• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قدرت ذهن

rahnama

پدر ایران انجمن
از : هوشنگ قربانیان
کاملا واقعی

دوستی می خواست وام بگیرد. به چند بانک سرزده بود ولی نتیجه نگرفته بود. با من در دل کرد.
گفتم : دوست عزیز بانک موافقت می کرد به تو وام بدهد , خودت نخواستی.
خندید و گفت بر عکس داری میگی؟
گفتم : وقتی وارد بانک می شوی از قبل جواب آنها را داشتی (دیوار ذهنی . بمن وام نمی دهند) و رئیس بانک هم ندای درونیت را متوجه می شده و (که در ذهنت می گفتی وام نمی دهد . )و رئیس بانک فکر می کند وقتی ایشان فکر می کند وام نمی دهیم ,پس ندهیم بهتره.
گفت چکار کنم؟
گفتم نیازت را بدان و وام را برای چه چیزی می خواهی و بعد اعتماد بنفست را زیاد کن و در ذهنت مجسم کن و وارد بانک شو و ایمان داشته باش این وام را لازم داری و بانک بتو وام را خواهد داد. و پس از این تجسم دیوار ذهنیت را خرد کن .
با همان برنامه رفت.
وام گرفت.

:گل:

gorg nama

متخصص بخش
چرا آقا هوشنگ حیفه واقعا هم حیفه مخصوصا تو این فصل که اکثر دانش آموزا به خودشون میگن ای وای امتحانات شروع شد چیکار کنیم سخته ما نمیتونیم ، و اونها هم واقعا نمیتونن چرا چون به خودشون تلقین کردن و باوروندن که نمیتونن ولی هرچند که از نظر درسی فردی ضعیف باشه ولی اگه اعتماد بنفس داشته باشه و باور هاش مثبت باشه حتما به خواستش دست پیدا میکنه.

برای اثبات حرفم میتونین مجموعه راز رو دانلود ، خریداری و یا از کلوب های ویدئویی اجاره کنیدو ببینید.

rahnama

پدر ایران انجمن
من در این انجمن هستم چون عزیزی چون ادمین جان را دارم . چون عزیزان :گل: ی چون شما دارم. حیف نیست تجربیاتی که با سالها مطالعه و تدریس به دست آورده و خودم هم دقیقا در کارائی آن شکی نداشته و آنچه را که خواسته ام به دست آورده ام ننویسم؟من می نویسم و اگر حتی عزیزی آن را بخواند و عمل کند برایم با ارزش است. این قدرت ذهنی که می نویسم باور کنید یک راز واقعی است و کمتر به آن بها می دهند و اگر افرادی آن را دریافته و عمل کرده اند موفق بوده اند.

rahnama

پدر ایران انجمن
در کلاسهای عملی رانندگی که 10جلسه است بین هر جلسه روزانه 10دقیقه در جای آرامی نشسته و چشمان خود را ببندید و در ذهنتان رانندگی کنید پس از پایان 10جلسه تازه متوجه اعجاز تمرین ذهنی رانندگی خواهید شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
دوستی گفت: من کتابهای زیادی در رابطه با موفقیت و... می خوانم ولی زیاد در زندگیم تاثیری نداشته.
جواب دادم : عزیز من شما کتاب را نمی خوانی بلکه صفحات کتاب را نگاه میکنی.
گفت: متوجه نشدم.
گفتم : وقتی شروع به خواندن کتاب میکنیم باید صفحه به صفحه آنرا پس از خواندن درک کنیم. یادداشت برداری کنیم. یادداشتها را دوباره خوانی کنیم.حداقل چند ماهی طول می کشد تا مفهوم کتاب را درک کنیم .
خدائی چند تا از کتابها را تا به آخر خوانده ای؟
حندید
حدسم درست بود.
لطفا بقیه مطالب را خود حدس بزنید.

baroon

متخصص بخش ادبیات
ساعت خودمان باشیم!

توی مدرسه یه معلّم پرورشی داشتم که درسای بزرگی ازشون گرفتم و همیشه به عنوانی یکی از تأثیرگزارترین آدمای زنیدگیم ازشون یاد می کنم.:14:

ایشون بهمون یاد داد که ساعت خودمون باشیم! فقط با تلقین 2 جمله!

سالهاست که با این دو جمله می تونم سر ساعت از خواب بیدار بشم:

من باید ساعت ... از خواب بیدار شم.(3 بار تکرار کنید)
من حتماً ساعت ... از خواب بیدار میشم.
(3 بار تکرار کنید)

می تونم بگم تا نود درصد مواقعی که خیلی خسته نباشم بیدار میشم. شما هم با اعتقاد قلبی امتحان کنید و نتیجه شو بگید.:ایول:

آخرین ویرایش:
بالا