• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فركي: روحيه خوبي براي برد سايپا داريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
حسين فرکي گفت: پس از برد نفت روحيه خوبي گرفته‌ايم و تنها به فکر پيروزي مقابل سايپا هستيم.

00016842.jpg

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران درباره آخرين وضعيت تيمش پيش از ديدار با سايپا در هفته سي‌ام ليگ برتر اظهار کرد: تمرين‌هاي خوبي را براي اين بازي انجام داده‌ايم و به فکر کسب يک پيروزي ديگر در بازي با سايپا هستيم.
وي با اشاره به پيروزي پرگل تيمش در بازي قبل برابر نفت آبادان گفت: روحيه بازيکنان پس از آن برد بالا رفته و آنها به دنبال نشان دادن هرچه بيشتر خود درليگ هستند.البته ما پيش از اين نيز دو برد پرگل کسب کرده بوديم. .
سرمربي نفت تهران درباره هفته‌هاي پاياني ليگ گفت: هر چه به پايان ليگ نزديکتر مي‌شويم بازي‌ها سخت‌تر مي‌شود و استرس کار هم براي صعود کردن يا سقوط نکردن بالا مي‌رود. اين اولين دوره از ليگ است که جدول اينگونه شده است و از پنج، شش هفته قبل مشخص نيست که چه تيمي صعود مي‌کند يا چه تيمي سقوط مي‌کند. همه تيم‌ها در اين هفته‌ها خوب کار مي‌کنند تا به هدفشان برسند. فکر مي‌کنم تيم ما در اولين حضور خود در ليگ برتر عملکرد خوبي داشته است.
حسين فرکي در ادامه گفتگويش درباره ديدار تيمش با سايپا هم گفت: سايپا تيمي خوب با کادر فني خوب است و در جدول موقعيتي مشابه ما دارد که همين موضوع بر اهميت و حساسيت کار مي‌افزايد. اميدوارم به آن چيزي که مي‌خواهيم در اين بازي دست پيدا کنيم. هرچند که مهمان هستيم اما فکر مي‌کنم سايپا نيز مانند ما باشد و در خانه خود هم تماشاگر زياد و پرحرارتي نداشته باشد. بنابراين هر تيمي که بهتر از موقعيت‌هاي خود استفاده کند مي‌تواند پيروز اين بازي باشد.
وي در مورد تقابل خود با محمد مايلي‌کهن در اين بازي هم گفت: بطور کلي ارتباط من با مايلي‌کهن از سال هاي دور بوده و از زماني که او کارمند سازمان تربيت بدني بوده همين‌گونه رک صحبت مي‌کرده و درد دل‌هاي فوتبال ما را به زبان مي‌آورد. اين هميشه خصوصيت مايلي‌کهن بوده و حرف او حرف فوتبالي‌ است. او حرف‌هايي را مي‌زند که به فوتبال کمک کند. شايد من توان گفتن اين حرف‌ها را نداشته باشم اما مايلي‌کن اين قابليت را در خود دارد که اينگونه درباره فوتبال صحبت کند. حالا ممکن است اين حرف‌ها مورد پسند بعضي‌ها نباشد. احترام مايلي‌کهن بر من واجب است چرا که او بزرگتر از من است.
فرکي درباره مصدومان تيمش در اين بازي هم گفت: مهرآزما تنها مصدوم ماست که به اين بازي نمي‌رسد و مارسيو خوزه نيز براي ديدار با سايپا محروم است. اما اميدوارم که بازيکنان ديگر جاي خالي خوزه را به خوبي پر کنند تا دوباره از بازي‌هاي بعد شاهد حضور او درتيم‌مان باشيم. مطمئنم که بازيکنان نفت حقشان بيشتر از اين‌هاست و آنها تلاش خود را نيز مي‌کنند.
حسين فرکي در مورد پيش بيني‌اش از قهرمان اين فصل هم گفت: به نظر من سپاهان و ذوب‌آهن هنوز نسبت به ساير تيم‌ها شانس بيشتري براي قهرماني دارند چرا که مديريت و برنامه‌ريزي‌شان از بقيه بهتر بود. ازميان اين دو تيم نيز سپاهان موقعيت بهتري براي قهرماني دارد. نمي‌دانم چرا ذوب‌آهن چند هفته‌اي است که بر خلاف ليگ قهرمانان آسيا، در ليگ خوب ظاهر نمي‌شود.
وي در پايان با اشاره به داوري‌ بازي‌هاي هفته‌هاي پاياني هم گفت: مي‌دانيم که داوران قشر زحمت‌کشي هستند اما در اين هفته‌ها که امتيازهاي هر بازي اهميت ويژه‌اي دارد داوران نقشي کليدي در اداره ديدارها دارند.

بالا