• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نويي از من خواست مظلومي را انتخاب کنيم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] مديرعامل اسبق مس‌ کرمان گفت:اميدوارم ايرانمنش بتواند حاشيه‌هاي حوالي مس کرمان را جمع کند.

[TD="align: left"]
00939722.jpg
[/TD]

حميد نيک‌نفس مدير عامل سابق باشگاه مس کرمان در مورد وضعيت اين باشگاه و تغييراتي که در راس اين تيم به وجود آمده است گفت: مس کرمان در سال 84 به ليگ برتر آمد و در طول اين سال‌ها 8-7 مديرعامل عوض کرد و دو برابر آن کادر فني‌اش تغيير کرد. مسئولين استان هم توجه زيادي به اين موضوعات ندارند و تذکري نمي‌دهند. حالا ببينيد چقدر خسارت بابت عوض شدن اين مربيان و کادرهاي فني شده است.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه ليدرهاي مس کرمان هم گاهي مشکلاتي را به وجود مي‌آورند، اظهار داشت: اتفاقا اين ليدرها و هواداران مس مردم نجيبي هستند و مسائل را به خوبي مي‌فهمند و اعتراض مي‌کنند. شايد در هر جايي افراد محدودي وجود داشته باشند که با قصد و غرض کارهايي انجام دهند. وقتي يک مربي از تيمي مي‌آيد که تيم سال قبلش شايد به خاطر يک امتيار اختلاف در ليگ برتر مانده است آنها اعتراض مي‌کنند. نمي‌دانم براي انتخاب مجتبي تقوي عزيز چه ملاکي در ميان بوده است.او سال گذشته در تيم خودش مشکلاتي زيادي داشت. وقتي شعار بومي‌سازي مي‌دهند بازيکنان مازاد تيم‌هاي ديگر گرفته مي‌شوند باعث مي‌شود که مردم اعتراض کنند.

وي تاکيد کرد: مردم کرمان فوتبال را به خوبي مي‌فهمند. برخي مديراني که بيرون از کارخانه مس بودند نمي‌دانند اين پول‌ها در چه شرايطي به دست مي آيد. شما حتي نمي‌توانيد 5 دقيقه پاي کوره‌ها و در معدن مس حضور پيدا کنيد اما کارگران در چنين شرايطي زحمت مي‌کشند. در زمان ما ادينيو با 95 ميليون تومان جذب شد. عبدالزهرا با 85 ميليون، خلدون ابراهيم با 73 ميليون تومان جذب شدند. اينکه در شرايطي است که همان زمان پرسپوليس براي دي‌کارمو 500 ميليون تومان داده بود. سيدمهدي رحمتي دروازه‌بان بزرگ فوتبال ايران را با احترامي که برايش قائل هستيم با 150 ميليون تومان جذب کرديم اما الان مي بينيم که چه رقم‌هايي داده مي‌شود. مديريت‌هايي که تندتند عوض مي‌شود و هر کسي مي‌آيد دوست دارد کار کند همين شرايط را ايجاد مي‌کند.

مديرعامل اسبق مس کرمان در مورد اينکه چرا تغييرات زيادي کادر مديريتي اين تيم به وجود مي‌آيد خاطرنشان کرد: دليل اين موضوع سوري بودن هيئت‌مديره‌ها است. برخي را با اهداف مشخص مي‌گذارند که هر چه آن بالايي مي‌گويد عمل شود. در اين چند سال حتي تيم مس را در تهران مي‌بستند و اصلا شايد مديرعامل خبر نداشته چه بازيکني جذب مي‌شود اين براي فوتبال آفت است.

نيک‌نفس در مورد اينکه اين روزها بين امير قلعه نويي و پرويز مظلومي دو مربي سابق مس کرمان اختلافاتي به وجود آمده است، خاطرنشان کرد: خود من فوتباليست بودم. آن زمان که مس کرمان نبود در مس سرچشمه بازي مي‌کردم. سابقه چند سال بازي کردن و مربيگري را داشتم. مي‌فهمم چه اتفاقي در فوتبال براي انتخاب مربي مي افتد. سال اول که با دست‌نشان به ليگ برتر آمديم او را حفظ کرديم و به خاطر اينکه تيم نتيجه نگرفت به فرهاد کاظمي و امير قلعه‌نويي رسيديم. مي‌دانستيم قلعه‌نويي به خاطر توانايي‌ها و بلندپروازي که دارد مطمئنا نتيجه مي‌گيرد. اما وقتي او از مس کرمان رفت با وجود اينکه ادينهيو را دوست داشت گفت براي اينکه مس ضعيف نشود بازيکني را از اين تيم نمي‌برد.

وي در مورد انتخاب پرويز مظلومي يادآور شد: بعد از قلعه‌نويي بررسي کرديم تا ببينيم کدام مربي خوب نتيجه گرفته است تا براي مس انتخاب کنيم و به اينکه چه کساني با هم دوست هستند هم نداريم. سه گزينه داشتيم پرويز مظلومي وقتي ابومسلم بود توانست اين تيم را سوم يا چهارم کند و خوب نتيجه گرفته بود. امير قلعه‌نويي هم گزينه اصلي ما بود که توصيه‌ کرد پرويز مظلومي را انتخاب کنيم. دو مربي ديگر هم از گزينه‌هاي ما بودند. ما مظلومي را انتخاب کرديم تا حدي که هشتاد تا نود درصد تيم را بسته بوديم. من مي‌دانستم چه کار مي کردم، قلعه نويي هم کمک کرد و پرويز مظلومي را به عنوان سرمربي انتخاب کرديم.سالي اولي که به ليگ برتر آمديم قصدمان حفظ تيم بود. سال بعد تيم تقويت شد و سال سوم به آسيا رفتيم که پرويز مظلومي سرمربي بود. يک مقدار شانس هم به ما کمک کرد. آن زمان يکي از خوش‌قول‌ترين تيم ها بوديم و بازيکنان جواني مثل سيفي، بيگدلي و حمودي و ... در اين تيم حضور داشتند و در کنار آن ها با بازيکنان بومي که داشتيم توانستيم نتيجه بگيريم.

نيک‌نفس در پايان در مورد انتخاب اکبر ايرانمنش عنوان کرد: او از مديران قديمي اين باشگاه است برايش آرزوي موفقيت مي کنم. انشاءالله بتواند حاشيه ها را جمع کند و اين شرايط را سر و سامان دهد.

بالا