مرگ نویسنده داستان های عامه پسند؛
فهیمه رحیمی درگذشت
فهیمه رحیمی درگذشت
فهیمه رحیمی نویسنده معروف ایرانی و صاحب سبک در خلق داستانهای عامه پسند در اثر بیماری سرطان درگذشت. بابک شیرازی پسر مرحوم فهیمه رحیمی در گفتگو با مهر، با اعلام این خبر اظهار داشت: مرحوم مادرم از سه سال قبل دچار بیماری سرطان معده شده بود و با وجود درمانهایی که صورت گرفت و بهبودی نسبی که حاصل شد، از 9 ماه قبل دوباره بیماریاش عود کرد. وی افزود: بیماری مادرم از بیست روز پیش عود کرد و منجر شد که وی را در بیمارستان مهر تهران بستری کنیم و در نهایت ساعت 5 صبح سه شنبه در سن 61 سالگی در بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان فوت کرد. به گفته شیرازی زمان دقیق مراسم تشییع این نویسنده فقید کشور هنوز مشخص نیست و خانواده وی در حال تلاش برای خاکسپاری او در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) هستند. فهیمه رحیمی نویسنده صاحب سبک در خلق داستانهای عامه پسند در سالهای دهه شصت و هفتاد ایران بود که با انتشار رمان «بازگشت به خوشبختى» در سال 1368 به شهرت رسید.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من خودم به شخص باید بگم که یه دوره ای از زندگیم از کتابخون های اثار این نویسنده بودم. و به نوع خودم به همه تسلیت میگم.