• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كمالوند: هواداران تراكتورسازي خويشتن‌دار باشند و فحش ندهند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تراکتورسازي تبريز گفت:‌ انتقاد و اعتراض حق طبيعي هواداران است اما آنها بايد خويشتن‌دار باشند.
00000434.jpg

فراز کمالوند پس از تساوي 2 بر 2 تيمش مقابل سايپا گفت: فشار مسابقات در هفته‌هاي اخير باعث شد بازيکنانمان زير فشار باشند ضمن اينکه پس از بازي با استقلال توقع از تيم ما بالا رفت.

وي افزود: انتقاد و اعتراض حق طبيعي هواداران است اما بايد خويشتن‌دار باشند. با اين حال مي‌دانم که آنها هم حق دارند اما من مي‌گويم اگر فحش ندهند بهتر است و نبايد به تيم ميهمان و کادر داوري کاري داشته باشند چرا که کار خوبي نيست.

کمالوند تأکيد کرد: مسائل روحي رواني و استرس در هفته‌هاي اخير باعث شده نتوانيم نتيجه لازم را بگيريم و اين موضوع به حساسيت بالاي هفته‌هاي پاياني ليگ برمي‌گردد.

وي تأکيد کرد: در ديدار مقابل سايپا، تيموريان با زور آمپول بازي کرد و زماني که ديدم نمي‌تواند به کار ادامه دهد او را تعويض کردم اما همين‌جا اعلام مي‌کنم براي فصل بعد تيم خوب و قدرتمندي مي‌سازم.

کمالوند يادآور شد:‌ هواداران صبور باشد اگر به تشويق تراکتورسازي بپردازند مطمئن باشند که به چيزي که مي‌خواهند دست مي‌يابند.

وي تصريح کرد: پس از تيم‌هاي سپاهان، استقلال، ذوب‌آهن و پرسپوليس در مکان خوبي قرار داريم و نتايج بدي تا امروز نگرفتيم اما باز هم تأکيد مي‌کنم تيمي قدرتمند را براي فصل بعد خواهيم ساخت.

بالا