• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فركي: حق نفت پيروزي برابر صبا بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: پيروزي برابر صبا حق ما بود اما به دليل کم‌تجربگي آن را با مساوي عوض کرديم.

00016842.jpg

حسين فرکي پس از تساوي 2 بر 2 برابر صباي قم اظهار داشت: به بازيکنانم تبريک مي‌گويم. تيم نفت ناشناخته بود و ما آمده بوديم اين تيم را به ليگ برتر بشناسانيم. برابر صباي قم که يک تيم خوب و بامهره است خوب بازي کرديم اما مساوي حق ما نبود و بايد پيروز مي‌شديم. حريف را به دقت آناليز کرده بوديم و با برنامه و هدف فوتبال بازي کرديم. اگر اشتباه فردي مدافعان در دقايق آخر نبود برنده مي‌شديم اما تيم من جوان است و همين کار ما را دشوار مي‌کند. ما به دنبال کسب تجربه هستيم.
وي ادامه داد: در ديدار رفت هم بايد صبا را مي‌برديم اما در آن مسابقه يک پنالتي را خراب کرديم. در نيمه دوم امروز نيز تيم برتر ميدان بوديم. به هر حال من تلاش خواهم کرد نفت را در ليگ برتر حفظ کنم تا سال آينده با برنامه بهتر وارد مسابقات شويم.
سرمربي نفت تهران در مورد انتقال اين تيم به اراک گفت: خوشحالم که جامعه فوتبال به اين نتيجه رسيد که تيم ما کم‌کاري نمي‌کند. تيم نفت اعتبار بالايي دارد و اين اعتبار را امروز و ديروز به دست نياورده است. تيم ما اعتبار خود را در طي ساليان زياد کسب کرده است و ما تلاش خواهيم کرد تا اين اعتبار حفظ شود اما اينکه در آينده چه اتفاقي رقم مي‌خورد کسي از آن خبر ندارد.

بالا