• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كمالوند: تيمي سهميه آسيايي مي‌گيرد كه تلاش بيشتري كرده باشد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: تيمي مي‌تواند سهميه آسيايي را کسب کند که تلاش بيشتري کرده باشد.

00024857.jpg

فراز کمالونددر مورد رقابت اين تيم با پرسپوليس براي کسب سهميه آسيايي اظهار داشت: ما براي هيچ تيمي کري نمي خوانيم. تلاش مي کنيم که کار خود را انجام دهيم. هر کسي که تلاش بيشتري داشته باشد مي تواند سهميه آسيايي کسب کند. خدا عدالت دارد و موفقيت را به تيمي مي دهد که تمام تلاش خود را کرده باشد. من براي رسيدن به اين قضيه فقط به همين مسئله اعتقاد دارم و معتقدم هيچ چيز ديگري باعث کسب سهميه نمي شود.
وي افزود: ما براي رسيدن به کسب سهميه آسيايي از هيچ تلاشي فروگذار نبوديم. تا اينجاي ليگ هم نتايج غير قابل تصوري کسب کرديم. کسب سهميه آسيايي از اهداف باشگاه نبوده بلکه از اهداف من بوده است. زماني که تيم به ليگ برتر صعود کرد کسي جرات نمي کرد از کسب سهميه آسيايي حرفي بزنند و همه به فکر حفظ تيم در ليگ برتر بودند.
سرمربي تيم تراکتورسازي در خصوص بازي با صباي قم عنوان کرد: براي اين بازي علي جليلي را به دليل سه اخطاره بودن در اختيار نداريم. حضور تيموريان هم به دليل کشيدگي عضله شکم 50- 50 است. تيم صبا مربي خوب و جوان و آينده داري دارد. اميدوارم بازي خوبي شود.
کمالوند در مورد تصميمات جديد فدراسيون فوتبال مبني بر انتخاب اميد نمازي به عنوان دستيار کارلوس کي‌روش اظهار داشت: من هيچ نظري ندارم. بايد به نظر کي‌روش احترام گذاشت. سرمربي وقتي مربي را به عنوان دستيار انتخاب مي کند لزوما نبايد بهترين مربي باشد بلکه بايد با او راحت باشد. اميدوارم تيم هاي ملي ما موفق باشند.

بالا