khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: فکر نميکرديم با اين نتيجه ملوان را شکست بدهيم. |
[TD="align: left"]
انگين فيرات پس از پيروزي 3 بر يک برابر ملوان در نشست خبري اظهار داشت: اصلا انتظار چنين بردي را در انزلي نداشتيم. ملوان در خانهاش هميشه محکم بازي ميکند و دونده و جنگنده است. مشکل اصلي سايپا در ديدارهاي قبلي هم گلزني بود ولي امروز از موقعيتهاي گلزني به خوبي استفاده کرديم. وي در مورد اينکه گل دوم سايپا روي بازي ناجوانمردانه به ثمر رسيد، گفت: در مورد بازي جوانمردانه در اين روزها خيلي صحبت شده و ميشود و اين مسئله من را عصباني ميکند که گاهي اوقات برخي بازيکنان ميخواهند با زمين انداختن خودشان مانع ضدحمله حريف شوند. من حتي اين مسئله را به بازيکنان خودم هم گفتهام که نبايد بازي به اين شکل انجام شود. در تلويزيون هم در مورد بازي جوانمردانه صحبت شده است. اگر بخواهيم بازي جوانمردانه را اينگونه انجام دهيم مردم از آن استقبال نميکنند. نبايد از بازي جوانمردانه سوءاستفاده کنيم. به گزارش فارس، خبرنگاران به مترجم فيرات معترض شدند و معتقد بودند که او بعد از گل دوم سايپا با تماشاگران درگيري لفظي پيدا کرده است اما مترجم فيرات گفت من هيچ مشکلي با خبرنگاران و هواداران ندارم. البته آن هواداران به من توهين کردند اما من هيچ واکنشي به آنها انجام ندادم. |