زنان در صورت استفاده كم از مواد حاوي روي دچار نازايي ميشوند.
منابع حاوي روي شامل صدف خوراكي، گوشت گوساله، گوشت بوقلمون، جگر، مرغ، تخممرغ، جوانه گندم، بادام هندي، ماست، نخود و سويا است.
كمبود روي باعث كم خوني، تاخير در رشد، نقص در تولد، تاخير در بهبود زخمها، سقط جنين، نازايي، عدم تحمل قند، كاهش اشتها و غيرطبيعي بودن اسكلت بدن ميشود.
همچنين مصرف زياد روي موجب كاهش سطح كلسترول خوب خون و سلولهاي سفيد، اشكال در سوخت و ساز كلسترول و ناراحتيهاي معدي ميگردد.
منابع حاوي روي شامل صدف خوراكي، گوشت گوساله، گوشت بوقلمون، جگر، مرغ، تخممرغ، جوانه گندم، بادام هندي، ماست، نخود و سويا است.
كمبود روي باعث كم خوني، تاخير در رشد، نقص در تولد، تاخير در بهبود زخمها، سقط جنين، نازايي، عدم تحمل قند، كاهش اشتها و غيرطبيعي بودن اسكلت بدن ميشود.
همچنين مصرف زياد روي موجب كاهش سطح كلسترول خوب خون و سلولهاي سفيد، اشكال در سوخت و ساز كلسترول و ناراحتيهاي معدي ميگردد.