mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
یک پیش غذا زیبا و بسیار خوشمــــــــزه
مواد لازم:
سیب زمینی : 3 عدد بزرگ تقریبا 1 کیلو
تخم مرغ : 1 عدد
کره : 1 قاشق غذا خوری
شیر : 100 میلی لیتر
مواد لازم برای پر کردن لانه :
قارچ : 200
پیاز : 1عدد بزرگ
فلفل دلمه : 1 عدد
پنیر رنده شده : 4 قاشق غذاخوری
ادویه و نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
جعفری : 100 گرم
میتونین از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
طرز تهیه:
سیب زمینی را اب پز میکنیم و له میکنیم و با 1 عدد تخم مرغ و کره و شیر میکس میکنیم
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم
سپس قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کرده به پیاز اضافه میکنیم و کمی تف میدهیم
سپس ادویه ها را به مواد فوق اضافه میکنیم
آخرسر جعفری خرد شده را کرده و شعله را خاموش میکنیم
سینی فر را چرب میکنیم و سیب زمینی کوبیده شده را در قیف بریزید و به شکل لانه پرنده در سینی بریزید
از مواد داخل لانه را پر کرده و روی مواد پنیر بریزید و به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید
مواد لازم:
سیب زمینی : 3 عدد بزرگ تقریبا 1 کیلو
تخم مرغ : 1 عدد
کره : 1 قاشق غذا خوری
شیر : 100 میلی لیتر
مواد لازم برای پر کردن لانه :
قارچ : 200
پیاز : 1عدد بزرگ
فلفل دلمه : 1 عدد
پنیر رنده شده : 4 قاشق غذاخوری
ادویه و نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
جعفری : 100 گرم
میتونین از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
طرز تهیه:
سیب زمینی را اب پز میکنیم و له میکنیم و با 1 عدد تخم مرغ و کره و شیر میکس میکنیم
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم
سپس قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کرده به پیاز اضافه میکنیم و کمی تف میدهیم
سپس ادویه ها را به مواد فوق اضافه میکنیم
آخرسر جعفری خرد شده را کرده و شعله را خاموش میکنیم
سینی فر را چرب میکنیم و سیب زمینی کوبیده شده را در قیف بریزید و به شکل لانه پرنده در سینی بریزید
از مواد داخل لانه را پر کرده و روی مواد پنیر بریزید و به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید