• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كاملترين اطلاعات ارمنستان

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سفر با اتومبیل به ارمنستان خیلی لذت بخشه چون کشور ارمنستان یکی از همسایه های خوب ایران است دیدن از این کشور زیا با ماشین شخصی آسان و دلپذیره ادامه مطلب را برای آگاهی بیشتر از سفر به ارمنستان با ماشین شخصی بخوانید

برای گواهینامه بین المللی جهت سفر با خودرو شخصی به ارمنستان این مدارک نیاز دارید


گواهینامه معتبر جمهوری اسلامی ایران


دو قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4


( در صورتیکه عکس گواهینامه با عینک می باشد عکسها حتما با عینک باشد )


ارائه تصویر صفحه اول گذرنامه ( در صورت دارا بودن )


تکمیل فرم درخواست ( فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گردد )


پرداخت مبلغ 000/300 ریال بابت هر جلد گواهینامه
( در صورتیکه گواهینامه خودرو و موتور سیکلت با هم صادر شود مبلغ 400000 ریال دریافت خواهد شد )

روشهای دریافت گواهینامه رانندگی بین المللی :



مراجعه به یکی از نمایندگیهای کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)

مراجعه به ادارات پست سراسر کشور (زمان تحویل یک هفته پس از ارسال مدارک)


اینم آدرس ثبت نام اینترنتی گواهینامه بین المللی
به سايت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی خوش آمديد

برای کابوتاژ ( پلاک بین المللیِِ وسند حاوی اطلاعات كامل وسيله نقليه)
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
این مدارک لازمه :

اصل پروانه خروج موقت معتبر صادره توسط يكي از گمركات كشور و تصوير پشت و روي آن.


اصل گذرنامه ج.ا.ايران مالك يا راننده مطابق اسامي معرفي شده در پروانه خروج معتبر و تصوير صفحات مشخصات و اعتبار گذرنامه ( ها )

کارت خودرو یا شناسنامه مالکیت خودرو

آدرس هاي مراکز:

1- تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2

2- نمايندگي های منتخب کانون در سراسر کشور

تهران تا تبریز ۶۰۰ کیلومتر - تبریز تا جلفا ۱۳۵ کیلومتر - جلفا تا سیه رود ۶۰ کیلومتر - سیه رود تا مرز نوردوز (ارمنستان) ۲۰ کیلومتر - معطلی در مرز ۲ الی ۳ ساعت - فاصله نوردوز تا ایروان ۴۰۰ کیلومتر جمعا 1215 کیلومتر
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
این نقشه راه
1293365903_.jpg
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
قیمت بنزین در ارمنستان هر لیتر حدود 1100 تومان است


1293337564_.jpg
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
1293337564_.jpg

فاصله ایروان تا مرز نوردوز و شهر مغری زیاد نیست و حدود ۴۰۰ کیلومتر است به همین دلیل هم اگر لب مرز و در سیه رود باکتان را پر کنید. در راه برگشت٬ نیاز به حدود نصف باک بنزین خواهید داشت تا به مرز ایران برسید.
پمپ بنزین ها در ارمنستان خیلی کوچک و قدیمی و معمولا خلوت هستند





حالا ورود به ارمنستان
برای سفر زمینی به ارمنستان چند نکته را به خاطر داشته باشید.به خاطر داشته باشید سفر زمینی به ارمنستان با توجه به وضعیت خاص جاده در ارمنستان سفری طولانی خواهد بود.پس سعی کنید از مسیر سفر خود لذت ببرید که در کاهش خستگی ناشی از سفر سهم بسزایی خواهد داشت.

طبیعت بکر ارمنستان وزیبایی های خاص مسیر شما را شیفته خود خواهد ساخت.

مامورین ارمنستان مقدار کمی ترکی و انگلیسی بلد هستند که تا حدودی کارتان را راه می اندازد ولی اگر متوجه منظور آنها نشدید از هموطنان ارمنی که معمولا بسیار در حال عبور از مرز هستند کمک بگیریدبعد از عبور از مرز نوردوز ( نودوز ) در ارمنستان قسمت جالب سفر شروع میشود جاده های زیبا در راه ایروان و البته پیچ در پیچ و گردنه
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
نمای از جاده ارمنستان

1293392622_.jpg


سر سبز ٬ بکر ٬ خلوت ٬ جنگلی ٬ که اگر شیشه های ماشین را پایین بکشی صدای آواز پرندگان ٬ گوش را نوازش می دهد ٬ اگر انتظار دارید که فاصله ۴۰۰ کیلومتری مرز ایران تا ایروان را به سرعت طی کنید اینطور نیست باید خود را برای سفری ۹ - ۸ ساعته آماده کنید پس باید اول صبح لب مرز باشید که با آرامش خاطر از مسافرت خود لذت ببرید پس این فواصل را در نظر بگیرید
مقررات ورود ویزای ارمنستان
ویزای بازدید برای حداكثر ۱۲۰ روز، و یك یا چندبار ورود قابل صدور است. اتباع برخی كشور‌ها (لیست كامل این كشورها)‌ برای تقاضای ویزای ارمنستان به دعوتنامه نیاز دارند. اتباع ایران از این قاعده مستثناء هستند. ویزای ارمنستان از طریق سفارتخانه‌های ارمنستان، مرزهای ورودی و همچنین از طریق اینترنت (eVisa) قابل دریافت است. ویزای ارمنستان بطور معمول ظرف سه روز صادر می‌شود. هزینه صدور روادید عادی ۵۰ دلار است.البته سر مرز همان موقع به شما ویزای ارمنستان می دهند که بهتر با درام مبلغ آنرا بپردازید چرا که با درام حدود 46 دلار می شود یعنی 1600 درام
یک نکته : تا می شود از بردن دارو بخصوص کدئین دار جدا خوداری کنید اگر هم لازم است حتمی نسخه پزشک را نیزبه همراه داشته باشید وگرنه انطرف خدا به دادتان برسد
هیچ محدودیتی در ورود وسایل همراه مسافر (از جمله عطریات، دخانیات و الكل) وجود ندارد، مگر اینكه بسیار بیشتر از اندازه معمول استفاده شخصی باشد. اطلاعات بیشتر در سایت گمرك ارمنستان
در طول مسیر به سوی ایروان از دو شهر عمده عبور خواهید نمود.ابتدا پس از طی مسافتی در حدود ٨٠ کیلومتر به شهر کاپان میرسید
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
نمای از شهر کاپان
1293326306_.jpg

دروازه گوریس در ورودی شهر

1293326850_.jpg
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
پارك دنیای آب ایروان
spacer.gif
مجموعه روباز تفریحات آبی در دو هكتار، شامل استخر شنای موج دریا، جكوزی بار، سرسره‌های آبی،‌ بازی‌های آبی، استخر كودكان و ... مسابقات و بازی‌های بسیاری در این پارك آبی برگزار می‌شود. اجرای موسیقی زنده، رستوران غذاهای دریایی، بار سرو نوشیدنی‌ها از دیگر امكانات مجموعه است.
عکس پارک آبی ایروان​
1293605820_.jpg
 
آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
آدرس
ارمنستان، ایروان، خیابان میاسنیكیان، شماره ۴۰
تلفن
۴۰۰۰ ۵۲ (۱۰ ۰۰۳۷۴)
فكس
۸۸۸۸ ۵۸ (۱۰ ۰۰۳۷۴)
پست الكترونیك
waterworld@waterworld.am
سایت وب
www.waterworld.am
ساعات بازدید
فصل كاری از ۱ ژوئن تا ۳۰ سپتامبر
دوشنبه تا جمعه: ۱۲:۰۰ – ۱۹:۰۰
شنبه و یك‌شنبه: ۱۱:۰۰ – ۱۹:۰۰
گروه
پارك آبی، تفریحی
 
آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
تاريخ ارمنستان
spacer.gif
کاوش های باستان شناسی در ارمنستان حاکی از آن است که از 3000 سال پيش از میلاد مسیح اقوام مختلفی در مناطق مرکزی و غربی ارمنستان سکونت داشتند. اين اقوام شاخه ای جداگانه از نژاد سفید يا اصطلاحاً نژاد قفقازي (Caucasian) به شمار می رفتند که از دوران بسیار قدیم در قفقاز، آسیای صغیر و شمال مدیترانه می زیستند.

تاریخ ارمنستان


در طول زمان این اقوام به دلیل جنگ های داخلی در میان خود تضعیف گشته و حدود 1500 سال پيش از میلاد مسیح تحت سلطه امپراتور آشور قرار گرفتند. فشار قوم آشور باعث شد تا اقوام نائیری (Nairi) و هایا (Haya) با یکدیگر متحد گشته و در اطراف دریاچه وان و تحت رهبری آرامه (Arame) حکومت اورارتو (Urartu) را بوجود آورند. پایتخت آنها شهر توشپا (Tushpa) بود که بعدها به وان (Van) تغییر نام داد. آرگیشتی اول (Argishti I) پادشاه اورارتو در سال 782 پيش از ميلاد دستور ساخت شهر اربونی (Erebuni) را داد که بعد ها به ایروان (Erevan) شهرت یافت.

آرمن ها (Armenians) از نژاد هندو اروپایی بوده و در قرن 6 یا 7 پيش از ميلاد به سرزمین اورارتو وارد شدند، آنجا را فتح کردند و زبان خود را در آنجا رواج دادند. سپس ساکنان اولیه اورارتو در میان آرمن هاي هندواروپایی حل شدند و این اختلاط باعث شد که ملت جدید را دیگران آرمن (Armen) یا ارمنی و خود های (Hay) بخوانند.

نام ارمنستان (Armenia) برای اولین بار در کتیبه داریوش در بیستون که مربوط به سال 521 پيش از ميلاد است دیده می شود. «سرزمین پونتس و ارمنستان و ... را فتح کردم».

با قدرت گرفتن هخامنشیان در ایران به تدریج ارمنستان تحت سلطه امپراتوری هخامنشی قرار گرفت و پس از آن ارمنستان یا تحت سلطه ایران بود و یا تحت سلطه رومیان و برخي دوران مستقل بوده اند.

پس از ظهور اسلام، این کشور به تصرف نیروهای عرب در آمد و حدود دو قرن تحت استیلای خلفای اسلامی بود. از آن پس ارمنيان طولانی ترین سابقه استقلال خود را تجربه کردند. تا این که به هجوم ترکان سلجوقی استقلال خویش را از دست دادند. در این دوران قشر عظیمی از ارمنيان که حاضر نبودند تن به سلطه سلجوقیان نهند با مهاجرتی عظیم به سمت سیلیسیه (Cilicia) رفته و در انجا حکومت تحت عنوان ارمنستان جدید پایه گذاری کردند و استقلال خود را به مدت سه قرن حفظ کردند.

با قدرت گرفتن امپراتوری عثمانی در آسیای صغیر از یک سو و حاکم شدن صفویه بر فلات ایران از سوی دیگر و تقسیم ارمنستان به دو قسمت در سال 1639ميلادي فصل جدیدی در تاریخ ارمنيان آغاز می شود که تاثیرات بسیاری در روند جمعیت ارمنيان داشته است.

عمده ترین تحول جمعیتی که برای ارمنيان ساکن در ارمنستان در این دوران قابل ذکر است كوچ گروه عظیمی از ارمنيان ساکن در این منطقه به سرزمین های مرکزی فلات ایران بوده است. این كوچ گسترده که به دلیل جنگهای ایران و عثمانی و ترغیب شاه عباس صفوی صورت گرفت، باعث گردید که تعداد قابل توجهی از ارمنيان در مناطق غربی و مرکزی ايران سکونت گزینند. این افراد که ارمنيان امروز ايران نوادگان آنها به شمار می آیند و از مشاغل اصلی آنان در دوران صفویه تجارت کالا و ادویه بین ایران و هند و سایر کشور های آسیایی بود، پایگاه هایی را برای خود در این مناطق بوجود آوردند و بر اساس شواهد ارمنی تبار های ساکن هند، سنگاپور، چین و سایر کشور های شرق و جنوب شرق آسیا عمدتاً از نوادگان آنها می باشند.

وقوع جنگهای روس و ایران و روس و عثمانی به دلیل قرار گرفتن ارمنستان در خط مقدم نبرد، برای این مردم ویرانی ها و کشتار های وسيع و تاثیرات قابل توجهی بر ساختار جمعیتی انها داشته است.

ارمنيان ساکن در آسیای صغیر تحت حاکمیت سلاطین عثمانی دوران فاجعه آمیزی را آغاز کردند و طی قرن های 17و 18 ميلادي آنها تلاشهایی را برای رهایی از یوغ امپراتوری عثمانی انجام دادند. رفتار سرکوب گرانه عثمانی باعث بروز قیام های مردمی ارمنيان علیه امپراتوری عثمانی در سالهای پایانی قرن 19 و دهه اول قرن بیست گردید. با آغاز جنگ جهانی اول و ورود عثمانی به جنگ در کنار آلمان و اتریش در اکتبر سال 1914 ميلادي، ارمنيان در وضع بسیار اسفباری قرار گرفتند.

با هدف خاتمه دادن به مسائل ارمنيان و به بهانه تخلیه مناطق جنگی از افراد غیر نظامی، كوچ دسته جمعی ارمنيان توسط حكومت عثماني آغاز شد و به این ترتیب تعداد ارمنيان ساکن در عثمانی به شدت کاهش یافت و اکثریت ارمنيانی که امروزه در سوریه، لبنان، فرانسه، امریکای شمالی و سایر ممالک غربی زندگی می کنند، فرزندان این کوچ اجباری ارمنيان هستند.

 
آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری



تاريخ : ارمنيان هندواروپائي و بعقيده بعضي آريائي ايراني هستند. ابتدا از راه بوسفور تراکيه (بوغاز استانبول ) از اروپا به آسياي صغير گذشته اند. اين قوم در فريگيه (فريژي ) متمرکز شد و با فريگيان (که با هم بدان سرزمين آمده بودند) مدتي در آسياي صغير زيستند، بعد با هيت ها آميزش و اختلاط يافتند و بعض آثار هيتي در ميان آنان باقي است ، از جمله تصور ميکنند که ((هايگ)) يعني اسمي که ارامنه خود را بدان مينامند از آثار هيتي است .

در اوايل مائه ششم ق. م . ارامنه از کاپادوکيه بطرف مملکت آرارات ، يا چنانکه در کتيبه هاي آسوري ذکر شده ، به اوراردو رفتند و دولت وان يا آرارات را منقرض ساخته بر مردمان بومي ، يعني آلاروديان استيلا يافته دراين مملکت برقرارشدند. ارمنيان خود را هايگ (مفرد آن : هايي ) و مملکت خويش را هايسدان يعني مکان و ناحيت هايگها نامند. کلمه ((ارمن )) از کلمه عبري ((اَرَم )) آمده است .

عهد مادي : ارمنستان اوليه در کتيبه هاي ميخي موسوم به اورارتو (ارارات ) است . اين ناحيت اغلب در معرض تسلط سلاطين نينوا قرار مي گرفت و آنگاه که مادها و بابليان نينوا را خراب کردند (606 ق. م .)، هووخشتر (کياکزارسس ) بسهولت ارمنستان را که موقتاً مستقل شده بود، تسخير کرد. بدين معني که در لشکرکشي شهريار مزبور بجنگ ليديه (لوديا) يا پس از صلح او با آليات پادشاه ليديه ، ارمنستان جزء دولت ماد گرديد. رجوع به ايران باستان صص 197 - 199 شود.

عهد هخامنشي : پس از سلسله ماد نوبت به پادشاهان هخامنشي (پارس ) رسيد. در زمان کوروش بزرگ ارمنستان جزء دولت هخامنشي شد. داريوش اول در کتيبه هاي بيستون و
 
آخرین ویرایش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری


زن تاریخ ارمنستان

در اين ايام فرهاد چهارم در سال 2 ق. م . درگذشت و اشک پانزدهم فرهادک (فرهاد پنجم ) بجاي او نشست و روابط دولتين ايران و روم کدر گشت و حال بدين منوال بود تا اگوست خواست به تهديدات اکتفا نکرده بعمليات بپردازد. با اين مقصود در سال يک ق. م . قيصر نوه خودکايوس را بمشرق فرستاد، تا نفوذ روم را در ارمنستان برقرار کند، ولو اينکه اجراي اين مستلزم جنگي با پارت باشد. در اين موقع فرهادک در جزيره اي در فرات با کايوس ملاقات کرده قراري با او داد که به امضاء طرفين رسيد.
 
آخرین ویرایش:
بالا