• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
.مردها شاید تمایل چندانی به صحبت به همسرشون در مورد مشکلات نداشته باشن و حتی ممکنه این کار رو,مهم هم ندونن و بلکه سعی کنن فقط خودوشن مشکلات رو حل کنن.

:نیش::نیش::نیش::نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
زنها:1.زن ها به دلیل احساس لطفات گونه ای که دارن,بیشتر دوست دارن مورد محبت همسرشون قرار بگیرن و همسرشون وجود اونها رو محترم بدونه.

:خنده2::خنده2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
اگه آقایی سعی کنه این رفتاری رو که در پارگراف بالا بهش شاره داشتم,رعایت کنه,خودم خانمهای زیادی رو دیدم که,با احساس غریزی آقایون,یعنی بزرگی کردن در خونه,راحت کنار میان.

:خجالت2::خجالت2::خجالت2: من دارم خجالت میکشم....

اما بازم هست...:نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:بدجنس:
یک بخش مهمی از سبک رانندگی با ماشین ها به ویژگی های فیزیکی و مشخصات فنی ماشین ها مربوط میشه.

دوستمون در نوشتشون از ماهرت راننده های ماشین های بزرگتر مثل کامیون گفته بودند،.

:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
:تعجب2::تعجب2::تعجب2:

جایی هستم که سرعت اینترنتم در انجمن مشکل داره. بعد از ارسال چشمم خورد به این غلط املاییم دکمه ی ویرایش رو زدم تا لود بشه و ادیتور ویرایش متن رو بیاره پام رو تند تند میکوبیدم زمین از بس اعصاب خورد کن بود! میترسیدم الانه که یکی بیاد ببینه! :خنده2: الان این تاپیک اومد بالا 99 درصد مطمئن بودم غلط املایی من باشه! برای همین اومدم داخل، دیدم بله!:خنده2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
جایی هستم که سرعت اینترنتم در انجمن مشکل داره. بعد از ارسال چشمم خورد به این غلط املاییم دکمه ی ویرایش رو زدم تا لود بشه و ادیتور ویرایش متن رو بیاره پام رو تند تند میکوبیدم زمین از بس اعصاب خورد کن بود! میترسیدم الانه که یکی بیاد ببینه! الان این تاپیک اومد بالا 99 درصد مطمئن بودم غلط املایی من باشه! برای همین اومدم داخل، دیدم بله

علی چی شدی اون موقع :خنده2:

چه حرصی خوردی اونجا :خنده2:

علی منم خیلی غلط ازت دیدم اما گفتم عیبی نداره نمیذارم .
یه کلاس املاء برو :نیش: به امین برادرت بگو یه املاء ازت بگیره :بدجنس::غش2:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
جایی هستم که سرعت اینترنتم در انجمن مشکل داره. بعد از ارسال چشمم خورد به این غلط املاییم دکمه ی ویرایش رو زدم تا لود بشه و ادیتور ویرایش متن رو بیاره پام رو تند تند میکوبیدم زمین از بس اعصاب خورد کن بود! میترسیدم الانه که یکی بیاد ببینه! :خنده2: الان این تاپیک اومد بالا 99 درصد مطمئن بودم غلط املایی من باشه! برای همین اومدم داخل، دیدم بله!:خنده2:

آه خدای من ! :نیش:

عیب نداره علی جون، بیا زیتون بزن :7::نیش:

khodam

متخصص بخش ادبیات

صبح که داشتم با ماشین میرفتم اخبار رادیو میگفت که تا ساعاتی بعد نتایج کنکور کارشناسی ارشد اعلام خواهد شد
بله همون طور که همه مون میدونیم بین این شرکت کننده هااا نسرین خانم :گل: انجمنمون نیز حظور دارن

حظورت منو کشته :شاد2:

بالا