شکلتو نمیدونم ولی دلت صافه ... سال 2012 دنیا به آخر میرسه؟
D do..bia کاربر ويژه 2012 , February 20 #201 شکلتو نمیدونم ولی دلت صافه ... سال 2012 دنیا به آخر میرسه؟
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , February 20 #205 رنگین کمون به شکل کمونه؟!!!!!!!! من فکر میکردم هلاله چرا آدم قاطی میکنه
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 21 #210 از کسانی که از من متنفرند سپاس آنها مرا قوی تر می کنند از کسانی که مرا دوست دارند ممنونم آنها قلب مرا بزرگتر می کنند از کسانی که مرا ترک می کنند متشکرم آنان به من معنای دوست واقعی را نشان می دهند. اشعار ترکی دوس داری فارسی؟
از کسانی که از من متنفرند سپاس آنها مرا قوی تر می کنند از کسانی که مرا دوست دارند ممنونم آنها قلب مرا بزرگتر می کنند از کسانی که مرا ترک می کنند متشکرم آنان به من معنای دوست واقعی را نشان می دهند. اشعار ترکی دوس داری فارسی؟
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 21 #213 حمید عسگری... وقتی از دنیا سیر میشی چیکار میکنی؟؟؟
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , February 21 #216 هنوز شام نخوردم خودتو خیلی دوست داری یا اصلا نداری؟؟
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , February 21 #217 دوست داشتن ! اول یه معنی واقعی برا دوست داشتن باید داشته باشیم... تا در مورد این سوالتون جوابی بگیم ! به نظرت اواتار قبلی دختر دریا خوشگل تر نبود ؟؟ :خنده2:
دوست داشتن ! اول یه معنی واقعی برا دوست داشتن باید داشته باشیم... تا در مورد این سوالتون جوابی بگیم ! به نظرت اواتار قبلی دختر دریا خوشگل تر نبود ؟؟ :خنده2:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , February 21 #220 اهنگ (مجنون لیلی )خواننده مازیار فلاحی. قشنگترین سریالی که تا حالا دیدی ؟؟؟