای آنکه شکل درست این استیک
دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم میتوانید با استفاده از لیوان،استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.2 - سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر میکنید گریل و آماده خوردن میشود.
2تکه سینه همقد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوشطعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آبشده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلممو روی استیک
(در هنگام گریل شدن) بمالید.
3 - قارچ
استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این قارچ
خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کردهایم تا این قارچ
آبدار و بسیار خوشمزه باشد. آب این قارچ
خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع میکند
.4 - بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه پنیر
فتا، قارچ
و البته پنیر
تازه میگذارید و با چنگال به جان آن میافتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید
.5 - سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آبدار بودن سبزی همان کاری را میکند که قارچ
بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن استیکلذیذ بوقلمون.