• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كريم قنبري: نمي‌دانم عكس‌العمل بوناچيچ به بركناري‌اش چه بوده توانايي دارم تا آخر فصل سرمربي باشم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سرمربي تيم فوتبال سپاهان مي‌گويد اين توانايي را دارد كه تا پايان فصل به عنوان سرمربي در سپاهان كار كند.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريم قنبري در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر راه‌آهن، با بيان اينكه اين سومين تجربه سرمربيگري او در سپاهان است، اظهار كرد: هم ما و هم راه‌آهن هفته‌ي گذشته دو بازي سنگين برابر استقلال و تراكتورسازي داشته‌ايم كه فشار آن بازي‌ها بر اين بازي تاثير گذاشت. ما ابتدا توانستيم در اين بازي به گل برسيم اما خيلي زود گل خورديم. با اين حال بعد از گل خورده توانستيم بر بازي مسلط شويم و فرصت‌هاي خوبي خلق كنيم. در نيمه دوم با تعويض‌هايي كه داشتيم سعي كرديم گل دوم را به حريف بزنيم ولي راه‌آهن در چند ضد حمله مي‌توانست برابر ما به گل برسد.

وي در ادامه درباره بركناري لوكا بوناچيچ از سپاهان گفت: من تابع نظر باشگاه هستم و از اينكه در غياب لوكا اين وظيفه را به من دادند تشكر مي‌كنم. با كمال ميل سعي مي‌كنم كه به نحو احسن كارم را انجام دهم. پس از اين هم هر تصميمي كه باشگاه بگيرد تابع آن هستم ولي فعلا كار خود را ادامه مي‌دهم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اختلافات بازيكنان سپاهان با بوناچيچ، دليل بركناري او بوده است گفت: حقيقتا صحبتي در اين مورد ندارم چرا كه باشگاه به اين جمع‌بندي رسيد كه لوكا را بركنار كند. براي من هم فقط تيم مهم است و مي‌خواهم در هفته‌هاي آينده تيم خوبي را روانه ميدان كنم. من يك هفته پيش از بركناري بوناچيچ ديگر او را نديدم و نمي‌دانم عكس‌العمل او نسبت به بركناري‌اش چه بوده است.

در ادامه خبرنگاري از او پرسيد آيا مي‌تواند تا آخر فصل سرمربي سپاهان باقي بماند كه او گفت: من كارم را در سپاهان با دستياري شروع كردم و اكنون نفر اول هستم و كارم را انجام مي‌دهم. من اين توانايي را در خودم مي‌بينم كه كارم را ادامه دهم اما اين ديگران هستند كه بايد درباره كار من نظر بدهند. من فقط تلاش مي‌كنم كارم را به بهترين شكل انجام دهم. ما مربي‌ها ضرب‌المثلي داريم كه مي‌گويد يك مربي بايد هميشه ساكش را بسته باشد. من سالها مربيگري كرده‌ام و به جز زماني كه به امارات رفتم از سپاهان جدا نشدم. ان‌شاءالله در آينده بتوانيم به كمك ساير اعضاي باشگاه كه در حال حاضر همكاري خوبي با من دارند سپاهان را به جايگاه واقعي‌اش برسانيم.

بالا