معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
فهرست غذاهاي آهن دار
1-گوشت
2-تخم مرغ
3-حبوبات(عدس)
4-خرما
5-گردو
6-كشمش
7-آلو
8-اسفناج
9-كرفس
10-آجيل(پسته و بادام)
11-جگر
12-انجير
13-ماهی
14-قلوه
15-دانه های روغنی.
از بين اين ليست مي خوام براتون خاصيت كرفس را توضيح بدم
كرفس :
از ريشه كرفس قرن هاست كه در درمان آب آوردن انساج ، بيماري نقرس ، روماتيسم ، زياد شدن اسيد اوريك خون ، سنگ كليه ، يرقان ، آسم ، ضعف اعصاب ، نفخ ، و بيماري هاي مثانه استفاده مي شود .سابقاً از شيره تازه برگ هاي آن در رفع تب هاي نو به استفاده مي شده است .
ساقه و برگ هاي كرفس را نبايد دور ريخت ، بلكه بايد آن را خوشك كرد و براي خوشمزه كردن آش و سوپ استفاده كرد .
اشخاصي كه به ورم كليه مبتلا هستن نيايد آن را مصرف كنند.
كرفس سرشار از سديم ، پتاسيم ، كلسيم ، فسفر و نيز ويتامين هاي A B,C است
1-گوشت
2-تخم مرغ
3-حبوبات(عدس)
4-خرما
5-گردو
6-كشمش
7-آلو
8-اسفناج
9-كرفس
10-آجيل(پسته و بادام)
11-جگر
12-انجير
13-ماهی
14-قلوه
15-دانه های روغنی.
از بين اين ليست مي خوام براتون خاصيت كرفس را توضيح بدم
كرفس :
از ريشه كرفس قرن هاست كه در درمان آب آوردن انساج ، بيماري نقرس ، روماتيسم ، زياد شدن اسيد اوريك خون ، سنگ كليه ، يرقان ، آسم ، ضعف اعصاب ، نفخ ، و بيماري هاي مثانه استفاده مي شود .سابقاً از شيره تازه برگ هاي آن در رفع تب هاي نو به استفاده مي شده است .
ساقه و برگ هاي كرفس را نبايد دور ريخت ، بلكه بايد آن را خوشك كرد و براي خوشمزه كردن آش و سوپ استفاده كرد .
اشخاصي كه به ورم كليه مبتلا هستن نيايد آن را مصرف كنند.
كرفس سرشار از سديم ، پتاسيم ، كلسيم ، فسفر و نيز ويتامين هاي A B,C است