• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فال طنز ازدواج پسران مجرد!!!

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
نه دیگه ببین من نمیدونم من کاری نمیکنم که تو پسر خلف همه اینارو میکنی حالا بری زن بگیری میشی زن ذلیل تو فالت اومده نباید زنت داد کلا :نیش: اصلا فکر 6 7 سال بعدم نکن کلا زن دادنت منتفی شد خدا آخر عاقبت شروع کننده این تاپیکو بخیر کنه از یه خطر حتمی مارو آگاه کرد پسر بزرگ کن بره بشه کلفت مردم خودمون لازمش داریم :نیش:

اصلا من میرم خود کشی میکنم:75:

Mahdi Askari

مدير فنی
مهدی تو که خوبی من چی بگم
سه سال وقت میذارم پاش از آخر سر سفره عقد میگه نه :گریه:
اصلا من کسی را نمیدوستم :بله:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
الهی همه پسرای انجمن افسردگی گرفتن رفتن در صومعه راهبه!!! شدن:نیش: الهی :بدجنس:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
:غش: وای پلنگ باحال بود :غش: پس تا آخر عمر برو تو صومعه آخه کی میاد ازت خواستگاری کنه :غش: :بدجنس:

Silver Star

مدير ارشد تالار
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:52:
حالا چه میشه دوتا کاسه بشوری واسه زنت؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
آرهههههههههههههههههههههههههه:غش2:

نه واسه این نمیگم:نیش:

از دست این ننه ی نامرد:قهر:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ضعف کیه باوووو؟:نیش:
من میخوام ببینم عکس العملش چیه:غش2:
البته با این پست ها فکر کنم بدونم چیه:غش2:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
:مشکوک: آخه چاقو هم بگیری دستت من میدونم کاری نمیکنی بچه من خودم بزرگت کردم تو از همون اولش لو رفته بودی :بدجنس: ببین من زنت نمیدم هی زور نزن:نیش: آرتیس بازی هم نکن که عکس العمل منو ببینی ما خودمون کلاغ رنگ کردیم جای مرغ دادیم دست مردم گفتن به به چه چه چه مرغ خوشمزه ایی:نیش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
:مشکوک: آخه چاقو هم بگیری دستت من میدونم کاری نمیکنی بچه من خودم بزرگت کردم تو از همون اولش لو رفته بودی :بدجنس: ببین من زنت نمیدم هی زور نزن:نیش: آرتیس بازی هم نکن که عکس العمل منو ببینی ما خودمون کلاغ رنگ کردیم جای مرغ دادیم دست مردم گفتن به به چه چه چه مرغ خوشمزه ایی:نیش:

همشهلی منه هااا :بدجنس:

حساب دستتون بیاد من کیم دیگه..! :15:

بالا