• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فتح الله زاده اشک رحمتی را در برنامه تلویزیونی درآورد

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
دیشب در برنامه پارک ملت فتح الله زاده حرفی زد که اشک در چشمان دروازه بان استقلال حلقه زد.
سید مهدی رحمتی دیشب به همراه علی فتح الله زاده،مهدی امیر آبادی ،محسن خلیلی و حامد کاویانپور مهمان برنامه پارک ملت بود.در این برنامه وقتی مجری بحث را به سمت دستمزد های میلیاردی فوتبالیست ها پیش برد علی فتح الله زاده به دفاع از بازیکنان تیمش پرداخت و گفت:«در دنیای فوتبال همه چیز حرفه ای است.اما مردم فقط پول و رقم بالای بازیکنان را می بینند.اجازه بدهید من یکی از کارهای خیری که همین آقای سید مهدی رحمتی انجام می دهد را برایتان بگویم»
این اتفاق در حالی افتاد که دوربین برای یک لحظه روی سید مهدی رحمتی زوم کرد که داشت با اشاره به فتح الله زاده می گفت:«نگو،نگو»اما سرپرست باشگاه استقلال بدون توجه به ایما و اشاره های او حرفهایش را اینطور ادامه داد:«رحمتی تقریبا ماهی یک بار به حرم مطهر امام رضا (ع) می رود و معلولان را با ویلچر به سمت حرم می برد.»
فتح الله زاده در حالی این حرف را زد که اشک در چشمان دروازه بان استقلال حلقه زد و در برنامه زنده تلویزیونی خیلی خودش را کنترل کرد تا گریه نکند.
ورزش-چهره ها

rahnama

پدر ایران انجمن
چه هنری کرده. بحث بر سر دستمزد بوده و رحمتی ویلچر معلولان عزیز ما را جابجا میکرده.
فکر کردم چند زندانی آزاد کرده.
چند تا جهیزیه داده.
و...

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
کارش خوبه...کاری که آقای رحمتی میکنه قابل تحسینه...ولی بحث سر دستمزدای نجومی بوده..این بحثو آوردن وسط که چی؟؟منم فک کردم کمک به بهزیستی...خرج تحصیل چند تا محصل و.....

کار آقای فتح اله زاده رو توی منطق میگن سفسطه و مغالطه....بحث مادی بوده بردن سمت معنویات...:نیش:

hamedo

کاربر ويژه
من موندم چرا اینا گیر دادن به دستمزد اخه به کسی چه ربطی داره که بازیکنان چه دستمزدی میگیرن ؟

مگه تو کشورهای دیگه کسی به دستمزد کسی کار داره که اینا کار دارن ؟

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
تو کشورای دیگه اوضاع فرق داره..نمیگم کشورای دیگه بهشته و اینجا جهنم....ولی لااقل اونا رفاهشون خیلی بیشتره..تورم اونجا به این شدت نیس...پولشون ارزش داره...!!!!

نباید بدونیم سرمایه مملکت کجا و تو جیب کیا داره میره؟؟درسته..کارشون سخته ولی نه اینقدی که میلیاردی پول بگیرن و هنوزم ناله کنن که ما خونه نداریم..لااقل اینهمه پول میگیرن دیگه ناله نکنن...آدم دلش کباب میشه آخه!!!!!!!!!!الهی...:نیش:

hamedo

کاربر ويژه
چه ربطی داره این حرفه مگه فرقی میکنه اینجا و اونجا مگه بازیکنای خارجی میان و چند برابر پول میگیرن ما تورم نداریم؟ خیر سرش بهترین دروازه بان مملکتمونه

این همه پول تو این روزگار داره گم میشه کسی گیر نمیده که کی برده یه نفر که داره زحمت میکشه نون زحمتشو میخوره همه بهش گیر میدن

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
متاسفانه شما داری یک طرفه به قاضی میری.....!!!بحث ما که فقط رحمتی نیس که میگی بهترین دروازه بانه..من کلی دارم میگم.....اینهمه بازیکن...!!!!ماشین چند صد میلیونی سوار میشن بعدشم گله و شکایت دارن که ما هنوز خونه نداریم...!!!بحث من اینه...لااقل ناله نکنن که نداریم نداریم...!!!

hamedo

کاربر ويژه
مثلا میشه مثال بزنی ما هم بشناسیمشون

ما واسه خهودمون نشستیم اینجا داریم در مورد دیگران واسه خودمون انتقاد میکنیم در صورتی که فکر خیلی چیزیای دیگه رو نمیکنیم بازیکن بدبخت اگه یه ضربه به سرش بزنه ممکنه مشکلی واسش پیش بیاد که تو فوتبال خودمون هم داشتیم و یا خیلی موارد دیگه

در ضمن تا جایی که من میدونم اینجا بحث در مورد رحمتی هستش نه کل بازیکنامون

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
بحث اصلی حرف آقای فتح اله زاده هست...چون اصن اون حرفش به سوال مجری برنامه ربطی نداشت...!!!!!از جواب در رفتن...موضوع اصلی اینه...

حالا هر چی هست...شما هر چی دوس داری فک کن...من دیگه بخاطر این مسائل ذهنمو مشغول نمیکنم...:نه:

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز جان کسی کاری به درآمد آنان ندارد.(نوش جانشان) شما برداشت دیگری داری.
بقول مهدیس جان بحث مادی بوده و ایشان بطرف معنویت سوق دادند.

hamedo

کاربر ويژه
منم میدونم که کار اقای فتح الله زاده اشتباه بوده ولی ایشون داره در مورد دستمزد بازیکنان و تورم حرف میزنه

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
بحث اصلی حرف آقای فتح اله زاده هست...چون اصن اون حرفش به سوال مجری برنامه ربطی نداشت...!!!!!از جواب در رفتن...موضوع اصلی اینه...

حالا هر چی هست...شما هر چی دوس داری فک کن...من دیگه بخاطر این مسائل ذهنمو مشغول نمیکنم...:نه:

اینو دوباره بخونین .....:سوت:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
کارش خوبه...کاری که آقای رحمتی میکنه قابل تحسینه...ولی بحث سر دستمزدای نجومی بوده..این بحثو آوردن وسط که چی؟؟منم فک کردم کمک به بهزیستی...خرج تحصیل چند تا محصل و.....

کار آقای فتح اله زاده رو توی منطق میگن سفسطه و مغالطه....بحث مادی بوده بردن سمت معنویات...:نیش:

اینو هم بخونین...:نیش::سوت:

hamedo

کاربر ويژه
پس چرا فقط پست اول و اخرت رو گذاشتی بقیه پستات رو هم بیار بزار راحت باش

دقیقا به کاری که شما الان انجام دادید میگن سفسطه

آخرین ویرایش:
بالا