• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غذاهای فوری و شیک و ارزان برای نهار

پانته آ

متخصص بخش
استیکبوقلمون

مواد لازم:

  • گوشت سینه بوقلمون
  • پنیر

    فتا
  • پیاز قرمز
  • قارچ

  • سبزی معطر
طرز تهیه:
1 - ما برای آنکه شکل درست این استیک

دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم می‌توانید با استفاده از لیوان،‌استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.2 - سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر می‌کنید گریل و آماده خوردن می‌شود.
2تکه سینه هم‌قد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوش‌طعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آب‌شده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلم‌مو روی استیک

(در هنگام گریل شدن) بمالید.
3 - قارچ

استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این قارچ

خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کرده‌ایم تا این قارچ

آب‌دار و بسیار خوشمزه باشد. آب این قارچ

خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع می‌کند
.4 - بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه پنیر

فتا، قارچ

و البته پنیر

تازه می‌گذارید و با چنگال به جان آن می‌افتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید
.5 - سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آب‌دار بودن سبزی همان کاری را می‌کند که قارچ

بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن استیکلذیذ بوقلمون.
20133280124180a.jpg.jpg
 

پانته آ

متخصص بخش
پاستای فیوژن
مواد لازم:

  • فتوچینی
  • زنجبیل
  • هویج
  • فلفل دلمه‌ای
  • جوانه ماش
  • راکولی
  • گشنیز و جعفری
  • سایر سبزیجات معطر
  • روغن زیتون
روش تهیه:
این یک پاستا

ست. یک غذای غربی که البته به سبک شرقی آماده شده است. اصولا شما در پخت غذاهایی مثل پاستا

محدودیت چندانی ندارید و مواد می‌‌توانند جانشین همدیگر بشوند. ما همیشه در رستوران با این سوال مواجه می‌شویم که مثلا چرا پاستا

ی پنه ما سبزیجات دارد و پاسخ ما این است؛ این یک ترکی

ب ذهنی و عملی از آش

پزخانه‌های مختلف است. این پاستا

هم چنین خاصیتی دارد. پاستا

یی که مواد تشکیل‌دهنده طعم شرقی دارند و البته چیدمان آن هم رنگ و لعاب خاور دور را به ذهن می‌آورد.نکته کلیدی این پاستا

را باید در اضافه کردن سبزیجات به آن یافت. سبزیجات تازه‌ای که از آنها نام بردیم باید در زمان بسیار کم با شعله بسیار بالا درون ماهیتابه آماده شود. یعنی سبزی را درون تابه با روغن زیتون به مدت کمی تفت دهید تا براقی و سبزی و تردی خود را حفظ و غذای شما را رنگین ‌تر و خوشمزه‌تر کند
مشاهده پیوست 59537
 
آخرین ویرایش:

پانته آ

متخصص بخش
ران مرغ ون‌گـوکاین
.مواد لازم:
  • ران مرغ
  • زیتون پرورده
  • آب گوجه‌فرنگی
  • تخم گشنیز، کاری، زردچوبه
  • پودر سیر
  • سویا
  • نمک و فلفل
طرز تهیه:1 - استخوان بالای ران را خارج کرده و ران تازه را داخل تابه بیندازید.
2 - بعد از آنکه ران مرغ مزه کبابی گرفت از روی آتش برداشته شود
.3- مرغ را آغشته به [h=3]ترکیب ادویه‌جات و آب گوجه‌فرنگی می‌کنیم
.4 - مخلوط زیتون پرورده و سبزیجات معطر را داخل حفره‌ای می‌کنیم که استخوان بالای ران قبلا از آن خارج شده است.
5 - مخلوط را درون فر گذاشته و روی حرارت 250درجه 10دقیقه تا یک ربع نگهش می‌داریم. آب گوجه‌فرنگی در این دما می‌سوزد و به ران مرغ رنگ فوق‌العاده‌ای می‌بخشد.
6 - پیازچه، گوجه‌فرنگی تازه و جعفری را خرد می‌کنیم و روی ران تنوری‌شده عزیزمان می‌پاشیم.
مشاهده پیوست 59538
 
بالا