• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كیك تر آلبالو

ZahRa-Gh

متخصص بخش
درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.



105726_458.jpg




مواد لازم:



  • شكر دانه ریز: سه چهارم پیمانه
  • آرد: یك و یك دوم پیمانه
  • كره: 150گرم
  • تخم مرغ: 3عدد
  • وانیل: یك چهارم قاشق چای خوری
  • بیكینگ پودر: یك قاشق چای خوری


مواد رویه:



  • پودرقند: یك و یك دوم پیمانه
  • شیر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

روش تهیه:

1- كره را با شكر بزنید تا كاملا مواد یكدست شده و شكر در مواد حل شود. تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كرده و تخم مرغ را به مدت یك دقیقه بزنید. وانیل را اضافه كنید، آرد و بكینگ پودر را با هم الك كنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف 20×10 ریخته و در فر 180درجه سانتی گراد برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا داخل كیك كاملا پخته شده و روی كیك طلایی شود.

2- كیك را از قالب خارج كنید و بگذارید خنك شود.

3- پودر قند را در یك ظرف الك كنید، سپس شیر را كم كم اضافه كنید تا مواد به صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی كیك دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.

نكته:

درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.
 
بالا