• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كاشاني: شاگرد دادكان هستم اما صحبت‌هاي او در تمركز بازيكنان ما ثاثيرگذار است

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: دست دادکان را مي‌بوسم اما ايشان صحبت‌هايي را مطرح کردند که به هر حال ممکن است بر تمرکز بازيکنان ما تاثير بگذارد.

00006987.jpg

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب کاشاني که چهارشنبه شب در جمع بازيکنان و کادر فني پرسپوليس در هتل المپيک تهران سخن مي‌گفت، عنوان کرد: من از بازيکنان خواهش مي‌کنم دقت کنند تا بين‌ ما فاصله نيندازند. اخيراً‌ مصاحبه‌هايي نقل شده که البته بازيکنان آن را تکذيب کردند اما باز هم از شما مي‌خواهم در نقل قول‌ها و رفتارهايتان دقت کنيد و اجازه ندهيد بدخواهان بهانه‌اي براي اختلاف‌افکني پيدا کنند. من در چنين مواقعي از بازيکنان بزرگتر انتظار دارم کمک کنند و با تجربه بالايشان اجازه بروز حاشيه در مجموعه ندهند.
وي تصريح کرد: ما چند بازي ديگر را پيش رو داريم. بازي‌هايي که همگي براي ما حکم فينال را دارند. قهرمان شدن پرسپوليس به نفع همه ماست. حتي اگر قرار باشد کسي از اين جمع جدا شود، بهتر است از تيم قهرمان جدا شود. 3 هفته مانده به پايان ليگ و ما راه گلزني را ياد گرفته‌ايم. تفاضل گل خوبي در جدول داريم. از شما مي‌خواهم کاري نکنيد شيريني پيروزي‌هايمان به کام هواداران تلخ شود، آن هم با حاشيه‌هايي که ناخواسته است و ما را وارد فضاي ديگري کند.
کاشاني گفت: متأسفانه برخي سعي دارند اينطور القا کنند که بين بازيکنان ثابت و نيمکت‌نشين اختلاف‌هايي وجود دارد. اين در حالي است که فرد اول و آخر در خصوص تصميم‌گيري در مورد اين موضوع شخص علي دايي است. دايي تشخيص مي‌دهد که يک بازيکن بايد در ترکيب ثابت بازي کند يا روي نيمکت بنشيند. حتي ممکن است يک بازيکن يک هفته به ميدان برود و چند هفته روي نيمکت بنشيند. اين اختيار با سرمربي است و بازيکن حق اعتراض ندارد. اگر اعتراضي صورت گيرد غير حرفه‌اي‌ است. ضمن اينکه با چنين اعتراض‌هايي کسي به ترکيب اضافه نمي‌شود. روند ما از ابتدا به گونه‌اي بوده که سعي کرديم ابزار تنبيهي را به کار نگيريم. قصدمان هم اين است که به همين روند ادامه دهيم. مگر اينکه در رفتار و گفتارمان مراقب منافع تيم نباشيم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس خاطر نشان کرد: ما در فراهم کردن امکانات حداکثر تلاش‌مان را کرده‌ايم و آنچه وظيفه‌مان بوده را انجام داده‌ايم. چيزي کم نگذاشته‌ايم. هرچند باشگاه صنعتي نبوديم که پول‌هاي فراوان داشته باشيم اما با توجه به بضاعت‌مان بهترين امکانات را داشتيم. من از وضعيت تيم‌هاي ديگر خبر دارم و چيزهايي مي‌شنوم که به هيچ وجه قابل تصور نيست اما خدا را شکر که در اين مجموعه با کمترين مشکلات مواجه بوده‌ايم.
کاشاني يادآور شد: ممکن است هر بازيکني مشکلاتي داشته باشد که به شخصه تقاضا مي‌کنم اينگونه موارد را به علي دايي به عنوان سرمربي تيم و ديگر بزرگان تيم از جمله؛ محمود خوردبين و حسين عبدي منتقل کنيد. دايي سال‌ها در سطح اول حرفه‌اي فوتبال ايران و دنيا بازي کرده و با مشکلات بيرون ماندن از ترکيب و زحمت کشيدن براي اضافه شدن به ترکيب اصلي، کاملاً آشناست. پس چه کسي بهتر از دايي براي مراجعه کردن شما در جهت رفع مشکلات پيدا مي‌شود؟
کاشاني تاکيد کرد: من فکر مي‌کنم پرسپوليس يکي از کم‌حاشيه‌ترين تيم‌هاي ليگ برتري است و رفاقت خوبي بين همه اعضاء وجود دارد. رفاقت در تيم ما حرف اول را مي‌زند. براي مثال وقتي يک بازيکن با مصدوميت مواجه مي‌شود همه در کنار او هستند براي کمک. اگر ببريم همه پيروز مي‌شويم و اگر ببازيم مجموعه شکست خورده است.
کاشاني در بخش ديگري از سخنان خود تصريح کرد: ما امسال سعي کرديم بر مدار حرفه‌اي‌گري راه برويم و عمل کنيم و همين باعث‌شد هجمه‌هاي زيادي به سمت ما صورت گيرد. معتقدم به هيچ‌عنوان بازيکن بي‌تعصب نداريم و همه با تمام وجود تلاش مي‌کنند براي موفقيت پرسپوليس. پس مراقب باشيد که با طرح برخي مسائل اختلاف‌افکني نکنند.
سرپرست باشگاه پرسپوليس با تاکيد بر اينکه دادکان را استاد خود مي‌داند، گفت: من به آقاي دادکان ارادت دارم. شاگرد ايشان بودم و دست ايشان را مي‌بوسم اما ايشان صحبت‌هايي را مطرح کردند که به هر حال ممکن است بر تمرکز بازيکنان ما تاثير بگذارد. البته شايد آقاي دادکان مي‌خواستند شوک مثبت به تيم ما وارد کنند. با اين حال بازيکنان اين روزها به تمرکز نياز دارند. گويا مطرح شده برخي از بازيکنان پرسپوليس در حد و اندازه اين تيم نيستند. من معتقدم پرسپوليس با اين بازيکنان قهرمان مي‌شود حتي اگر اعتقاد خيلي‌ها اين باشد که ما شانسي نداريم. من مي‌گويم که اين تيم با اين پتانسيل مي‌تواند وعده علي دايي را به سرانجام برساند و يک قهرماني را به ارمغان بياورد. ما جام‌حذفي را در پيش داريم و دايي به تک‌تک شما اعتقاد دارد. ثابت هم کرده اسم‌ها برايش مهم نيستند. البته شما هم ثابت کرده‌ايد هر وقت به ميدان رفته‌ايد چيزي کم نگذاشته‌ايد.
کاشاني در پايان ضمن تشکر از بازيکنان به واسطه دلجويي از جلال اکبري به واسطه مصدوميتي که هفته پيش گريبانگيرش شد براي اين بازيکن باتجربه، آرزوي سلامتي و بازگشت هر چه سريع‌تر به ميادين فوتبال کرد.

بالا