• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قرار داد فی مابین من وهمسرم

rahnama

پدر ایران انجمن
قانون 1 - ورود سمسارهای عزیز به منزل ما برای بردن کامپیوتر ممنوع است.
قانون 2- راهنما آزاد است صبح ها به مدت نیم ساعت و بعدازظهر ها 3 ساعت از کامپیوتر استفاده کند.
قانون 3- در زمان کار با کامپیوتر توسط راهنما همسر محترمشان موظف به پذیرائی با میوه و شیرینی و آجیل و قهوه و چائی می باشد.
قانون 3-راهنما تعهد میکند زمان بیکاری ظرفهای منزل را بشورد.
قانون 4- راهنما موظف است به خاطر استفاده از کامپیوتر و پذیرائی از ایشان فوت و فن استفاده از جاروی برقی را یاد گرفته و اطاقها را همیشه تمیز نگهدارد و حق غر زدن ندارد.
قانون5- راهنما باید کل خریدهای منزل را انجام دهد و حق گفتن پول ندارم و وضع مالیم خوب نیست و یا خسته هستم را به هیچ عنوان ندارد.
قانون 6- راهنما موظف است روزی یکبار حیاط را جارو زده و تمیز نماید.
قانون 7- راهنما موظف است همیشه و در هر حال لبخند بزند.
قانون 8- راهنما باید در زمان کار با کامپیوتر و یا بیکاری بطور مداوم از همسرش به خاطر استفاده از کامپیوتر و پذیرائی تشکر کند البته با لبخند از ته دل نه تصنعی.
فعلا این قوانین بین من و همسرم وضع شده. فکر کنم من ضرری نکردم. لطفا با لبخند راهنمائی فرمائید.

من محتاج یک لبخند شما هستم . ازمن دریغ نفرمائید.

آخرین ویرایش:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
واقعا قرارداد خوب و با انصافی بود
به قول معروف نه سیخ میسوزه نه کباب
دادا ایول به این همه عدالت
:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
تبصره : خرید نان تازه صبح زود را هم راهنما تقبل میکنند.
عزیزان فکر کنم باز من ضرر نکرده ام . کل قراردادبنفع من تدوین شده.

آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام استادخسته نباشيد.من با قانون 7 كاملا" موافقم.البته همشون خوبناااااا.اما چون توو قانون 7 خنده حتما" بايد رعايت بشه موافق ترم.خنده واسه هر كسي لازمه.مرسي.:خنده2::خنده2::خنده2:

rahnama

پدر ایران انجمن
خانمم : راهنما جان بیا این رخت ها را آویزان کن.
من : خانمم , رخت؟
خانمم : بله رخت
من : عزیز من در توافقنامه ما رخت نداشتیم . نه در قانونش و نه در تبصره اش.
خانمم : من حساب کردم سرم کلاه رفته . یک تبصره اضافه کن.
من : چه سری چه کلاهی. بابا من میخوام زمان استراحتم پشت کامپیوتر باشم.
خانمم : داود تلفنو بیار آقا سمسار رو بگم بیاد
من : خدایا چه گیری افتادم .عزیزان انجمن نمی دانند برای زیارتشان چه بدبختی های تحمل میکنم.چشم خانم اومدم ولی خواهش میکنم دو روز دیگه نفرمائی رخت هم بشورم . نمی شورم گفته باشم
خانمم خندید و گفت حالا تا دو روز دیگه و بعد گفت بیاد احساس جان ههههههههههه
من محتاج یک لبخند شما هستم . ازمن دریغ نفرمائید.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
تذكر : راهنما ميبايست در هنگام نوشتن به درست بودن نوشتاري كلمات دقت كند... در غير اينصورت قانون 1 اجرا مي گردد...:نیش2::49::50:

اينو واسه خاطر حاج خانوم نوشتم:نیش2:... حواستون باشه آقا هوشنگ...:اخطار:

بالا