دکتر مسعود کیمیاگر در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران، ضمن بیان مطلب فوق گفت: عدس حاوی حداقل 40 درصد پروتئین بوده که البته میزان مصرف آن با گوشت قرمز متفاوت است، چرا که اغلب 100 گرم گوشت نسبت به 100 گرم عدس به راحتی مصرف میشود.
وی افزود: میزان آهن موجود در عدس نیز بالا بوده و نوع چربی آن نسبت به گوشت قرمز پایینتر است. به علاوه توصیه میشود، عدس همراه با مادهای حاوی ویتامین C مانند گوجهفرنگی و لیموترش استفاده شود تا جذب بهتری در بدن داشته باشد.
دکتر کیمیاگر در ادامه ضمن اشاره به این که مصرف عدس در کاهش قندخون و چربی بدن موثر است، خاطرنشان کرد: افزودن غلات به رژیم غذایی حاوی حبوبات میتواند در کامل کردن مواد مفید حبوباتی چون عدس موثر باشد.
منبع :isna.ir
وی افزود: میزان آهن موجود در عدس نیز بالا بوده و نوع چربی آن نسبت به گوشت قرمز پایینتر است. به علاوه توصیه میشود، عدس همراه با مادهای حاوی ویتامین C مانند گوجهفرنگی و لیموترش استفاده شود تا جذب بهتری در بدن داشته باشد.
دکتر کیمیاگر در ادامه ضمن اشاره به این که مصرف عدس در کاهش قندخون و چربی بدن موثر است، خاطرنشان کرد: افزودن غلات به رژیم غذایی حاوی حبوبات میتواند در کامل کردن مواد مفید حبوباتی چون عدس موثر باشد.
منبع :isna.ir