• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نويي: دوست دارم فصل بعد هم در سپاهان بمانم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال در پاسخ به اين سؤال که آيا مربي بين‌المللي شده‌ يا خير، گفت: من مربي دهات خودمان هستم.

00018394.jpg

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل الغرافه قطر عنوان کرد: از طرفداران خوب سپاهان که در اين هواي باراني با توجه به مشکلات حمل‌ونقل سپاهان را همراهي کردند تشکر مي‌کنم.
وي ادامه داد: از نظر کيفي در نيمه اول خوب نبوديم اما در نيمه دوم توانستيم بازي خود را ارتقا داده و بر جريان بازي مسلط شويم. البته نبايد از داوري خوب داور ژاپني اين ديدار که بر کيفيت اين بازي اثرگذار بود به سادگي گذشت.
قلعه‌نويي تأکيد کرد: مهم‌تر از اين 2 گل اهداف تاکتيکي بود که در اين بازي به آن رسيديم.
وي در مورد محرم نويدکيا گفت:‌ خوشحالم که در اين مسابقه وي يک محک جدي خورد چرا که آسيب‌ديده بود، اما در حال نزديک شدن به شرايط ايده‌آل است.
قلعه‌نويي عنوان کرد:‌ بايد براي مرحله بعدي رقابت‌ها برنامه‌ريزي کرده و تمرکز بيشتري داشته باشيم. ضمن اينکه هنوز صعود سپاهان به عنوان تيم نخست قطعي نيست. اگر بتوانيم الهلال را شکست بدهيم مي‌توانيم با صعود به عنوان صدرنشين با قطعيت صحبت کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا مربي بين‌المللي شده‌ايد يا خير، گفت: من مربي دهات خودمان هستم.
قلعه‌نويي در مورد اينکه سپاهان به مقتدرترين تيم تاريخش تبديل شده است، تأکيد کرد: يک مربي به زمان احتياج دارد تا تيمي مدعي بسازد اما امسال سپاهان بازيکنان خوبي جذب کرده است. با اين وجود سال گذشته هم در همين سطح بازي مي‌کرديم و به نظرم تنها در رقابت‌هاي امسال با کيفيت‌تر بازي مي‌کنيم. مطمئن باشيد سپاهان سال آينده از اين تيم هم بهتر خواهد شد.
قلعه‌نويي در مورد مصدوميت خسرو حيدري گفت‌: اين بازيکن به بيمارستان الزهراي اصفهان منتقل شده چرا که از ناحيه جمجمه آسيب ديده است. اميدوارم مشکلي برايش پيش نيايد.
اين مربي در مورد قراردادش با سپاهان و در خصوص اينکه آيا سال ديگر هم در اين تيم مي‌ماند، تأکيد کرد: تمايل زيادي دارم بمانم چون اصفهان شهري خوب با طرفداران و مردم خوب است و از همه مهمتر به جاي داشتن تيم باشگاه دارد و اگر من را بخواهند قطعاً‌ در خدمت اين تيم هستم.

بالا