خیلی با نمک زیاد :نیش: کیوی یا سیب زرد؟ :بدجنس:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 5 #281 خیلی با نمک زیاد :نیش: کیوی یا سیب زرد؟ :بدجنس:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , April 6 #288 شوهر؟؟؟:تعجب::تعجب::تعجب::تعجب: فکر کنم همون دانشگاه بهتره:نیش: پول رو کجا می ذاری؟زیر فرش یا تو بانک؟
شوهر؟؟؟:تعجب::تعجب::تعجب::تعجب: فکر کنم همون دانشگاه بهتره:نیش: پول رو کجا می ذاری؟زیر فرش یا تو بانک؟
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 6 #289 زیر فرش و توی بانکـــــــــــــــ خخخخخخخ:9: غذا چی دوست داری ؟
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 6 #290 قلیه ماهی مامان بزرگم :بدجنس::شاد::شاد: موتور سیکلت روندی تا حالا ؟ :نیش:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , April 6 #291 خیر دوست هم ندارم برونم:دل شکسته: بیل گیتس یا استیو جابز؟
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 6 #295 یا14فروردین :غش2: ژیان دوس داری ؟:سوت:
ا ارمینا کاربر ويژه 2012 , April 6 #298 tقرمزپرس پلیس:گل:سوال پرسیده بودم چون جواب ندادید دوباره میپرسم اذرایاکمری؟
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , April 7 #299 کمری چون اسپرت تره من بیشتر خوشم میاد:نیش: یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو دوست بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشن؟:غش:
کمری چون اسپرت تره من بیشتر خوشم میاد:نیش: یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو دوست بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشن؟:غش:
T tamanna کاربر ويژه 2012 , April 9 #300 کدوم دوستت دوست داره بادوست من دوست بشه؟اون دوستت که دوست داره با دوست من دوست بشه میخواد که باکدوم دوستم دوست بشه؟:شاد:
کدوم دوستت دوست داره بادوست من دوست بشه؟اون دوستت که دوست داره با دوست من دوست بشه میخواد که باکدوم دوستم دوست بشه؟:شاد: