كاهش بيماري روحي در زنان با كمك لبنيات
براساس تحقيقات اخير مصرف لبنيات و مواد كلسيم دار ابتلا به بيماري هاي جسمي و روحي در زنان را كاهش مي دهد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از هلث نيوز، مصرف مواد غذايي حاوي كلسيم و ويتامين D و لبنيات، ابتدا به بيماري هاي جسمي و روحي در زنان را كاهش مي دهد.
بنابراين گزارش، محققان مصرف مواد غذايي لبني به همراه ويتامين D را براي زنان لازم دانسته و گنجاندن آنها را در رژيم غذايي روزانه تاكيد ميكنند.
اين محققان با بررسي بر روي 100 زن دريافتند زنانيكه در رژيم غذايي خود از مواد لبني استفاده ميكنند نسبت به ديگر زنان كمتر به بيماري هاي جسمي و روحي مبتلا ميشوند./ن
براساس تحقيقات اخير مصرف لبنيات و مواد كلسيم دار ابتلا به بيماري هاي جسمي و روحي در زنان را كاهش مي دهد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از هلث نيوز، مصرف مواد غذايي حاوي كلسيم و ويتامين D و لبنيات، ابتدا به بيماري هاي جسمي و روحي در زنان را كاهش مي دهد.
بنابراين گزارش، محققان مصرف مواد غذايي لبني به همراه ويتامين D را براي زنان لازم دانسته و گنجاندن آنها را در رژيم غذايي روزانه تاكيد ميكنند.
اين محققان با بررسي بر روي 100 زن دريافتند زنانيكه در رژيم غذايي خود از مواد لبني استفاده ميكنند نسبت به ديگر زنان كمتر به بيماري هاي جسمي و روحي مبتلا ميشوند./ن