• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نويي: گفته بودم سپاهان ديگري را در ليگ قهرمانان خواهيد ديد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت:‌ قبلاً هم گفته بودم که سپاهان ديگري را در ليگ قهرمانان آسيا خواهيد ديد.
00018394.jpg
امير قلعه‌نويي پس از پيروزي پر گل 5 بر يک سپاهان مقابل الجزيره امارات در نشست مطبوعاتي اين ديدار اظهار داشت: خدا را شکر مي‌کنم که يک بازي خوب و تاکتيکي انجام داديم، توانستيم يک ديدار منطقي فراتر از سطح آسيا انجام دهيم. بازيکنانم را ستايش مي‌کنم که حرفه‌اي عمل کرده و از تماشاگران سپاهان تشکر مي‌کنم که با وجود مشکلات فراوان به ورزشگاه آمده و 90 دقيقه تيم را تشويق کردند.
وي ادامه داد: موقعيت‌هاي زيادي داشتيم. از برد سپاهان خوشحالم اما واقعا از اينکه موقعيت‌هاي زيادي را يکي پس از ديگري از دست داديم ناراحتم چون براي يک تيم در هر بازي به اين اندازه موقعيت پيش نمي‌آيد و ما بايد فکري اساسي در اين مورد بکنيم.

قلعه‌نويي تاکيد کرد: مطمئناً از کيفيت بازي لذت برديد. ما در طي فصل بازيکنانمان را در اختيار نداشتيم و در يک ماه و نيم اخير که همه آنها را در اختيار گرفتيم توانستيم کاري کنيم که بازيکنان در زمين افکار کادر فني را پياده کنند.
وي افزود: اميدوارم بازيکنانم مغرور نشده باشند و اين بازي را به فراموشي سپرده و تنها فيلم آن را نگاه داشته تا به بچه‌هايشان نشان دهند. ما بايد از اين به بعد فقط به بازي با استيل‌آذين فکر کنيم.

سرمربي سپاهان در پاسخ به اين سوال که چرا اين تيم در بازي‌هاي داخلي به اندازه ديدار امشب موقعيت ايجاد نمي‌کند، گفت: اگر دقت کرده باشيد ما در بازي‌هاي داخلي هم موقعيت‌هاي زيادي داريم اما عاملي مانند خرابي زمين ورزشگاه‌ها باعث مي‌شود نتوانيم تاکتيک‌ها را اجرا کنيم.
وي يادآور شد: قبلاً هم گفته بودم که سپاهان ديگري را در ليگ قهرمانان آسيا خواهيد ديد و خوشحالم که بازيکنان به بلوغ تاکتيکي رسيده‌‌اند.

قلعه‌نويي افزود: ليگ امارات هرگز به ليگ فوتبال ايران نمي‌رسد اما آنها از بازيکنان و مربيان بزرگي استفاده مي‌کنند که خيلي تاثيرگذار است و از مربيان بين‌المللي در فوتبال اين کشور استفاده مي‌شود. زيرساخت‌هاي آنها قوي‌تر است اما امروز قدرت سپاهان را به رخ آنها کشيديم.

وي خاطرنشان کرد: پيش‌بيني برد را مي‌کردم اما هرگز با اين نتيجه، خير. امشب بازي خوبي را انجام داديم و موقعيت‌هاي زيادي را انجام داديم اما به نظر من اين يک اتفاق نبود.

بالا