• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نويي: وقتي اين حرف‌ها را مي‌شنوم از خودم بدم مي‌آيد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي سپاهان درباره فرستادن جاسوس به تمرينات تيم مس گفت: وقتي اين صحبت‌‌ها را مي‌شنوم از خودم بدم مي‌آيد.

00008775.jpg

امير قلعه نويي پس از شکست 3 بر 2 برابر مس کرمان اظهار داشت: خوشحالم که باز هم به کرمان بازگشتم چون خاطرات خوبي از اين شهر دارم. بازي خوبي بود و 5 گل داشت که اگر بازيکنان از موقعيت‌ها خود استفاده مي‌کردند شاهد گل‌هاي بيشتري بوديم.
وي ادامه داد: مسي‌ها در ميانه ميدان برتر از ما بودند و هافبک‌هاي اين تيم بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتند. به مدافعان تيم گفته بودم که اگر در اين بازي گلي دريافت نکنند مي‌توانند پيروز ميدان باشند، اما 3 گل دريافت کرديم و بازنده شديم.
سرمربي سپاهان در خصوص نحوه قضاوت تيم داوري اين مسابقه گفت: به تيم داوري تبريک مي‌گويم و ديگر صحبتي درخصوص شرايط و تصميمات آنها انجام نمي‌دهم. محمدرضا ساکت به عنوان مديرعامل باشگاه هر حرفي بزند ما از آن حمايت مي‌کنيم و حرف‌هاي وي موضع باشگاه است.
وي درباره فرستادن جاسوس به تمرينات تيم مس خاطرنشان کرد: وقتي اين صحبت‌‌ها را مي‌شنوم از خودم بدم مي‌آيد. وقتي در کرمان بودم به تيم‌هاي ميهمان تمام امکانات را مي‌داديم و براي تمرين آنها را به زمين اصلي مي‌فرستاديم، اما پيش از اين بازي از مسي‌ها درخواست زمين تمرين کرديم که آنها با اعلام اينکه خودمان هم در زمين اصلي تمرين نمي‌کنيم اجازه اين کار را به ما ندادند.
سرمربي سپاهان ادامه داد: زماني که وارد کرمان شديم ديدم که مسي‌ها در زمين اصلي مشغول تمرين هستند و من براي بررسي شرايت چمن زمين مسابقه دو نفر را فرستادم که با اين دو نفر برخورد بسيار بدي داشتند و آنها را تهديد کرده بودند. اين حرف‌ها بسيار بچه‌گانه است.
قلعه‌نويي عنوان کرد: تيم ما بازي به بازي پيش‌ مي‌رود و در حال حاضر صحبت در خصوص قهرماني زود است. زماني که در مس بودم ادينهو 15 کيلو اضافه وزن داشت و مسئولان مس قصد داشتند رضايت‌نامه اين بازيکن را بدهند و وي را به تيم ديگري بفرستند، اما من پافشاري کردم تا وي در کرمان بماند.
وي ادامه داد: با تمريناتي که انجام دادم ادينهو را به شرايط ايده‌آل رساندم. در شرايط کنوني برنامه‌اي براي جذب اين بازيکن ندارم.

بالا