Ever Green
متخصص بخش پزشکی
مواد لازم :
كره سه چهارم فنجان
شكر 2 فنجان سر خالي
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
تخم مرغ 4 عدد
آرد الك شده 3 فنجان
بكينگ پودر 2 قاشق مربا خوري
ماست رقيق 1 فنجان
نمك 1 پر
اسانس پرتقال يا هر اسانسي كه دوست داريد چند قطره
(اگر از اسانس استفاده نميكنيد 1 چهارم ليوان آب پرتقال و به اندازه يك قاشق چايخوري پوست پرتقال رنده شده استفاده كنيد )
طرز تهيه :
كره نرم شده را با شكر خوب ميزنيم تا سفيد شود . وانيل را اضافه كرده و تخم مرغ ها را يكي يكي داخل مواد شكسته بعد از هر تخم مرغ يك دقيقه ميزنيم . مواد خشك را در يك كاسه الك ميكنيم و آنها را به تدريج با ماست اضافه كرده و به آرامي مخلوط ميكنيم بعد در اواخر اسانس را هم اضافه كرده و مايه آماده را در قالب 4×24 × 35 cmكه قبلا چرب كرده ايم و كاغذ انداخته ايم ميريزيم . و در حرارت 350 درجه فارنهايت حدود 30 الي 40 دقيقه ميپزيم . روي ابن كيك را با مخلوطي از مرنگ و نارگيل ميتوانيد آغشته كنيد و چند دقيقه با شعله رو (گريل) بپزيد.
كره سه چهارم فنجان
شكر 2 فنجان سر خالي
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
تخم مرغ 4 عدد
آرد الك شده 3 فنجان
بكينگ پودر 2 قاشق مربا خوري
ماست رقيق 1 فنجان
نمك 1 پر
اسانس پرتقال يا هر اسانسي كه دوست داريد چند قطره
(اگر از اسانس استفاده نميكنيد 1 چهارم ليوان آب پرتقال و به اندازه يك قاشق چايخوري پوست پرتقال رنده شده استفاده كنيد )
طرز تهيه :
كره نرم شده را با شكر خوب ميزنيم تا سفيد شود . وانيل را اضافه كرده و تخم مرغ ها را يكي يكي داخل مواد شكسته بعد از هر تخم مرغ يك دقيقه ميزنيم . مواد خشك را در يك كاسه الك ميكنيم و آنها را به تدريج با ماست اضافه كرده و به آرامي مخلوط ميكنيم بعد در اواخر اسانس را هم اضافه كرده و مايه آماده را در قالب 4×24 × 35 cmكه قبلا چرب كرده ايم و كاغذ انداخته ايم ميريزيم . و در حرارت 350 درجه فارنهايت حدود 30 الي 40 دقيقه ميپزيم . روي ابن كيك را با مخلوطي از مرنگ و نارگيل ميتوانيد آغشته كنيد و چند دقيقه با شعله رو (گريل) بپزيد.