• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قالب: قلم

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ

نام قالب: قلم
bf.gif

ngc1359

New member
سلام . خوبي؟ دوست من اين لينكي گذاشتي وصل ميشه به سايت ديگه اي كه هيچ كدي ارائه نميكنه. ممنون ميشم اگر كد اين قالب را براي بلاگفا برام بفرستي يا بذاري. واقعا نياز دارم بهش. ممنون. ايميلم:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام . خوبي؟ دوست من اين لينكي گذاشتي وصل ميشه به سايت ديگه اي كه هيچ كدي ارائه نميكنه. ممنون ميشم اگر كد اين قالب را براي بلاگفا برام بفرستي يا بذاري. واقعا نياز دارم بهش. ممنون. ايميلم:

سلام دوست عزیز
کدها از سرور اصلی پاک شده بودند
مجبور شدم برم سورس ها رو بگیرم مرتبشون کنم
اینو امتحان کن ببین درست کار میکنه؟

پیوست ها

• ghalam.txt
    7.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

ngc1359

New member
سلام. ممنون آره درست شد. واقعا دستت درد نكنه. فقط دو تا اشكال هست كه ممنون ميشم اگر خودت برطرفش كني يا لطف كني و بگب چطوري درست ميشه تا خودم حلش كنم.
1- اخر اين قالب بايد لينكي باشه كه ميگه صفحه قبل ... صفحه ي بعد كه اگر روش كليك كني بين صفحات وبلاگ حركت ميكنه. اون كد انگار در اين قالب نيست.
2- جمله ها خيلي از كنار شروع ميشن. يعني انگا هيچ حاشيه اي ندارن. لبه ي كلمات كه از سمت راست و ابندا خط هست محو . خواستي برو وبلاگم ببين.
ngc1359.blogfa.com
بازم ممنون.

ngc1359

New member
يه سوال ديگه هم دارم. چه كار بايد بكنم كه اسم نويسنده و تاريخ در پايين مطالب قرار بگيره نه بالا؟؟؟ پيشاپيش از توجهتون سپاس گزارم.

ahmadfononi

معاونت انجمن
باسلام

1- اخر اين قالب بايد لينكي باشه كه ميگه صفحه قبل ... صفحه ي بعد كه اگر روش كليك كني بين صفحات وبلاگ حركت ميكنه. اون كد انگار در اين قالب نيست.

این قابلیت در سیستم وبلاگدهی بلاگفا وجود نداره .

2- جمله ها خيلي از كنار شروع ميشن. يعني انگا هيچ حاشيه اي ندارن. لبه ي كلمات كه از سمت راست و ابندا خط هست محو . خواستي برو وبلاگم ببين.

منظور شما کدوم متن ها هستن ؟
من که مشکلی نمیبینم توی نوشته ها !

يه سوال ديگه هم دارم. چه كار بايد بكنم كه اسم نويسنده و تاريخ در پايين مطالب قرار بگيره نه بالا؟؟؟ پيشاپيش از توجهتون سپاس گزارم.

برای اینکار دنبال این تگ :
کد:
<div class="writer">نویسنده: <-PostAuthor-> - <-PostDate-> </div>

بگردید و جاش رو تغییر بدید.

ببرید پایینتر

آخرین ویرایش:

ngc1359

New member
تشكر از جوابتون. اگر بخوام متني كه مي نويسم ، جملاتش كمي از سمت چپ شروع بشه بايد چه چيز را تغيير بدم؟ يعني خيلي از بغل شروع نشه.
در ضمن اون دستوري هم كه گفتيد انجام دادم. كل وبلاگ ريخت بهم. پايينتر يعني كجا؟
از حوصله اي كه به خرج مي ديد ممنونم.

ahmadfononi

معاونت انجمن
برای مشکل به هم ریختن قالب ، دوباره کد قالب رو توی ویرایش قالب قرار بدید قالب درست میشه.

و همچنین برای تغییر مکان نام نویسنده .
این کد رو :
کد:
      <div class="writer">نویسنده: <-PostAuthor-> - <-PostDate-> </div>
بعد از کد زیر قرار بدید :
کد:
<BlogExtendedPost><br /><a href="<-PostLink->" style=" display:block; padding:3px; width:80px; background-color:[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=06c]#06c[/URL] color:[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=f1f1f1]#f1f1f1[/URL]-moz-border-radius: 6px;    border-radius: 6px;"> ادامه مطلب ... </a></BlogExtendedPost>
بعد از این که قرار بدید زیر ادامه مطلب قرار میگیره.

یا برای قرار دادن بعد از مطلب (بالای ادامه مطلب ) بعد از کد زیر قرار بدید :
کد:
<div class="postcontent">  <-PostContent->

در ضمن اون دستوري هم كه گفتيد انجام دادم. كل وبلاگ ريخت بهم. پايينتر يعني كجا؟
از حوصله اي كه به خرج مي ديد ممنونم.

بالا