• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قرباني: از اينکه در ترکيب نبودم خيلي ناراحتم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]مدافع تيم فوتبال راه آهن سورينت گفت: از اينکه در ترکيب تيم نبودم خيلي ناراحت بودم اما قهري در کار نبود.

[TD="align: left"]
00026804.jpg
[/TD]

پيروز قرباني در خصوص مسائلي که مربوط به قهر روز گذشته او پس از عدم حضورش در ترکيب تيم مطرح شده بود، اظهار داشت: قهري در کار نبود، به هر حال سرمربي تشخيص داده، بازي نکنم من هم با هماهنگي اردو را ترک کردم.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه آيا از اين موضوع ناراحت بوده، تاکيد کرد: صددرصد ناراحت بودم، خيلي هم ناراحت شدم و هم اکنون هم هنوز ناراحتم، نمي‌دانم علت اين تصميم چه بوده است. اما من ديگر پيروز 5-6 سال پيش نيستم که بخواهم دعوا کنم. با هماهنگي کادر فني اردو را ترک کردم و هيچ بي احترامي‌ هم انجام ندادم.

مدافع راه آهن در مورد اينکه آيا کنار گذاشتنش علت فني داشته،تصريح کرد: نمي‌دانم نظري در اين مورد ندارم و برايم مهم نيست.

قرباني در خصوص شکست راه آهن مقابل تراکتورسازي عنوان کرد: اين اولين شکست ما نبوده، زماني که تيمي مي‌بازد، علت‌هاي مختلفي دارد که به نظرم نبايد آن را رسانه‌اي کرد و در درون خانواده خودمان اين مسائل را مطرح کنيم و راهکاري براي آن به دست آوريم.

وي در مورد اينکه آيا کادر فني و يا بازيکنان مقصر هستند،تصريح کرد: همه چيز در اين مورد دخيل است،نمي‌خواهم در اين باره حرفي بزنم که برايم بد تمام شود، اگر باشگاه از من بپرسد که مشکل کجاست اين مسئله را عنوان خواهم کرد، بايد به علت‌هاي اصلي بپردازيم نه اينکه به مسائل فرعي گير بدهيم، بازي کردن يا نکردن من يک موضوع فرعي است، اميدوارم هر چه زودتر مسئولان مشکلات را پيدا کنند.

مدافع راه آهن ياد آور شد: حرکت کجدار مريز ما را در ادامه راه با مشکل روبرو مي‌کند، مخصوصا در نيم فصل دوم که اکثر بازي‌هاي ما خارج از خانه است به هر حال دايره وظايف من محدود است و بيان مشکلات وظيفه من نيست. اميدوارم هر چه زودتر تا دير نشده کادر فني بر مسئولان باشگاه به اين مشکلات برسند و اين مسائل را برطرف کنند.

قرباني در مورد اينکه آيا ابراهيم زاده توانسته ارتباط خوبي را بين بازيکنان برقرار کند، گفت: من به ساير بازيکنان کاري ندارم اما همواره احترامم با سرمربي براساس رابطه معقولي بوده و حريم‌ها را حفظ کردم.فکر نمي‌کنم اين مسائل تاثيري در نتايج داشته باشد.

وي در مورد اينکه آيا در تمرينات حاضر خواهد شد، تاکيد کرد: مشکلي ندارم و در تمرينات حاضر مي‌شوم، من ديگر پيروز يک سال پيش هم نيستم، هر چند که خيلي ناراحت هستم و مطمئن بودم مي‌توانستيم به تيم کمک کنم، اما نظر سرمربي بوده که بازي نکنم، اميدوارم تصميماتي گرفته شود که به صلاح تيم باشد.

بازيکن سابق استقلال در مورد عدم صعود آبي پوشان به فينال ليگ قهرمانان آسيا ياد آور شد: استقلال زحمت کشيد و خوب بازي کرد، معتقدم استقلال به فاصله فوتبال ايران و کره جنوبي باخت، آنها در حد خود خوب ظاهر شدند و به نسبت ساير ديدارها عملکرد بهتري داشتند اما شما تيم کره‌اي را ببينيد، هر زماني که اراده کرد توپ را در اختيار گرفت و موقعيت خطرناک روي دروازه استقلال ايجاد کرد. واقعا نمي‌دانم علت اين موضوع چيست، بايد کارشناسان و مدرسان به اين موضوع بپردازند، آنها که 4 تا پا ندارند. به خودم هم مي‌گويم بايد برويم دنبال اين موضوع که چرا آنها پيشرفت بيشتري داشتند.

وي ادامه داد: به بازيکنان خارجي و مربيان آنها توجه کنيم، آنها بازيکن خارجي مي‌آورند که بسيار به درد مي‌خورد اما در مجموع ليگ ما 4-5 بازيکن خارجي خوب وجود دارد، بازيکناني چون ساموئل و جانواريو را بايد بياوريم. من وقتي که فوتبال اف سي سئول را مي‌ديدم لذت مي‌بردم.

قرباني در مورد پيروزي تيم ملي ايران مقابل کره جنوبي با وجود اينکه صحبت از فاصله فوتبال اين دو کشور مي‌کند، گفت: اصلا تيم ملي را نمي‌شود مقايسه کرد، ما مقابل کره جنوبي بازي بسته‌اي انجام داديم، البته بازيکنان هم زحمت کشيدند، من معتقدم فاصله فوتبال ايران و کره جنوبي مخصوص در زمينه باشگاهي بسيار زياد است. ما با تيم‌هاي شرق آسيا فاصله زيادي داريم. همين اف سي سئول را ببينيد در فينال به نماينده چين نتيجه را واگذار مي‌کند. مربي نماينده چين ليپي است که مربي بسيار بزرگي است معتقدم که بايد بررسي کنيم که چرا تا اين حد آنها پيشرفت کردند و ما نتوانستيم.

بالا