وبلاک = وبلاگمعرفی وبلاک وب سامان
لینک وبلاک
سوتی هوشنگ خان خیلی جلب بود !
کلی خندیدیم !
دمتون سنجاقی !
ایول به خودم که هیچی غلط املایی ندارم
:شاد:
:تعجب::تعجب::تعجب:ممنون خوشحالی از برد باعث نوشتن اشتباهی شد. ممنون از تذکر خوبتان:
ابران 1
کره شمالی صفر
:شاد::شاد::شاد:
:نیش::نیش::نیش:
نه دوست ندارم اين يه غلط
فر بعدي نميدونم كيه؟
دوستم برگشت گفت: بپرسم که با همون کفشش بزنه اش و لاشم کنه ....!!!( بعد سع تا نقطه که قابل ذکر نیست.)
منم گفتم:این دیگه از بی کفایتی جنابعالی هستش...
اقا این حرف ما مثل یه گلوله به دوستمون برخورد...(گفت:الان نشونت میدم چند مرده حلاجم)
لازم به توضیح استن که با گفتن این حرف دوستم هنگ کرد....
بله دوستان بعد از اینکه ما بعد از یکی دو دور زدین اومدیدم خونه...(قرار گذاشتیم که بعد از ظهر بازم بریم بیرون چون من باید فرداش میرفتیم تبریز...)
بعد از یکی و دو دور زدن من و دوستم خواستیم بریم یه پاساز که 4 تا پله داشت .بله دوستم یکی رو اومد بالا دومی رو هم اومد بالا. تو سومی یه نفر از پشت صداش کرد: هی آقا... تا دوستم برگشت پشتشو ببینه پاش لیز خورد و با افتاد زمین...(دوستم صداش در نمی اومد و مدام برای اینکه ضایع نشه مگیفت: حواسم پرت نشده بود هیچیم نمیشد...(از قضی اون فردی که صدا میزید همون دختره بود... دوستم برگشت گفت: خانوم چیه؟ چی میخوای؟؟؟ .... دختره با مظلومیت گفت: هیچی به خدا فقط میخواستم بابت دیروز ازتون عذر خواهی کنم که منصرف شدم)
دیگه چی کار کنم اساد فیزیک رو نجات می دم ! D:
این آیدا چقدر خشنه...
تازه میگه خوب که چی؟؟!!!! ( مگه شورش کشکه که بخواید بکنید نخواید نکنید)!!!!!:غش2:
در ضمن خیلی بی ادبی ( عجب دست یزنی هم داری...) این رسم مهمون ندازیه...:سوت:
ما که رفتیم( خدا نصیب گرگ بیابون نکنه):غش2::غش2::غش2::قلیون:
برای دخترا پارتی بازی کن نه نویس دیگه : دب:ایول::ایده:
19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟ ماکسیموس واسه من یه اوسطوره هست یه اسطوره که معنی انسانت واقعی رو به بینندگانش منتقل میکنه
29- بهترين مكان شهر شما براي زندگي ، از نظر شما كدام منطقه است و چرا؟
همین خونه خودمون ....حوصله داری واسه اصباب کشی...:غش2:
34- بهترين جايي كه براي مسافرت رفتي؟
یادمه یه بار منرو به عنوان گلادیاتور نمونه برده بودن به رم:نیش: