khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] بازيکن امسال راه آهن و سابق استقلال با بيان اين که اتفاقاتي که در استقلال ميافتد به او ربطي ندارد، گفت: نمي خواهم خودم را حرص دهم. |
[TD="align: left"]
پيروز قرباني درباره بازي فرداي تيمش با استقلال، بيان کرد: تيم ما امسال واقعا خوب شده و نتايج ضعيفي هم گرفتيم دلايل ديگري داشت. اشتباههاتي در خط دفاعي بروز داد. در دو بازي پشت سر هم شکست خورديم. به سبک بازي کاري ندارم، اما پنالتي که برايمان گرفته شد، به معرض ديد در آمد و کارشناسان گفتند که درست نبود. با اين حال دليل نميشود که بهانه بياوريم. ما بايد از اين به بعد تلاش بيشتري کنيم تا اشتباههاي داوري هم مانع پيروزيمان نشود. به گزارش ايسنا،وي همچنين درباره انتخاب محسن ترکي به عنوان داور بازي فردا در حالي که در آخرين بازي که سوت زد، قضاوتي شائبه برانگيز داشت، گفت: نميدانم سياست کميته داوران چيست ولي ترکي هم داور خوب و با تجربهاي بوده و اتفاقي هم که فصل قبل در بازيمان با استقلال افتاد، براي آن زمان بود. ما به اين مسائل کاري نداريم، شما مطمئن باشيد راهآهن تيمي است که به يکباره شکل ميگيرد، چون امسال سبک بازي ديگري داريم و فلسفه بازيمان عوض شده است. بازيکن سابق استقلال که بعد از بازي فصل قبلش با آبي پوشان صحبتهاي تندي را درباره مديريت کادر فني اين تيم مطرح کرده بود، درباره تقابل دوبارهاش با استقلال، مطرح کرد: اين قضيه ديگر کهنه و نخ نما شده است. ديگر نه براي من مهم بوده و نه براي آنها. استقلال بعد از صحبتهايي که کردم از من شکايت کرد و من هم ادلهام را در کميته انضباطي ارائه دادم. ديگر نميدانم بعد از آن چه اتفاقي افتاد. ديگر به دنبالش نرفتم. اين ماجرا براي چهار ماه پيش است. چيزي يادم نميآيد! در بازي فردا هم نميخواهم خودم را زيادي حرص دهم، بگذاريد هر اتفاقي ميخواهد بيفتد؛ بيفتد، به من چه ربطي دارد. از اين به بعد ميخواهم سرم در لاک خودم باشد. پيروز قرباني در ادامه گفتوگو با ايسنا درباره درخواست استقلاليها براي به تعويق انداختن بازي با راهآهن به دليل حضور در ليگ قهرمانان آسيا، تصريح کرد: استقلاليها بايد همان موقع که برنامه را اعلام ميکردند اين درخواست را ميدادند، اما اين سياست سازمان ليگ است و مربوط به من بازيکن نيست. با اين حال معتقدم استقلاليها نبايد دو روز قبل از بازي اين پيشنهاد را مطرح ميکردند، چون اصلا کار زيبايي نيست. وي همچنين با بيان اين که راهآهن امسال در رتبههاي بالاي جدول قرار ميگيرد، افزود: همان طور که گفتم امسال سبک ديگري را به نمايش گذاشتهايم. اگر بخواهيد اين سبک جا بيفتد، زمان ميبرد. اگر اشتباههاي سهوي به ضرر ما نميشد، دو بازي را هم نميباختيم. در بازي با فولاد تا قبل از اين که پنالتي برايشان گرفته شود، يک موقعيت هم نداشتند، اما وقتي پنالتيشان گل شد، فضاي خالي به دست آوردند و جلو افتادند. اميدوارم اين اتفاقات ديگر براي ما و هيچ تيمي رخ ندهد. هر چند اشتباههاي داوري هم امري طبيعي و اجتناب ناپذير است. بازيکن راهآهن در ادامه با اشاره به هدف تيمش که همان کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا است به ايسنا، گفت: براي رسيدن به اين هدف همه بايد دست به دست هم دهيم. الان ليگ ما وضعيت خوبي پيدا کرده و عدالت در آن رعايت ميشود. ميبينيم که پرسپوليس و استقلال مجبورند در زمين حريفانشان بازي کنند و حق ميزباني به خوبي رعايت ميشود. الان فاصله تيمها خيلي کم شده است. فولاد را در نظر بگيريد، اين تيم دو سال پيش روند خوبي را شروع کرد و ادامهاش داد. الان هم صدرنشين ليگ شده است. اين تيم ميتواند براي ما الگو باشد تا حتي به قهرماني هم فکر کنيم. ما از تيمهايي که قهرمان ميشوند چه چيز کم داريم. مطمئنا با يک برنامهريزي درست ميتوان به آن دست يابيم. |