• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فروشگاه با اوپن کارت | درخواست راهنمایی

aminomidi

New member
سلام
تصمیم به ایجاد یک فروشگاه اینترنتی پروژه دارم .
اما بین دو موضوع در تردید هستم ؛ اول این که آیا از فروشگاه ساز مثل اوپن کارت استفاده کنم ؟
و یا دوم هم این که از یک قالب وردپرس و سیستم وردپرس برای فروشگاه استفاده کنم ؟ ( با استفاده از ماژول های مربوط به درگاه پرداخت و ... )

یکی از جزئیات طرحم این است که میخواهم مشتری بعد از قبول کردن مقاله و پروژه مورد نظر ، ابتدا مبلغ را پرداخت سپس لینک دانلود برای مشتری فعال شود . آیا چنین امکانی در اوپن کارت وجود دارد ؟

در ضمن با توجه به این مسئله ، شما کدامیک را پیشنهاد می کنید ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
تصمیم به ایجاد یک فروشگاه اینترنتی پروژه دارم .
اما بین دو موضوع در تردید هستم ؛ اول این که آیا از فروشگاه ساز مثل اوپن کارت استفاده کنم ؟
و یا دوم هم این که از یک قالب وردپرس و سیستم وردپرس برای فروشگاه استفاده کنم ؟ ( با استفاده از ماژول های مربوط به درگاه پرداخت و ... )

یکی از جزئیات طرحم این است که میخواهم مشتری بعد از قبول کردن مقاله و پروژه مورد نظر ، ابتدا مبلغ را پرداخت سپس لینک دانلود برای مشتری فعال شود . آیا چنین امکانی در اوپن کارت وجود دارد ؟

در ضمن با توجه به این مسئله ، شما کدامیک را پیشنهاد می کنید ؟

با سلام
من با توجه به تجربه برای راه اندازی فروشگاه های فایل دانلود، وردپرس و پرستاشاپ رو بهتون توصیه میکنم.
هر دوی این فروشگاه سازها امکان فروش فایل دانلودی رو به صورت پرداخت و دریافت آنلاین بهتون میدند.
البته فروشگاه سازهای فایل دانلودی وردپرس اکثراً پولی هستند، اما مزیت اون سئوی خوب مطالبش هست. هرچند که پرستا شاپ هم سئوی قوی داره.
موفق باشید

t92

متخصص بخش
سلام
این که از کدام سیستم استفاده کنید بستگی به نوع استفاده و انتظاری که از سیستم دارید خواهد داشت.
سیستم های فروشگاه ساز میتوانند از عهده انجام کارهای یک فروشگاه اینترنتی بر آیند. و برای این کار امکانات پیشفرض جامعی رو در اختیار کاربر قرار میدهند.
مسئله قابل توجه در مورد سیستم های فروشگاه ساز این است که معمولا قابلیت توسعه بیشتر از آنچه که امکانات پیشفرض در اختیار کاربران قرار میدهند، ندارند.
در مقابل، سیستم وردپرس هیچ امکان پیشفرضی برای انجام کارهای فروشگاه اینترنتی در اختیار کاربر قرار نمیدهد، اما قابلیت توسعه چشمگیری جهت برطرف کردن نیازهای گوناگون کاربران دارا می باشد.

aminomidi

New member
بنابراین به نظر شما من یه درگاه پرداخت آنلاین بگیرم و با ثبت یک سایت و مدیریت محتوای وردپرس ، شروع به کار کنم ؟؟؟؟؟
و نظر شما در مورد اوپن کارت چیست ؟

t92

متخصص بخش
نظر بنده:
بنده با فروشگاه ساز اوپن کارت کار نکردم..
اما طبیعتا سرویس هایی که برای فروشگاه اینترنتی لازم هست رو داره ...
ولی همونطور که عرض کردم امتیاز وردپرس،‌ انعطاف اون هست.
مراحلی که با سیستم فروشگاهی برای راه اندازی فروشگاه طی میکنید مرحله نصب و نهایتا یک سری تغییراته
اما با وردپرس نیاز به طراحی سیستم فروشگاهی از پایه دارید.
موقع انتخاب سیستم فروشگاهی دقت کنید که سیستم ها حفره امنیتی نداشته باشند.

بالا