[FONT=Tahoma]زلزله ها همیشه میلیاردی خرج میکنن بعدش از 5 بازی 4 امتیاز میگیرن ؟:خنده2:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , August 20 #21 زلزله ها همیشه میلیاردی خرج میکنن بعدش از 5 بازی 4 امتیاز میگیرن ؟:خنده2:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , August 20 #22 شاهد صادق پور گفت: کلیک کنید تا باز شود... جناب شاهد در رنگ بندی فکر کنم اشتباه کردید:نیش:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , August 20 #23 amininho گفت: زلزله ها همیشه میلیاردی خرج میکنن بعدش از 5 بازی 4 امتیاز میگیرن ؟:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... :غش2: امین:19:
amininho گفت: زلزله ها همیشه میلیاردی خرج میکنن بعدش از 5 بازی 4 امتیاز میگیرن ؟:خنده2: کلیک کنید تا باز شود... :غش2: امین:19:
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 20 #24 amininho گفت: جناب شاهد در رنگ بندی فکر کنم اشتباه کردید کلیک کنید تا باز شود... جناب امین رنگ لباس سوپرمن آبی است.ایمون هم سوپرمن پرسپولیسه:خنده2: amininho گفت: زلزله ها همیشه میلیاردی خرج میکنن بعدش از 5 بازی 4 امتیاز میگیرن ؟ کلیک کنید تا باز شود... .یادت باشه برای نکونام 5 میلیارد پول داده شد.دسته سه هم که نرفتیم. 10 10 3 هم که نشدیم.6 تایی هم که دیگه بعلههههههههههههههه:خنده2:
amininho گفت: جناب شاهد در رنگ بندی فکر کنم اشتباه کردید کلیک کنید تا باز شود... جناب امین رنگ لباس سوپرمن آبی است.ایمون هم سوپرمن پرسپولیسه:خنده2: amininho گفت: زلزله ها همیشه میلیاردی خرج میکنن بعدش از 5 بازی 4 امتیاز میگیرن ؟ کلیک کنید تا باز شود... .یادت باشه برای نکونام 5 میلیارد پول داده شد.دسته سه هم که نرفتیم. 10 10 3 هم که نشدیم.6 تایی هم که دیگه بعلههههههههههههههه:خنده2: