khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فولاد گفت:ذوب آهن در نيمه دوم بهتر از ما کار کرد و بهتر از فولاد بود. |
[TD="align: left"]
حسين فرکي در نشست خبري پس از بازي تيمش مقابل من هم بابت صدرنشيني و پيروزي مقابل تيم خوب ذوب آهن تبريک مي گويم. قبلا هم گفته بودم بازي راحتي نيست.بار سنگيني به خاطر صدرنشيني روي بازيکنان بود. نيمه اول ذوب آهن آمده بود که گل نخورد و روي ضد حمله به گل برسد.ما در يک ربع اول هم سعي داشتيم گل نخوريم.پس از يک ربع بازيکنان توانستند نبض بازي را در دست بگيرند.روي ضربه ايستگاهي و هوشمندانه بختيار رحماني به گل رسيديم. به گزارش اوج نيوز، سرمربي فولاد افزود: در بين دو نيمه به بازيکنانم گفته بودم تيم ذوب آهن براي تلافي مي آيد و ما به اجبار ناگزير شديم عقب بکشيم و دفاع کنيم.خوشبختانه در اين کار موفق بوديم.هر چند بچه ها استرس زيادي داشتند. فرکي افزود:ذوب آهن در نيمه دوم بهتر از ما کار کرد و بهتر از فولاد بود اما موقعيت هاي آنچناني که ما داشتيم آنها نداشتند. در نيمه دوم و در اواخر بازي با تعويض هاي خود توانستيم با بازيکنان تازه وارد دو فرصت خوب را به دست بياوريم اما اين فرصت ها به هدر رفت.در نهايت اين سه امتياز جاي خوشحالي دارد.هر تيمي که مقابل ما چه در خانه و چه بيرون مقابل فولاد بازي مي کند براي ما حريف سختي است چون نمي گويد مقابل فولاد بازي مي کند و در برابر تيم صدرنشين مي ايستد. سرمربي فولاد تاکيدکرد:پس از باخت به پرسپوليس،مي خواستند نشان دهم که هر سه دروازه باني که داريم خوب هستند و هر کدام مي توانند درون دروازه قرار بگيرند و دروازه بان اول فولاد باشند. |