• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قلعه‌نویی:خنده‌دار است که هواداران از بهترین پست تیم انتقاد می‌کنند

South Boy

متخصص بخش فوتبال
قلعه‌نویی:خنده‌دار است که هواداران از بهترین پست تیم انتقاد می‌کنند

امیر قلعه نویی و تراکتورسازی در هفته یازدهم لیگ برتر باز هم از رسیدن به صدر جدول بازماندند اما سرمربی این تیم تبریزی مدعی است به زودی تیمش را طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته به صدر جدول برمی‌گرداند.

* باز هم نتوانستید به صدر جدول برسید...
قبول دارم که ۳-۴ هفته‌ای است خوب امتیاز نمی‌گیریم و مقصر اصلی خود ما بودیم. در ۴-۵ بازی اخیر حرکت‌های بچه‌گانه‌ای در تیم ما انجام شد. به طور مثال امیر حسین صادقی آن حرکت را انجام داد و چند بازی محروم است. باید اشاره کنم که ما بازیکنان آنچنان زیادی نداریم و یک سری از بازیکنان به جای آنکه عصای دست ما باشند، بعضی مواقع کارهایی انجام می‌دهند که عقلانی نیست. ما اینها را به خدمت گرفتیم که به ما کمک کنند اما در این چند بازی اخیر مقداری بحث داوری وجود داشت که نمی‌گویم عمدی بوده اما روی نتایج تیم ما اثر گذاشت.
* به نظر شما چرا تراکتورسازی در این چند هفته خوب نتیجه نگرفت؟
شاید از لحاظ فکری بازیکنان من هنوز به مرحله‌ای نرسیده بودند که تصور کنند در بالای جدول حضور دارند. باید به بدبیاری‌های ابتدای فصل هم اشاره کنم که مثلا فردین عابدینی مصدوم شد و امیرحسین صادقی به آن شکل با محرومیت مواجه شد.
مقصر اصلی خود من بودم ولی همه اینها را گفتم تا همه بدانند تیم ما با تیم صدر جدول تنها ۳ امتیاز فاصله دارد و اتفاق خاصی رخ نداده است. اگر هوشیارتر بودیم و بازیکنان ما به این نتیجه می‌رسیدند که تیمی که به صدر جدول می‌رود، باید تلاشش را بیشتر کند، حالا در صدر جدول حضور داشتیم هر چند همانطور که اشاره کردم فاصله‌مان تنها با تیم اول جدول ۳ امتیاز بود.
* ظاهرا پس از بازی هواداران تراکتورسازی برخی بازیکنان را تشویق کرده بودند که این مسئله باعث ناراحتی شما شد...
هنگامی که علیزاده چند موقعیت را از دست داد. برخی آرفی را تشویق کردند اما باید بگویم سپاهان با آن همه برنامه‌ریزی ۱۰ ساله سال گذشته حتی تا رده هفدهم جدول هم رفت ولی به جز یک مورد رضا عنایتی کسی اعتراضی نداشت و طرفداران این تیم آنقدر صبور بودند که در نهایت تیمشان قهرمان شد.
به اعتقاد من تیمی که می‌خواهد سهمیه آسیایی بگیرد همه عواملش باید با هم هماهنگ باشد. امسال تراکتورسازی یا صدرنشین بوده یا در رده دوم جدول قرار داشته است. مگر سال‌های گذشته این تیم در کجای جدول بود که هواداران اعتراض می‌کنند؟
ضمن آنکه برخلاف میل باطنی ما چند مهره تاثیرگذار از تراکتورسازی رفته‌اند. بیشتر هدف من این است که کار اخلاقی انجام داده‌ایم و تا به امروز هم بیشترین گل زده را در لیگ برتر داشتیم و اکثر گل‌هایی که دریافت کردیم روی اشتباهات فردی رقم خورده است. در مجموع تیمی که تازه وارد "رفتار نوین" شده و چه از لحاظ سیستم و چه از لحاظ نوع بازی در حال تغییر است تماشاگرانش هم باید کمک کنند.
* در این یکی دو روز در تمرینات با تماشاگران صحبت نکردید؟
تمرین روز گذشته صبح برگزار شد و امروز نیز بازیکنان استراحت می‌کنند. من صحبتی انجام نمی‌دهم چون ما آمده‌ایم نظام و ساختار جدیدی را به این تیم تزریق کنیم و این برنامه‌ریزی نیاز به زمان دارد. ما اینجا آمدیم و به بازیکن اطلاع دادیم که وقتی روزی یکی دو میلیون تومان حقوق می‌گیرد باید رفتار حرفه‌ای داشته باشد و روی زندگی او نظارت شود. الحمدالله تا به امروز نیز خوب نتیجه گرفتیم. تراکتورسازی در این سال‌ها هیچ گاه صدرنشین نبوده و حالا هم طرفداران باید صبور باشند.
* این روزها صحبت از پیوستن آرش برهانی به تراکتورسازی است. قصد به خدمت گرفتن این بازیکن را دارید؟
ما پیغامی به برهانی ندادیم و درخواستی در این زمینه نداشتیم اما اگر برهانی تمایل داشته باشد از او استقبال خواهیم کرد. آرش بازیکن خوبی است که توانایی‌های فنی بالایی دارد و اگر خودش مشکلی در این زمینه نداشته باشد، از او استقبال می‌کنیم.
* تا هفته یازدهم از عملکرد خط حمله تیم خود راضی هستید؟
من از شما سوال می‌پرسم.
* بفرمایید؟
بهترین خط حمله لیگ تا به امروز از آن چه تیمی است؟
* تراکتورسازی با ۲۵ گل زده.
خیلی خنده دار است که تماشاگران از بهترین خط تیم ما انتقاد می‌کنند. اگر آنها از گل‌های خورده تیم ما و ساختار دفاعی تراکتورسازی که حتی فکر من را هم مشغول کرده انتقاد کنند، با کمال میل آن را می‌پذیرم اما اینکه بگویند حسن به داخل زمین بیاید یا حسین تعویض شود، اصلا درست نیست. ما بهترین خط حمله لیگ برتر را داریم و آن وقت طرفداران در بازی آخر نسبت به این مسئله اعتراض کردند. این قانون من است. باید نظم و انضباط در همه تیمم حکمفرما باشد و آن کسی که بهتر کار کند، در ترکیب قرار می‌گیرد.
* پس قبول داری که ساختار و خط دفاعی تیم‌تان ضعف‌هایی داشته است؟
من که نمی‌توانم آمار را انکار کنم. آمار با ما حرف می‌زند. هر جایی که بودم علاوه بر خط حمله بهترین خط دفاع را هم داشتم. امسال نیز انصافا روی گل‌هایی که دریافت کردیم اشتباهات فردی تاثیر بیشتری داشت.
در همین بازی با سایپا باید حداقل ۶ بر یک برنده می‌شدیم اما بازی ۲ بر ۲ شد و توپ ابراهیم صادقی به آن شکل درون دروازه ما قرار گرفت.
* بسیاری از تیم‌های لیگ برتری با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند آیا شما با این مسئله مواجه بودید یا خیر؟
همین جا بگویم از سردار جعفری اعضای هیئت مدیره، سردار پورجمشید و استاندار محترم تشکر می‌کنم. آنها تلاش خود را انجام می‌دهند. از اول فصل به بازیکنانم گفته‌ام فوتبال ما این مدلی است. ردیف بودجه‌ای وجود ندارد که یک مدیر اجرایی بر اساس آن برنامه پرداختی بچیند. ما تا هفته ششم هم اسپانسر نداشتیم. نه اینکه مشکل مالی نداشته باشیم اما همان ابتدای فصل روراست با بازیکنانمان صحبت کردیم. به همه گفتیم که اگر پولی بیاید، همه به یک اندازه می‌گیریم و هر کسی نسبت به قراردادش دریافت می‌کند. از من مربی گرفته تا مسئول پشتیبانی همه در این خصوص صحبت کرده‌ایم که همه چیز شفاف باشد.
* جریان حدادی‌فرد به کجا رسید؟ ظاهرا او از این فصل به تراکتورسازی می‌آید.
اجازه بدهید در خصوص این مسئله در زمان خودش صحبت کنم.
* پس از برتری ۶ بر صفر ایران مقابل بحرین همه به تعریف از تیم ملی پرداختند. خیلی‌ها می‌گویند تیم ملی هنوز در مسابقه‌ای جدی محک نخورده و نباید به این شکل به همه بازی‌ها خوشبینانه نگاه کرد. نظر شما چیست؟
اعتقاد من این است هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. صحبت اول من این است که باید به تیم ملی تبریک بگویم و از آن پیروزی خوشحال هستیم. در بازی با بحرین از نظر کیفیت بد نبودیم ولی من معتقدم آن تیم، تیم اصلی بحرین نبود.
تیمی که مقابل ما بازی کرد و مشکلات سیاسی دارد، با تیم قبل فرق می‌کند. حتی مربی این تیم علا هبیل را نمی‌شناخت. ما در این چند سال نسبت به بازیکنان بحرین شناخت پیدا کردیم. بحث من این است که با وجود تبریک به تیم ملی هنوز با تیم‌های درجه یک آسیا بازی نکرده‌ایم. اگر این حرف‌ها را می‌زنم پیشرفت تیم ملی را نادیده نمی‌گیرم ولی اعتقاد دارم هنوز با یک تیم درجه یک آسیایی بازی نکرده و محک نخورده‌ایم.
باید از کادر فنی تیم ملی و بازیکنان و مسئولان تشکر کرد اما واقعیت‌ها را هم باید دید. نباید اینگونه باشد که بگوییم چون ۶ گل زده‌ایم به جام جهانی می‌رویم که البته باید این اتفاق بیفتد ولی هنوز گروه اصلی باقی مانده و آنجا که تیم‌ها در دو گروه ۵ تایی به رقابت می‌پردازند، عیارشان مشخص می‌شود.

بالا