وقتی با سرعت داری دانلود می کنی میخوری به یک سرعت گیر انگاری یک فلفلی رختن تو دهنت
لپ تاپ ، مودم ، تیر آهن
فک میکنم با لهجه مشهدی گفتن:خنده2:
وقتی با سرعت داری دانلود می کنی میخوری به یک سرعت گیر انگاری یک فلفلی رختن تو دهنت
لپ تاپ ، مودم ، تیر آهن
اینو می خواستم بگم یادم رفت
می خواستم خیلی جدی بازی در بیارم
نظر سنجی ساعت 3 قرار داده خواهد شد و به مدت 1 هفته ادادمه دارد :گل:
:خنده شونصد:
نمیگم برای کیه :بدجنس: :خنده2:
.2.مردها معمولآ به خاطر بعد مردونگیشون,عواطف و احساسات کمتری نسبت به خانمها دارن.در نتیجه این عواطف کمتر هم,تغیر میکنه و کم یا زیاد میشه.
:بدجنس:
یک بخش مهمی از سبک رانندگی با ماشین ها به ویژگی های فیزیکی و مشخصات فنی ماشین ها مربوط میشه.
دوستمون در نوشتشون از ماهرت راننده های ماشین های بزرگتر مثل کامیون گفته بودند،.
228-تا حالا مشروت شدی؟
حدودا فکز کنم 15 تا دختر بودیم و 20 تا پسر
من دو دقیقه بعد درستش کردم:75:کاش املات هم مثه فیزیکت بود :نیش:
کاش املات هم مثه فیزیکت بود :نیش:
از صیح هیچ کدوم از بچه ها تو انجمن نبودن
خیلی اعصاب دارم:91:از کِی ؟ :فکر::7:
این بار رو نتونم حظور داشته باشم
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:
جایی هستم که سرعت اینترنتم در انجمن مشکل داره. بعد از ارسال چشمم خورد به این غلط املاییم دکمه ی ویرایش رو زدم تا لود بشه و ادیتور ویرایش متن رو بیاره پام رو تند تند میکوبیدم زمین از بس اعصاب خورد کن بود! میترسیدم الانه که یکی بیاد ببینه! الان این تاپیک اومد بالا 99 درصد مطمئن بودم غلط املایی من باشه! برای همین اومدم داخل، دیدم بله
جایی هستم که سرعت اینترنتم در انجمن مشکل داره. بعد از ارسال چشمم خورد به این غلط املاییم دکمه ی ویرایش رو زدم تا لود بشه و ادیتور ویرایش متن رو بیاره پام رو تند تند میکوبیدم زمین از بس اعصاب خورد کن بود! میترسیدم الانه که یکی بیاد ببینه! :خنده2: الان این تاپیک اومد بالا 99 درصد مطمئن بودم غلط املایی من باشه! برای همین اومدم داخل، دیدم بله!:خنده2:
صبح که داشتم با ماشین میرفتم اخبار رادیو میگفت که تا ساعاتی بعد نتایج کنکور کارشناسی ارشد اعلام خواهد شد
بله همون طور که همه مون میدونیم بین این شرکت کننده هااا نسرین خانم :گل: انجمنمون نیز حظور دارن