• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لبنان بزرگترين شگفتي را رقم زد

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
فيفا: لبنان بزرگترين شگفتي را رقم زد
[h=2] سايت فيفا از شکست تيم ملي فوتبال ايران برابر لبنان در مقدماتي جام جهاني 2014 به عنوان شگفتي ياد کرد.

[TD="align: left"]
00941223.jpg
[/TD]

به نقل از سايت فيفا، تيم ملي فوتبال ايران در ديدار سوم خود از مرحله گروهي جام جهاني 2014 برزيل با يک گل از لبنان شکست خورد.

رودا عنتر، کاپيتان تيم ملي لبنان يک بار ديگر به قهرمان کشورش تبديل شد. او تک گل لبنان برابر ايران را به ثمر رساند تا با شکست اين تيم بزرگترين شگفتي اين روز مسابقه‌ها را رقم بزند. هافبک شاندونگ لوننگ که امروز 32 ساله مي‌شود، سانتر ارسالي محمد حيدر را با ضربه سر به تک گل ديدار تبديل کرد. اين گل نه تنها نخستين پيروزي تاريخ لبنان را برابر تيم ملي ايران رقم زد بلکه موجب شد رکورد شکست ناپذيري ايران در 13 ديدار مقدماتي را نيز بشکند.

تيم ملي لبنان همچنين بايد از عباس حسن، دروازه‌بان خود تشکر کند زيرا او با توجه به عملکرد خود به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد. او ضربه سر محمد نوري را دفع کرد و 2 بار نيز جواد نکونام، کاپيتان ايران را ناکام گذاشت. لبنان با اين پيروزي 4 امتيازي شد تا با تيم‌هاي ايران و قطر هم امتياز شود.

به نقل از ورزش 3

rahnama

پدر ایران انجمن

سايت فيفا از شکست تيم ملي فوتبال ايران برابر لبنان در مقدماتي جام جهاني 2014 به عنوان شگفتي ياد کرد.

اخیرا فیفا با فوتبال ایران آشنائی چندانی پیدا نکرده والا تعجب نمیکرد.

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

بنظر من کلا اصلا نباید نگا بازی های ایرانی کرد.

اگر بیان این بودجه ای رو که به فوتبال میدن به سایر ورزش ها بدن خیلی عالی میشه.

مثلا فوتسال ، بسکتبال و والیبال و...

فوتبال ایران هیچوقت پیشرفت نمیکنه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تیتر رو اشتباه زدن!
بهتر بود میزد فوتبال ایران بزرگترین شگفتی را رقم زد!

نیکا

متخصص بخش معماری
با احمد موافقم
یا حداقل این پولو واسه فوتبال پایه خرج کنن شاید 10 سال دیگه نتیجه بگیرن ...
این بازیکنا با پول بیشتر رونالدو و مسی نمیشن که ....

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
شگفتی که نبود
به نظرم آسان ترین بازی بود که لبنان تا حالا بازی میکرد
اگر این تیممون با بچه های کلاس اول ابتدایی بازی میکردن میباختن
شک نکنید

Mahdi Askari

مدير فنی
دمشون گرم
از این بیشتر نمیشد خندید :خنده2:
دیشب رفته بودم کارتریج رو بدم شارژ کنن
بعد همون موقع که رسیدم دیدم تو کامپیوتر طرف صدا اومد لبنان گل میزنه
بعد ازشون پرسیدیم چند چنده؟
گفت 3-1
بعد که خوب دقت کردیم دیدیم صفر بوده سه نبوده:غش2:
یارو صاحب مغازه گفت من فهمیدم
صاحب مغازه گفت:با خودم گفتم یعنی واقعا ایران اونقد پلنگ شده که تو نیمه اول 3 تا گل بزنه؟:10:
کلا دیشب اونجا مردیم از خنده:خنده2:

آخرین ویرایش:

پانته آ

متخصص بخش
بیشتر ورزشهای ما مقام میاره الا فوتبال چون بیشتر فوتبالسها الان دنبال پول هستی تا افتخار برای کشور
دیدید توی المپیک کشتی گیر ما تا پای جونش رفت؟

سیاوش عشق

کاربر ويژه
فکر نمی کنم شگفتی باشه
اولا چمن ورزشگاه را نمیشد اسمشو چمن گذاشت
بعدشم فوتبالیست های ما معلومه دارن از رو شکم سیری بازی می کنن. اینقد حق مردم رفته تو جیبشون که دیگه جز خودشون کسی رو آدم حساب نمی کنن
کی روش وقتی بازیکنان تیم یازدوهم جدول (استقلال) و شانزدهم جدول (پرسپولیس) رو می بره توی تیم ملی انتظار دارین ایران چه نتیجه ای بگیره؟؟؟؟ اگه بجای لبنان یه تیم دیگه بود شک نکنین ایران زیر ده گل نمی خورد

بالا