سلامتي به وسيلهً توت فرنگي
همهً ما مي دانيم كه توت فرنگي ها خوشمزه هستند، گذشته از اين مغذي نيز هستند. و به طور مطلوب بايد در رژيم غذايي روزانه هر شخص قرار گيرند.شما از برخي مزاياي سلامتي با خوردن توت فرنگي به طور مرتب بهره مند خواهيد شد وبهترين قسمت توت فرنگي ها اين است كه يكي از خوشمزه ترين ميوه هاست.
بخش كشاورزي آمريكا توصيه مي كند كه هر آمريكايي حداقل 5 پرس از ميوهً تازه وسبزيجات رابخورداما متاًسفانه اكثريت مردم به ندرت آن را انجام مي دهند.توت فرنگي ها تازه را را در سالادها، به صورت روان( همراه با شير يابستني)يا خود آنها به هرصورت كه هستند در رژيم غذايي تان بيفزاييد فراهم كردن مقدار ميوه اي كه شما احتياج داريد براي يك اندام مناسب وسلامتي سيستم ايمني( بدن) بسيار سودمند است.
توت فرنگي چه مزاياي تغذيه اي دارد ؟ توت فرنگي حاوي دامنه وسيعي از مواد غذايي است كه سرگروه آنها ويتامين c مي باشد توت فرنگي همچنين محتوي مقادير چشمگيري موادغذايي وآنتي اكسي دانها است كه ضد راديكالها ي آزاد ميباشند .اعتقادبراين است كه اين خواص آنتي اكسيداني با آنچه به تو ت فرنگي رنگ قرمز روشن مي د هد در رابطه مي باشند .اما اين راديكالهاي آزادمرموز چه هستند؟را ديكالهاي آزاد عناصري هستند كه سبب تخريب سلولها مي گردند،وتصور مي شود كه درتشكيل بسياري از انواع سرطانها سهيم مي باشند .
.علاوه بر ويتا مين c توت فرنگي ارئه دهنده منابع عالي از ويتامين k ومنگنز هستندو همچنين اسيد فوليك ، پتاسيم، ريبوفلاوين ،ويتا مين B5 ويتامين B6 ، مس ، منيزيم،واسيدهاي چرب امگا 3 مي باشد .
همچنين كاربردهاي زياد توت فرنگي !توت فرنگي ها از جمله متنوع ترين ميوه هاي تازه هستند .متاسفانه آنها كلاً خراب شدني نيز هستند بنا براين چند روز بعد از خريد توت فرنگي تازه ،آن را بخوريد. توت فرنگيها در فصل مشخص سال و به موقع در محل، به ندرت مشكل پيدا مي كنند.اما در اوقات ديگر سال كه ممكن است نياز به تهيهً آن باشد دقيقاً توت فرنگي هاي يخ زده اگر همهً مواد مغذي اش را از دست ندهندحتماً مقدار زيادي از مواد مقوي اش را هدر مي دهند .
توت فرنگيها يي كه گوشتالو سفت وآزاد از قارچ گياهان هستند ورنگ قرمز عميقي دارند در توليد انتخاب مي شوندبرخلاف ديگرميوه ها توت فرنگي ها بعد از جمع آوري شدن نمي رسند ، پس در انتخاب رسيده ترين، قرمز ترين توت فرنگي ها مطمئن باشيد چون آنها بهترين مزه و بالاترين حجم مواد غذايي را فراهم مي آ ورند.تعداد زيادي از مردم توت فرنگي هاي متوسط راشيرين تر ومزه دارتر از توت فرنگي هاي بزرگ تر تشخيص مي دهند.وقتي كه بسته هاي توت فرنگي را مي خريد مطمئن باشيد كه توت فرنگي ها خيلي محكم بسته بندي نشده باشند چون اين مي تواند باعث له شدگي يا درغير اينصورت خرابي وضرر بشود.توت فرنگي ها را به بعد از خريداري به صورت مناسب وشايسته نگهداري كنيد .مانند همهً ميوه ها توت فرنگي ها بايدقبل از خوردن وذخيره كردن كاملاً شسته شوندهر توت فرنگي كه علامت كپك قارچي را نشان داد بايد فوراً دور انداخته شود چون كه انها بقيهً توت فرنگي ها را آلوده خواهند كرد.توت فرنگي ها بايد در كاسه گذاشته شود وبا پلاستيك پوشيده وبسته بندي شود ودر يخچال نگهداري شود توت فرنگي هاي تازه براي چند روز در يخچال نگهداري خواهد شد.
منبع:
http://chetday. com/benefitofstr awberry.htm
ترجمه:پرديس كسرائي
همهً ما مي دانيم كه توت فرنگي ها خوشمزه هستند، گذشته از اين مغذي نيز هستند. و به طور مطلوب بايد در رژيم غذايي روزانه هر شخص قرار گيرند.شما از برخي مزاياي سلامتي با خوردن توت فرنگي به طور مرتب بهره مند خواهيد شد وبهترين قسمت توت فرنگي ها اين است كه يكي از خوشمزه ترين ميوه هاست.
بخش كشاورزي آمريكا توصيه مي كند كه هر آمريكايي حداقل 5 پرس از ميوهً تازه وسبزيجات رابخورداما متاًسفانه اكثريت مردم به ندرت آن را انجام مي دهند.توت فرنگي ها تازه را را در سالادها، به صورت روان( همراه با شير يابستني)يا خود آنها به هرصورت كه هستند در رژيم غذايي تان بيفزاييد فراهم كردن مقدار ميوه اي كه شما احتياج داريد براي يك اندام مناسب وسلامتي سيستم ايمني( بدن) بسيار سودمند است.
توت فرنگي چه مزاياي تغذيه اي دارد ؟ توت فرنگي حاوي دامنه وسيعي از مواد غذايي است كه سرگروه آنها ويتامين c مي باشد توت فرنگي همچنين محتوي مقادير چشمگيري موادغذايي وآنتي اكسي دانها است كه ضد راديكالها ي آزاد ميباشند .اعتقادبراين است كه اين خواص آنتي اكسيداني با آنچه به تو ت فرنگي رنگ قرمز روشن مي د هد در رابطه مي باشند .اما اين راديكالهاي آزادمرموز چه هستند؟را ديكالهاي آزاد عناصري هستند كه سبب تخريب سلولها مي گردند،وتصور مي شود كه درتشكيل بسياري از انواع سرطانها سهيم مي باشند .
.علاوه بر ويتا مين c توت فرنگي ارئه دهنده منابع عالي از ويتامين k ومنگنز هستندو همچنين اسيد فوليك ، پتاسيم، ريبوفلاوين ،ويتا مين B5 ويتامين B6 ، مس ، منيزيم،واسيدهاي چرب امگا 3 مي باشد .
همچنين كاربردهاي زياد توت فرنگي !توت فرنگي ها از جمله متنوع ترين ميوه هاي تازه هستند .متاسفانه آنها كلاً خراب شدني نيز هستند بنا براين چند روز بعد از خريد توت فرنگي تازه ،آن را بخوريد. توت فرنگيها در فصل مشخص سال و به موقع در محل، به ندرت مشكل پيدا مي كنند.اما در اوقات ديگر سال كه ممكن است نياز به تهيهً آن باشد دقيقاً توت فرنگي هاي يخ زده اگر همهً مواد مغذي اش را از دست ندهندحتماً مقدار زيادي از مواد مقوي اش را هدر مي دهند .
توت فرنگيها يي كه گوشتالو سفت وآزاد از قارچ گياهان هستند ورنگ قرمز عميقي دارند در توليد انتخاب مي شوندبرخلاف ديگرميوه ها توت فرنگي ها بعد از جمع آوري شدن نمي رسند ، پس در انتخاب رسيده ترين، قرمز ترين توت فرنگي ها مطمئن باشيد چون آنها بهترين مزه و بالاترين حجم مواد غذايي را فراهم مي آ ورند.تعداد زيادي از مردم توت فرنگي هاي متوسط راشيرين تر ومزه دارتر از توت فرنگي هاي بزرگ تر تشخيص مي دهند.وقتي كه بسته هاي توت فرنگي را مي خريد مطمئن باشيد كه توت فرنگي ها خيلي محكم بسته بندي نشده باشند چون اين مي تواند باعث له شدگي يا درغير اينصورت خرابي وضرر بشود.توت فرنگي ها را به بعد از خريداري به صورت مناسب وشايسته نگهداري كنيد .مانند همهً ميوه ها توت فرنگي ها بايدقبل از خوردن وذخيره كردن كاملاً شسته شوندهر توت فرنگي كه علامت كپك قارچي را نشان داد بايد فوراً دور انداخته شود چون كه انها بقيهً توت فرنگي ها را آلوده خواهند كرد.توت فرنگي ها بايد در كاسه گذاشته شود وبا پلاستيك پوشيده وبسته بندي شود ودر يخچال نگهداري شود توت فرنگي هاي تازه براي چند روز در يخچال نگهداري خواهد شد.
منبع:
http://chetday. com/benefitofstr awberry.htm
ترجمه:پرديس كسرائي