Ever Green
متخصص بخش پزشکی
ارد 7 قاشق غذا خوري متوسط
وانيل يك سوم قاشق چاي خوري
تخم مرغ 7 عدد
نسكافه 2 قاشق مربا خوري
بكينگ پودر يك دوم قاشق چايخوري
آب جوش 2 قاشق غذا خوري
شكر 7 قاشق سوپ خوري
خامه شيرين شده 600 گرم
مغز گردو 50 گرم
طرز تهيه :
زرده و سفيده را جدا كنيد . سفيده را پس از هم زدن با همزن و سفيد شدن در نصف شكر بريزيد و هم بزنيد تا سفت و غليظ شود آنگاه بگذاريد .باقي شكر رادر زرده بريزيد . زرده و شكر را با وانيل و يك سوم استكان آب جوش خوب بزنيد تا سفيد و غليظ شود . اين دو را مخلوط كنيد . آرد و بكينگ پودر را از الك رد كرده همراه با نسكافه حل شده در مايه ، مخلوط كنيد . مايه آماده را در قالب هفت تخم مرغي كه قبلا كاغذ انداخته و چرب شده بريزيد و در فر داغ با حرارت 350 درجه بمدت 45 تا 60 دقيقه بپزد.
كيك را پس از خنك شدن به دو لايه تقسيم كنيد . آنرا با سه چهارم ليوان شربت كارامل يا شربت نسكافه خيس كنيد و با خامه و گردو يك قشر لاي آن بماليد . لايه ديگر را پس از تر كردن رويش قرار دهيد .
آنگاه سطح كيك را با خامه كه در نسكافه ريخته ايد آغشته كرده و رويش را با خامه و دانه هاي قهوه تزئين كنيد . اين كيك حداقل 2 ساعت در يخچال بايد بماند تا قابل خوردن شود .
وانيل يك سوم قاشق چاي خوري
تخم مرغ 7 عدد
نسكافه 2 قاشق مربا خوري
بكينگ پودر يك دوم قاشق چايخوري
آب جوش 2 قاشق غذا خوري
شكر 7 قاشق سوپ خوري
خامه شيرين شده 600 گرم
مغز گردو 50 گرم
طرز تهيه :
زرده و سفيده را جدا كنيد . سفيده را پس از هم زدن با همزن و سفيد شدن در نصف شكر بريزيد و هم بزنيد تا سفت و غليظ شود آنگاه بگذاريد .باقي شكر رادر زرده بريزيد . زرده و شكر را با وانيل و يك سوم استكان آب جوش خوب بزنيد تا سفيد و غليظ شود . اين دو را مخلوط كنيد . آرد و بكينگ پودر را از الك رد كرده همراه با نسكافه حل شده در مايه ، مخلوط كنيد . مايه آماده را در قالب هفت تخم مرغي كه قبلا كاغذ انداخته و چرب شده بريزيد و در فر داغ با حرارت 350 درجه بمدت 45 تا 60 دقيقه بپزد.
كيك را پس از خنك شدن به دو لايه تقسيم كنيد . آنرا با سه چهارم ليوان شربت كارامل يا شربت نسكافه خيس كنيد و با خامه و گردو يك قشر لاي آن بماليد . لايه ديگر را پس از تر كردن رويش قرار دهيد .
آنگاه سطح كيك را با خامه كه در نسكافه ريخته ايد آغشته كرده و رويش را با خامه و دانه هاي قهوه تزئين كنيد . اين كيك حداقل 2 ساعت در يخچال بايد بماند تا قابل خوردن شود .