• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
موضوع عکاسی
این بار بر خلاف روال گذشته، با انتخاب موضوع ویژه و واحد برای تمام شرکت کنندگان، چالشی جدید را برای شما رقم خواهیم زد
موضوع این دوره : طبعیت سبز

[/quote]
تصاویر هر چه قدر در سه موضوع خلاقیت، نورپردازی، نگاه عکاس جا برای اجرا داشته باشد، امکان کسب رتبه و امتیاز بیشتر را خواهید داشت. توجه داشته باشید ایجاد موضوع در این مسابقه بیشتر برای سنجش توانائی شما در ایجاد فضا برای خود شماست به شکلی که با در نظر گرفتن این سه ایتم و یک موضوع ثابت برای پیشرفت شما تجربه را پیشه کرده ایم.

1. تمامی تصاویر فقط و فقط با موضوع مورد نظر در مسسابقه شرکت داده خواهند شد. این موضوع از اهمیته ویژه ای برخوردار است.2. در صورت تمایل می تونید برای هر عکس، یک خط نوشه، شعر، نُت کوتاه به کار ببرید.
3. طی مسابقه به هیچ وجه اسامی شرکت کننده ذکر نخواهد شد.
4. هر نفر فقط با یک عکس می تونه در مسابقه شرکت کنه.
5. نوع دستگاه عکس برداری به هیج وجه مهم نیست. (موبایل، دوربین عکاسی، کامپکت و غیره...)

حساس نشو... حساس نشو...:نیش2::نیش2:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
میبینم که خداروشکر ازاغاز سال جدید به یکی ازآرزوهای مهم زندگیم رسیدم واینومدیون دوستی هستم که باعث شد من به فکر انجامش باشم درسته اون منوخیلی دعوامیکنه وهمیشه خدا سرم دادمیزنه ولی من ازش ممنونم وبهش میگم واقعا برام یه فرشته درغالب انسانه :احترام:

ریحانه آبجی منظورت قالب بود دیگه:سوت:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
نمیدونم چراوقتی تاپیک غلط املایی میبینم به خودم یه لحظه شک میکنم ومیترسم:خنده2:

بالا