• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قدر خانواده ات را بدان

سمیه.ن

کاربر ويژه
با مردی که در حال عبور بود برخورد کردم اووه! معذرت میخوام. من هم معذرت میخوام. دقت نکردم ...

ما خیلی مؤدب بودیم ، من و این غریبه خداحافظی کردیم و به راهمان ادامه دادیم
اما در خانه با آنهایی که دوستشان داریم چطور رفتار می کنیم؟

کمی بعد ازآنروز، در حال پختن شام بودم دخترم خیلی آرام کنارم ایستاد همینکه برگشتم به اوخوردم و تقریبا انداختمش با اخم گفتم: ”اه ! ازسرراه برو کنار"

قلب کوچکش شکست و رفت. نفهمیدم که چقدر تند حرف زدم

وقتی توی رختخوابم بیدار بودم صدای آرام خدا در درونم گفت: وقتی با یک غریبه برخورد میکنی ، آداب معمول را رعایت میکنی اما با بچه ای که دوستش داری بد رفتار میکنی. برو به کف آشپزخانه نگاه کن. آنجا نزدیک در، چند گل پیدا میکنی. آنها گلهایی هستند که او برایت آورده است. خودش آنها را چیده. صورتی و زرد و آبی. آرام ایستاده بود که سورپرایزت بکنه. هرگز اشکهایی که چشمهای کوچیکشو پر کرده بود ندیدی

در این لحظه احساس حقارت کردم. اشکهایم سرازیر شدند. آرام رفتم و کنار تختش زانو زدم

بیدار شو کوچولو ، بیدار شو. اینا رو برای من چیدی؟ دخترم واقعاً متاسفم از رفتاری که امروز داشتم نمیبایست اونطور سرت داد بکشم

گفت: اشکالی نداره من به هر حال دوستت دارم مامان

من هم دوستت دارم دخترم و گل ها رو هم دوست دارم مخصوصا آبیه رو

گفت: اونا رو کنار درخت پیدا کردم ورشون داشتم چون مثل تو خوشگلن میدونستم دوستشون داری ، مخصوصا آبیه رو ...

آیا میدانید که اگر فردا بمیرید شرکتی که در آن کار میکنید به آسانی در ظرف یک روز برای شما جانشینی می آورد؟

اما خانواده ای که به جا میگذارید تا آخر عمر فقدان شما را احساس خواهد کرد.

و به این فکر کنید که ما خود را وقف کارمیکنیم و نه خانواده مان

چه سرمایه گذاری نا عاقلانه ای! اینطور فکر نمیکنید؟!

به راستی کلمه "خانواده" یعنی چه ؟

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
گفت: اشکالی نداره من به هر حال دوستت دارم مامان

من هم دوستت دارم دخترم و گل ها رو هم دوست دارم مخصوصا آبیه رو
ممنون دوست عزیز بسیار عالی:دست:
خانواده یعنی این یعنی دوست داشتن وکنار هم بودن و به هم محبت کردن:گل:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خانواده یعنی تنها افرادی که تو رو واقعا به خاطر خودت دوست دارن
ولی ما بعضی وقتا یه رفتارایی باهاشون می کنیم که با غریبه ها نمی کنیم:ناراحت:
مرسی متن خیلی قشنگی بود:ایول:

helia20

کاربر ويژه
همه چیز از خانواده شروع میشه ادب علم سلامت یه جامعه...
خانواده ینی همه چی....

negine shiraz

کاربر ويژه
داشتن خانواده خوب بهترین لطفی هست که خداوند میتونه در حق بنده خودش بکنه ...
گاهی خانواده باعث پیشرفت و درست کردن آینده می شه .... گاهی باعث تخریب ....
اما من فکر میکنم ... مهم اینکه خودت بخوای چطور زندگی کنی ...
خانواده هر طور که باشه یا توی هر موقعیت اجتماعی که قرار گرفته باشه ... باز هم هویت ....

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام با خوندن این متن حس بدی بهم دست داد حس ناراحتی حس اینکه حقیقت واقعا تلخه ما این چیز ها رو همه میدونیم ولی هممون در مواجهه با این موضوع رفتار در خور اون رو انجام نمیدیم به هر حال ممنون از یاداوری تون

زندکی

زندگی باید کرد گاه بایگ دل تنگ گاه بایک گل سرخ گاه با ناب ترین شعر زمان گاه با ساده ترین قصه ی یک انسان گاه باید رویید از پس یک باران گاه باید خندید بر غمی بی پایان لحظه هایت بی غم روزهایت ارام:گل::خنده2::خنده2:

بالا